Star-Light ACM-12ARWI – Cel mai ieftin aparat de aer conditionat cu WI-FI!

Aparat de aer conditionat Star-Light Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++/A+, Kit instalare inclus, Functie incalzire, Display, ACM-12ARWI Inverter, Alb

 

Star-Light ACM-12ARWI este cel mai ieftin aparat de aer conditionat dotat cu WI-FI. Poate nu va dati seama, dar este un mare avantaj.

In acest review vom oferi toate detaliile pe care e bine sa le cunoasteti cand sunteti in cautarea unui aer conditionat. In sectiuea de comentarii, puteti citi pareri ale utilizatorilor. La final vom recomanda si cea mai buna sursa de pret. 

 

 

Star-Light ACM-12ARWI – Tehnologii si specificatii

Star-Light ACM-12ARWI aer conditionat wi fi

Tehnologia WI-FI va permite sa porniti un program de racire/incalzire, direct de pe telefonul mobil. Aveti nevoie de o aplicatie. Pentru a vedea cum se poate face acest lucru, verificati acest manual de utilizare.

Ideea este ca nu trebuie sa ajungeti acasa pentru a porni aerul conditionat. O puteti face de la distanta, de la serviciu, din trafic. Ati scapat de atmosfera sufocanta de pe timpul verii.

 

Capacitatea de racire este 12000 BTU, iar cea de incalzire, 13000 BTU. Asta inseamna ca aparatul este recomandat pentru incaperi cu suprafete de pana la 23 mp, cu inaltime standard de 2.7 m. Ar insemna un dormitor mare sau un living. Pentru dormitoare mici, aparatul face fata la prima treapta de suflare, fara probleme.

 

Agent frigorific R32 este prezent la acest model de aer conditionat. Este acceptat de normele Uniunii Europene, in detrimentul vechiului R410A, care va fi interzis pana in 2025.

 

Eficienta energetica pentru racire este A++, iar pentru incalzire A+. Cam asa stau toate aparatele de aer conditionat. Este un aparat mai economic decat alte modele din clasa A+, respectiv clasa A.

 

3D Inverter este o tehnologie care ajuta la distribuirea eficienta a aerului, pentru a ajunge in toate colturile incaperii. In plus, randamentul aparatului este imbunatatit, economisind energie pe termen lung.

 

Memorarea pozitiei clapetei face ca dupa repornirea aparatului, clapeta sa revina la pozitia la care era atunci cand ati oprit aparatul. Nu mai e nevoie de alte operatiuni.

 

2 posibilitati de conectare a scurgerii. Asta inseamna ca puteti trage furtunul de scurgere si prin partea stanga si prin partea dreapta. Depinde in fiecare situatie cum va e mai comod.

 

Timer este functia care va permite sa stabiliti ora de incepere a unui program. Va dau un exemplu concret. Din mai, pana in septembrie, la mine in camera nu se mai poate sta fara aer conditionat de la ora 10, pana seara. Ca sa nu am surprize neplacute cand ma intorc acasa, stabilesc o ora la care aparatul sa porneasca pe un mod economic.

 

Sleep si Turbo sunt doua functii la polul opus. Prima este cea mai silentioasa. Raceste lent, atingand temperatura solicitata intr-un timp de cateva ore, fara a va afecta somnul. Turbo, este cel mai intens program. Raceste rapid, in situatii de disconfort termic.

 

Follow me realizeaza comunicarea dintre telecomanda si unitatea interna, cea care sufla aer. Telecomanda joaca rolul unui termostat. Aceasta transmite semnale catre aparatul care va sti cat trebuie sa functioneze. Cand a atins temperatura solicitata, aparatul se opreste.

 

Auto Restart face posibila reluarea activitatii aparatului, dupa o eventuala pana de curent. Cand problema la Enel s-a rezolvat, aparatul isi reia activitatea automat.

 

Autodiagnosticarea va afisa un cod de eroare pe display-ul aparatului, in caz ca aparatul va suferi vreo defectiune. Este o functie bine venita. In caz de vreo functionare anormala, veti transmite codul de eroare catre vanzator, sau catre cei de la service-ul autorizat.

 

Star-Light ACM-12ARWI – Functii de climatizare

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI exercita urmatoarele functii de climatizare:

– racire,

– incalzire,

– ventilatie,

– dezumidificare.

 

Racirea este indispensabila din primavara pana in toamna. Mai ales cu incalzirea globala, cand temperaturile au crescut, este greu sa mai rezistam in locuinte, fara aer conditionat.

Incalzilrea este foarte utila in zilele racoroase, cand nu vreti sa porniti centrala. Este un program foarte util pentru birouri, magazine, farmacii si alte locatii unde nu exista alta sursa de incalzire.

Ventilatia va racoreste usor, fara a porni aerul conditionat. Ventilatia nu deshidrateaza aerul.

Dezumidificarea este o functie sanatoasa, as putea spune. In locuintele cu un grad ridicat de umiditate, apare mucegai. Aceasta functie elimina sansele de a dezvolta bacterii. Este un program care tine la sanatatea dumneavoastra. Este foarte util pentru locuinte unde cresc copii.

 

Star-Light ACM-12ARWI – Pareri si pret recomandat

Concluzia noastra este ca aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI reprezinta o buna investitie. Motivele ar fi ca detine tehnologii utile, este la fel de economic ca si aparatele mai scumpe. Face fata in dormitoare mici, medii, living-uri si birouri. Functia WI-FI reprezinta un avantaj major.

Se vinde cu un pret redus semnificativ. Este cel mai ieftin aparat de aer conditionat dotat cu tehnologie WI-FI.

 

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Puteti verifica pret la eMag, dar si la PC Garage.

Acelasi model de aer conditionat exista si cu 9000 BTU sau cu 24000 BTU.

 

Design si componente ale aparatului de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI.

Star-Light ACM-12ARWI pareri, pret, review aer conditionat

Star-Light ACM-12ARWI vine cu un kit de instalare compus din tevi pentru agentul frigorific – 3 metri, cablu electric – 3 metri si izolatia aferenta a acestora.

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 16 m² 23 m²
Capacitate generala 12000 BTU
Capacitate de racire 12000 BTU
Capacitate de incalzire 13000 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Tip filtru Lavabil
Tip compresor Rotativ
Inverter Da
Kit instalare inclus Da

UNITATE INTERNA

Debit de aer unitate interna 840 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 23 dB 28 dB 36 dB 41 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 805 mm
Latime unitate interna 194 mm
Inaltime unitate interna 285 mm

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4

FUNCTII

Functii climatizare Racire Incalzire Ventilatie
Tehnologie Wi-Fi Da
Functii speciale Timer Sleep Follow me Auto Restart Autodiagnosticare

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 220 V 240 V
Consum nominal la racire 1580 W
Consum nominal la incalzire 1510 W
Agent de racire R32

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa 1800 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa 65 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 770 mm
Latime unitate externa 300 mm
Inaltime unitate externa 555 mm
Greutate unitate externa 25.5 Kg

 

  1. Recomand toate aparatele de aer conditionat cu WI-FI. Un real progres al tehnologiei, zic.

  2. Clar wifi e super inventie. L-am pornit cand am plecat de la serviciu. Ajung acasa, nu-mi venea sa cred. Foarte ok era in casa.

  3. Culmea, nu l-am luat asta vara, l-am cumparat acum cand vine iarna, ca s-a mai ieftinit. E foarte bun pentru ca nu dau drumu la centrala, cand eu stau doar intr-un birou. Super economie la curent, ca na, e nevoie in perioada asta.

Electrok.ro
Logo