Samsung RT38K5530S9/EO, Frigider, 384 l, Clasa A+, No Frost, H 178.5, Inox

Samsung RT38K5530S9/EO este un super frigider, foarte performant, din punct de vedere al sistemului de racire. Este unul dintre cele mai incapatoare frigidere, iar aici intaresc ideea (frigidere, nu combine frigorifice). In acest review, vom prezenta toate aspectele unui astfel de frigider, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii sa-si exprime opinia.

Caracteristici si functii

Samsung RT38K5530S9/EO este un frigider foarte eficient, dotat cu cel mai bun sistem de racire – No Frost. De fiecare data am recomandat oamenilor, sa nu investeasca intr-un aparat frigorific, care nu detine un astfel de sistem de racire.

De ce este important sistemul de racire No Frost? Pentru ca raceste perfect, utilizeaza curenti de aer, care circula in tot interiorul, stabilizeaza temperatura si regleaza umiditatea la un nivel optim si impiedica aparitia depunerilor de gheata, pe peretii interiori si pe alimente. Intr-un cuvant, ofera 100% siguranta pentru alimente.

Samsung RT38K5530S9EO frigider congelator

Samsung RT38K5530S9/EO este un aparat frigorific foarte interesant, singurul la care am intalnit aceasta capacitate de a transforma congelatorul in frigider, atunci cand nu aveti nevoie sa congelati alimentele. Acest lucru este posibil gratie sistemului Twin Cooling Plus™. Puteti seta temperatura pentru fiecare incapere, cu ajutorul panoului de comenzi amplasat la exterior.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Volumul total net al frigiderului Samsung RT38K5530S9/EO este 384 litri. La asemenea capacitate, consider oportuna incadrarea sa in topul celor mai incapatoare frigidere. Sunt foarte multe combine frigorifice, care nu detin astfel de capacitati utile.

Frigiderul propriuzis este foarte incapator, avand disponibil un volum util de 295 litri. Este amplasat in partea de jos, iar compartimentarea interioara este urmatoarea.

In partea de jos, detine un compartiment inchis, in care fructele si legumele isi vor pastra prospetimea foarte bine. Deasupra acestui compartiment, spatiul ramas disponibil se va gestiona cu ajutorul a 4 suporturi din sticla securizata, foarte rezistente, cu margine de protectie la suprafata de contact.

Interesant este ca si in partea de sus a frigiderului, exista un alt compartiment inchis. In acesta este bine sa pastrati produsele perisabile, care se degradeaza rapid. In aceasta categorie as incadra carnea macra, proaspat decongelata, pe care urmeaza sa o graditi. Compartimentul mai este potrivit pentru lactate si unt.

Pe usa frigiderului au fost amplasate doar 3 suporturi din plastic rezistent.

Congelatorul, desi pare mic, este de asemenea, foarte incapator. Avand un volum util de 89 litri, il putem compara cu multe congelatoare incorporate in combinele frigorifice.  In congelator veti observa si un aparat de facut gheata, foarte interesant. Este eficient, pentru ca structura sa, permite extragerea cuburilor de gheata in niste tavite, fara ca vreun cub sa cada pe langa.

In congelator exista un singur raft, care desparte spatiul disponibil. Pe usa, insa, au mai fost incadrate doua suporturi din plastic pe care puteti aseza diferite recipiente sau alimente.

Samsung RT38K5530S9EO

Design remarcabil

Ca in cazul fiecarui aparat frigorific marca Samsung, designul este un capitol pe care se pune maxim accent. In primul rand pentru ergonomie, dar si pentru atragerea privirilor. Veti observa un frigider modern, cu un exterior din inox, care ofera rezistenta si aspect placut. Pe usa congelatorului este amplasat un display LED, cu ajutorul caruia puteti modifica temperatura in fiecare compartiment.

Concluzie 

Samsung RT38K5530S9/EO este un frigider demn de toate aprecierile. Este incapator, raceste perfect si ofera siguranta pentru toate alimentele, indiferent de zona in care sunt amplasate. Este un frigider modern si eficient. Depaseste multe combine frigorifice, atat din punct de vedere al performantelor, cat si al pretului. Un frigider mai incapator, dar similar ca pret este Beko DDEN517MWD+.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Frigider cu 2 usi
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   384
Afisaj   LED
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   89
Volum net frigider (l)   295
Volum brut total (l)   397
Consum energetic (kWh/an)   290

FRIGIDER

Numar de rafturi   4
Sistem dezghetare frigider   No Frost
Material rafturi:   Sticla securizata
Numar suporturi usa   4
Compartiment legume/fructe   1
Altele   Rafturi Big Guard
FreshBox

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   1
Sistem dezghetare congelator   No Frost
Capacitate de congelare (kg/24 h)   6

DESIGN

Inox   Da
Culoare   Inox
Deschidere standard   Balamale pe dreapta
Dimensiuni (IxLxA cm)   178.5 x 67.5 x 66.8
Iluminare interioara   LED

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii si optiuni   Debit multiplu

ACCESORII

Suport pentru oua   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Sistem racire   No Frost
Clasa climatica   SN, N, ST, T
Agent racire   R-600a
Autonomie (fara curent):   13 ore
Nivel de zgomot (dB)   41
Greutate (Kg)   67

Electrok.ro
Logo