Arctic AK54270M30W, Combina frigorifica, 262 L, Garden Fresh, Eco LED, Clasa F, H 170.8 cm, L 54 cm, Alb

Arctic AK54270M30W, Combina frigorifica, 262 L, Garden Fresh, Eco LED, Clasa F, H 170.8 cm, L 54 cm, Alb

Arctic AK54270M30W este o combina frigorifica foarte ieftina ce iti pune la dispozitie strictul necesar. Daca ai un buget redus, aceasta pare a fi ceea ce cauti.

In acest review voi detalia toate particularitatile frigiderului si voi indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, poti adresa intrebari si vei afla pareri ale altor clienti. 

Caracteristici si functii

Arctic AK54270M30W este o combina frigorifica ieftina, in primul rand pentru ca detine sistem de racire static. E acel sistem clasic, fara curenti de aer care sa circule prin interior. Daca treci peste ideea ca e posibil sa apara picaturi de apa sau gheata pe peretii interiori, nu te va mai deranja nimic. In schimb, pentru cateva sute de lei in plus, combina Arctic AK60366M40NF e putin mai incapatoare si detine tehnologie Full No Frost.

La capitolul tehnologii avansate, nu avem prea multe de laudat. Avantajele practice sunt strict legate de eficientizarea spatiului pus la dispozitie.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Arctic AK54270M30W ofera un volum total net de 262 litri. Este o combina frigorifica nu foarte voluminoasa, potrivita pentru bucatariile cu putin spatiu.

Dimensiunile sale exterioare masoara 54 cm x 57.4 cm x 170.8 cm (latime x adancime x inaltime).

Cum locuintele in prezent sunt tot mai restranse, combina despre care discutam poate fi alegerea potrivita.

Arctic AK54270M30W

Frigiderul prezent in partea de sus, iti ofera un volum util de 175 litri. Spatiul din interior este organizat prin intermediul a 4 rafturi din sticla securizata si un sertar inchis pentru legume si fructe. Pe usa se observa 3 suporturi pe care ai loc sa pui sticle, borcane, recipiente sau alimente.

In frigider lumina este pe bec led, care consuma putin si nu incalzeste. Temperatura se regleaza prin rotirea termostatului aflat in partea de sus. Racesti cat consideri.

Congelatorul cu un volum de 87 litri, mi se pare suficient de incapator. Este mult mai spatios decat congelatoarele incorporate in frigidere. Marele avantaj este compartimentarea pe baza celor 3 ladite transparente. Acestea iti permit sa grupezi mancarea in functie de tip, aroma, miros.

Designul este simplu, minimalist. Nu are ce sa se defecteze si asta duce automat la un pret mic al produsului. Toate tehnologiile care ni s-ar parea interesante, ar costa cateva sute de lei in plus.

Pareri generale

In concluzie vreau sa subliniez urmatoarele pareri. Arctic AK54270M30W este o combina frigorifica de dimensiuni reduse, compartimentata eficient. Este un aparat simplu, care ofera strictul necesar. Datoria de racire si congelare si-o face ireprosabil.

Fiind perioada de reduceri, gasesti combina frigorifica la un pret foarte scazut. In jurul a 1100 lei, ceea ce e rar in ziua de azi.

electrok pret bun

Vezi pret redus si la Evomag.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Dreapta Usi reversibile
Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F
Nivel zgomot 38 dB
Volum net total 262 l
Volum total brut 270 l
Accesorii incluse Tava pentru gheata
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Consum anual energie 275 kWh
Autonomie fara curent 16 h

FRIGIDER

Volum net frigider 175 l
Numar rafturi frigider 4
Numar rafturi usi 3
Material rafturi Sticla securizata

CONGELATOR

Volum net congelator 87 l
Numar compartimente 3
Capacitate de inghet / 24h 4 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Iluminare LED Termostat ajustabil XXL Bottle Holder
Tehnologii Garden Fresh

DIMENSIUNI

Latime 54 cm
Adancime 57.4 cm
Inaltime 170.8 cm
Greutate 53 Kg

Electrok.ro
Logo