Arctic AK60366M40NF, Combina frigorifica, 324 l, Full NoFrost, Control mecanic, Air Flow Dual Tech, Clasa E, H 185 cm, Alb

Arctic AK60366M40NF, Combina frigorifica, 324 l, Full NoFrost, Control mecanic, Air Flow Dual Tech, Clasa E, H 185 cm, Alb

Arctic AK60366M40NF este combina frigorifica ce detine tehnologii avansate si se vinde la un pret accesibil. E si destul de incapatoare, ceea ce reprezinta un avantaj major.

In acest review voi detalia toate particularitatile frigiderului si voi indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, poti adresa intrebari si vei afla pareri ale altor clienti. 

Caracteristici si functii

Poate cel mai imbucurator aspect al combinei frigorifice este sistemul de racire Full No Frost. Asta e garantia ta ca nu te vei confrunta niciodata cu depunerile de gheata sau umiditate, atat in frigider cat si in congelator.

Air Flow Dual Tech este o tehnologie care furnizeaza curenti de aer in toate directiile. Aceasta asigura cele mai bine conditii pentru pastrarea alimentelor, mentinand in echilibru temperatura si nivelul de umiditate. Spre deosebire de alte combine frigorifice, aceasta nu deshidrateaza mancarea, adica nu o usuca.

Controlul mecanic adica reglarea temperaturii prin rotirea butonului din interior este garantia ca nimic nu se va defecta. E simplu, reglezi spre mai rece sau spre mai cald, in functie de preferinte. Acolo unde intervin ecrane tactile, exista si un risc sa se defecteze si sa nu mai poti face anumite setari. La Arctic AK60366M40NF nu exista acest risc.

Eco Buzz – daca lasi usa deschisa mai mult timp, vei fi avertizat printr-un semnal sonor. Util uneori, nu?

Opinii despre compartimentare si accesorii

Arctic AK60366M40NF este o combina frigorifica destul de incapatoare, potrivita pentru toate bucatariile. Pune la dispozitie un volum total util de 324 litri. As spune ca e suficient si pentru cei gurmanzi, dar si pentru cei care nu cumpara atat de multa mancare.

Arctic AK60366M40NF, Combina frigorifica, 324 l, Full NoFrost, Control mecanic, Air Flow Dual Tech, Clasa E, H 185 cm, Alb

Orice combina frigorifica este compusa din frigider (sus) si congelator (jos).

Frigiderul detine un volum total net de 215 litri, fiind foarte incapator. Se observa si in imaginea de mai sus cum este compartimentat. La baza, este acea ladita in care trebuie sa puneti legumele si fructele. Scoate-le din ambalaj pentru a rezista mai bine. Altfel, in interiorul ambalajului se va face condens, care le strica mai rapid.

Spatiul liber permite prezenta a 4 rafturi din sticla securizata. Pe acestea le asezi cum doresti, in functie de dimensiunea vaselor folosite.

Pe usa frigiderului se afla 3 suporturi. Si pe acestea e loc considerabil pentru sticle de 2,5 litri si alte recipiente.

Congelatorul cu un volum de 109 litri este dublu sau mai mult decat congelatoarele incorporate in frigider. Avand 3 compartimente inchise, e foarte sanatos sa pastrezi alimentele grupate. Poti face un raft pentru peste, alt raft pentru carne de alt tip si al treilea pentru vegetale. Tu stii cum vrei sa le organizezi.

Designul este unul simplu; de aici provine si pretul accesibil al combinei frigorifice. Manerele sunt incorporate in usi, si astfel nu exista riscul sa se rupa. Orice detaliu suplimentar ar fi insemnat bani in plus la pretul final.

Pareri generale

In concluzie as vrea sa remarc urmatoarele aspecte. Arctic AK60366M40NF este o combina frigorifica ce iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie si un pic mai mult. Detine sistemele de racire peformante, care chiar merita. In alta ordine de idei, nu este un aparat luxos, fapt demonstrat printr-un pret bun.

In aceasta perioada se vinde la un pret redus substantial, fiind perioada de reduceri.

electrok pret bun

Vezi pret redus si la Evomag.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Usi reversibile
Sistem de racire No Frost Frigider Congelator
Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Nivel zgomot 38 dB
Volum net total 324 l
Volum total brut 348 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe Compartiment produse lactate Pentru oua Pentru sticle
Accesorii incluse Suport pentru oua Tava pentru gheata
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire No Frost
Consum anual energie 249 kWh
Clasa climatica SN -T
Autonomie fara curent 33 h

FRIGIDER

Volum net frigider 215 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 3
Sistem dezghetare frigider Automat
Numar ventilatoare 1
Material rafturi Sticla

CONGELATOR

Volum net congelator 109 l
Numar compartimente 3
Sistem dezghetare congelator Automat
Capacitate de inghet / 24h 6 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Iluminare LED Termostat ajustabil Condensator integrat Safety Glass Rafturi ajustabile Garden Fresh XXL Bottle Zona Mix
Semnalare audio Usa deschisa
Tehnologii Air Flow Dual Tech

DIMENSIUNI

Latime 59.5 cm
Adancime 67 cm
Inaltime 185.2 cm
Latime incorporare 59.5 cm
Adancime incorporare 67 cm
Inaltime incorporare 185.2 cm
Greutate 70 Kg

Electrok.ro
Logo