Beko RDNT401I30WBN, Frigider cu doua usi, 375 l, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Display touch control, Clasa F, H 172 cm, Antracit

Beko RDNT401I30WBN, Frigider cu doua usi, 375 l, NeoFrost Dual Cooling, HarvestFresh, Display touch control, Clasa F, H 172 cm, Antracit

Beko RDNT401I30WBN este un frigider cu avantaje pe mai multe capitole. La prima vedere te atrage prin aspect, dar interiorul e cel care te multumeste pe deplin. N-as vrea sa spun vorbe mari, dar din capacitate, sistem de racire si pret trag o concluzie care nu necesita prea multe pareri.

Caracteristici si functii

Cand caut un frigider, primul lucru la care ma uit e sistemul de racire. In cazul frigiderului Beko RDNT401I30WBN, tehnologia NeoFrost Dual Cooling reprezinta apogeul. Adica n-ai ce sa-ti doresti mai mult.

Atat in frigider cat si in congelator, racirea se realizeaza pe baza curentilor de aer care circula. Astfel, temperatura si umiditatea sunt reglate permanent, la un nivel optim. Totul se intampla in favoarea alimentelor. Practic, vei avea mancare proaspata pentru mai mult timp.

Avertizarea sonora te anunta in caz ca ai uitat o usa deschisa. Nu exista riscul sa pleci de acasa si sa fii surprins la intoarcere.

Display_touch_control_RDNT401I30WBN_IMG

In frigider se afla un display care permite setarea temperaturilor. Ai si optiunea de racire rapida/congelare rapida.

HarvestFresh_Beko RDNT401I30WBN

HarvestFresh este noutatea anului la capitolul aparate frigorifice. La un interval de timp, vedem ca inginerii din industrie aduc ceva nou, pentru ca altfel nu s-ar justifica sa apara alte modele.

Asadar, Beko a descoperit ca daca in compartimentul de fructe si legume se folosesc alternativ lumina albastra, verde si rosie, alimentele isi vor pastra vitaminele pentru o perioada mai lunga.

Testarea a fost realizata de Intertek, pe baza rosiilor, ardeilor, morcovilor, spanacului si telinei expuse direct tehnologiei, comparand ziua 0 si ziua 5.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Beko RDNT401I30WBN este un frigider cu doua usi, ce iti pune la dispozitie un volum util de 375 litri impartit astfel: frigider – 277 litri, congelator – 98 litri. Eu zic ca e pozitionat peste media gamei, fiind foarte incapator si bine organizat.

Beko RDNT401I30WBN 375 l frigider

Frigiderul situat in partea de jos este compartimentat eficient. Iti permite sa depozitezi cat mai mult si grupat pe tipuri de alimente. La baza este acea ladita transparenta pentru fructe si legume. Avand o umiditate crescuta, e bine sa le lasati acolo scoase din ambalaje.

Deasupra, observam un alt compartiment, denumit chiller. Aici pot sta branzeturile, alimentele scoase din pungi sau produsele pentru decongelare. Restul spatiului este gestionat prin intermediul a 3 rafturi din sticla securizata, prevazute cu banda de protectie la zona de contact.

Pe usa frigiderului se observa 3 suporturi pe toata lungimea si alte doua mici, pe care le poti aseza la diferite niveluri. Daca ai o sticla mai inalta, muti unul dintre aceste suporturi cu o treapta mai sus.

Congelatorul prezent in partea de sus e foarte incapator, iar despre compartimentare chiar n-ai ce sa-ti doresti mai mult. Se observa ca spatiul disponibil e separat printr-un raft, iar pe usa sunt doua suporturi foarte utile. Aici poti pune produsele de mici dimensiuni la care vrei sa ajungi rapid.

Designul imi place mult, fiind dark si elegant. Unii clienti sunt atrasi si de acest aspect, mai ales ca frigiderul se vinde la un pret accesibil, mai mic decat ma asteptam. As vrea sa mai notam aici ca usile se deschid catre dreapta, dar sensul poate fi inversat prin mutarea balamalelor.

Pareri generale

La final de review, as vrea sa notam cateva pareri generale.

Beko RDNT401I30WBN este eficient din urmatoarele puncte de vedere:

– volum generos,

– compartimentare eficienta,

– cel mai bun sistem de racire posibil,

– tehnologii moderne care pot fi de folos,

– design remarcabil,

– pret accesibil, mai ales in campanie de reduceri.

electrok pret bun

 Vezi pret redus si la Evomag.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Tip display LCD
Volum net total 375 l
Deschidere usa Dreapta
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Sistem racire No Frost
Culoare Antracit

DETALII FRIGIDER

Volum net frigider 277 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe Pentru oua Pentru sticle
Tip panou de comanda Digital
Dozator apa Nu

DETALII CONGELATOR

Volum net congelator 98 l
Capacitate de inghet / 24h 5.5 Kg

CARACTERISTICI CHEIE

Functii Racire rapida Display touch control Vacation Mode
Tehnologii No Frost Dual Cooling HarvestFresh

ENERGIE & PERFORMANTA

Nivel zgomot 38 dB
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F
Consum anual energie 307.7 kWh
Consum zilnic energie 0.843 kWh
Autonomie fara curent 14.5 h

DIMENSIUNI

Inaltime 172 cm
Latime 66 cm
Adancime 70 cm
Greutate 61 Kg

Electrok.ro
Logo