TESLA TT34XA1-1232IAW – Pareri, Pret redus si Review complet

TESLA TT34XA1-1232IAW Aparat de aer conditionat 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Functie Turbo, Filtru antibacterian, I Feel, Functie Antifungica, Autocuratare, Carcasa anti-rugina, R32, 

TESLA TT34XA1-1232IAW este un aparat de aer conditionat eficient, la un pret decent. Detine multe functii utile pentru diferite situatii si sunt sigur ca te vei bucura de unele dintre ele.

In acest review voi prezenta toate informatiile de care ai nevoie. Voi recomanda cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, poti citi pareri ale clientilor.

 

 

TESLA TT34XA1-1232IAW are o capacitate generala de 12000 BTU. Fiecare producator isi defineste aparatele ca fiind potrivite pentru un numar de metri patrati. Spre exemplu, acest model apare ca ar fi eficient pentru camere de pana la 40 m². Mi se pare putin cam mult. Se descurca in camere de 40 m², dar sa functioneze mai mult timp pentru a atinge o temperatura scazuta in toate colturile incaperii.

 

Despre eficienta energetica, pot spune ca acest aparat este inclus in categoria in care se afla majoritatea aparatelor de aer conditionat nou aparute pe piata. Mai exact, pentru racire este incadrat la A++, iar pentru incalzire la A+.

 

Tehnologia WiFi este prezenta si reprezinta unul dintre factorii pe care tot mai multi clienti il cauta. Iti permite sa pornesti aerul conditionat, prin intermediul unui telefon smart, indiferent unde te afli. Imagineaza-ti cat de bine e sa ajungi acasa si sa nu te topesti de caldura dupa o zi obositoare.

 

 

Functii de climatizare

Toate cele 4 posibile sunt prezente si la TESLA TT34XA1-1232IAW.

Racirea – cea mai cautata functie la un aparat de aer conditionat. 90% dintre clienti aleg un aer conditionat pentru racire. E normal, stim cu totii cum e vara.

Incalzirea – am intalnit neasteptat de multe cazuri in care oamenii sa vrea aparat de aer conditionat pentru incalzire. Sunt multe locuri in care nu exista gaze, sau lemne. Dar sunt si acele zile de primavara in care stai in birou si nu e cazul sa pornesti centrala pentru a incalzi toata casa. Pornesti aparatul de aer conditionat pe functia caldura si in 5 minute ai rezolvat problema.

Alte variante electrice de incalzire sunt: panouri radianteradiatoare cu infrarosuaeroterme.

Ventilatia – stiu persoane care nu suporta aerul conditionat. Cu toate astea, ar avea nevoie vara de o racorire usoara. Pentru acei oameni exista functia de ventilatie.

Dezumidificarea – am locuit 5 ani intr-un apartament la parter. Aerul era umed de simteai pe maini. Asta ducea la aparitia mucegaiului in zonele ascunse, de obicei dupa mobila. Singura solutie pentru rezolvarea problemei este pornirea functiei dezumidificare.

Persoanele cu alergii aleg aparate de aer conditionat cu program de dezumidificare. 

 

 

Functii speciale de care ai nevoie uneori

Autocuratare – dupa ce se opreste programul de racire, ventilatorul mai functioneaza putin pentru a usca circuitele. Scopul e sa nu ramana un mediu umed, propice pentru aparitia bacteriilor.

Timer – stiai ca poti sa setezi ora la care sa inceapa un program dorit?

Auto Restart – daca se ia curentul in timp ce aparatul functioneaza, dupa revenirea curentului, aparatul isi reia activitatea de unde a ramas.

Autodiagnosticare – in caz ca vreodata se defecteaza, te avertizeaza prin afisarea unui cod de eroare pe display. Stii ce sa transmiti la service sau la vanzator.

Functie Turbo – cel mai rapid mod de functionare. E perfect pentru zilele caniculare in care chiar nu ai timp de asteptat pana se raceste locuinta.

Telecomanda – orice aparat de aer conditionat ar trebui sa aiba telecomanda.

Dezghetare automata – e un program perfect pentru casele in care nu locuiesti mereu. Mentine o temperatura constanta de 8 grade, cat sa nu iti inghete ce ai prin casa.

Sleep/Night mode – un program silentios, care te ajuta sa dormi linistit.

iFeel – telecomanda se transforma in termostat. Daca vrei ca intr-un anumit loc din camera sa simti temperatura x, acolo duci telecomanda. Ea va transmite aparatului cat mai are de lucrat.

Carcasa anti-rugina – perfecta pentru casele de la munte sau de la mare, acolo unde umiditatea este ridicata. Din acest motiv, acest aparat de aer conditionat este recomandat si pentru pensiuni sau hoteluri.

 

 

Pret si Pareri generale despre TESLA TT34XA1-1232IAW

In final de review, hai sa notam cateva pareri generale.

TESLA TT34XA1-1232IAW e un aparat de aer conditionat pentru camere de toate dimensiunile. Detine multe functii utile, inclusiv tehnologia WiFi. Este recomandat si pentru pensiuni sau hoteluri, avand o carcasa exterioara anti-rugina.

Se vinde la un pret bun, chiar mic as spune.

Da click pe butonul de mai jos pentru a afla cum poti sa prelungesti garantia.

electrok pret bun

 

 

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Casa

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 30 m² 40 m²
Capacitate generala 12000 BTU
Capacitate de racire 11600 BTU
Capacitate de incalzire 11670 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Tip filtru Lavabil Ionizator
Tip compresor Rotary
Numar trepte ventilator 5
Kit instalare inclus Nu

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4
Coeficient randament la racire EER 6.1
Coeficient randament la incalzire COP 4

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 220 V 240 V
Consum nominal la racire 1130 W
Consum nominal la incalzire 922 W
Capacitate nominala la racire 3500 W
Capacitate nominala la incalzire 3520 W
Agent de racire R32

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h) 1.2
Debit de aer unitate interna 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 22 dB 25 dB 33 dB 37 dB 40 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 20.1 cm
Latime unitate interna 77.7 cm
Inaltime unitate interna 25 cm
Greutate unitate interna 8 Kg

 

UNITATE EXTERNA

Debit de aer unitate externa 1200 m³/h
Nivel de zgomot unitate externa 29 dB 33 dB 39 dB 46 dB 50 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 29 cm
Latime unitate externa 77.7 cm
Inaltime unitate externa 49.8 cm
Greutate unitate externa 22 Kg

 

FUNCTII

Functii climatizare Racire Incalzire Ventilatie Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi Da
Caracteristici speciale Autocuratare Timer Auto Restart Autodiagnosticare Functie Turbo Telecomanda Dezghetare automata Sleep/Night mode iFeel Functie silent Carcasa anti-rugina Anti-mucegai Flux de aer cu zgomot redus

 

Electrok.ro
Logo