Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU – Pareri, Pret redus si Review aparat de aer conditionat

Aparat de aer conditionat Samsung Triangle 12000 BTU Wi-Fi, Clasa A++, Functie incalzire, Smart control Wi-Fi, Easy Filter Plus, AR12NXWSAURNEU, R32, Alb

 

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU este un aparat de aer conditionat cu o forma atipica, ce implica o eficienta mai sporita. Studiile inginerilor Samsung si parerile utilizatorilor au un numitor comun. Poate emite o cantitate mai mare de aer, ceea ce implica o eficienta intr-o camera mai spatioasa.

Toate detaliile necesare le vom oferi in acest review, in care vom recomanda si cel mai mic pret. Pareri ale clientilor puteti citi in sectiunea de comentarii din subsolul paginii. 

 

 

Pentru cei care nu au rabdare sa citeasca, am pregatit un clip foarte explicit, din care puteti intelege toate avantajele aparatului de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU.

 

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU – Tehnologii si specificatii

Aparatul de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU exercita o capacitate de racire de 12000 BTU, la fel si pentru incalzire. Spre deosebire de alte modele care sunt inzestrate cu 12000 BTU, Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU poate raci o incapere mai mare, de pana la 35 mp. Motivul este ingineria care a dus la forma triunghiulara, despre care vom povesti mai jos.

 

Conceptul triangle raceste mai rapid, pentru o distanta mai mare si la o deschidere mai ampla. Explicatia este in imaginea de mai jos.

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU aparat de aer conditionat pareri, review, pret

1 Zona de patrundere a aerului este mai mare, fata de un model standard.

2 Este loc pentru un producerea unui flux de aer mai mare.

3 Zona de iesire a aerului este mai generoasa, in comparatie cu a unui model standard.

 

 

Racire rapida si Racire confortabila

Sunt doua moduri pe care Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU le pune la dispozitia utilizatorilor. Cu siguranta le veti folosi pe ambele. Primul este pentru cazuri extreme, cand doriti ca temperatura sa scada urgent in casa. Aceste situatii sunt des intalnite pe timpul verii.

Racirea confortabila se pliaza pentru momentele cand doriti sa va relaxati, cand dormiti, cand cititi, cand sunteti cu copiii in camera. Aparatul sufla delicat, ajungand in mai multe ore la temperatura dorita.

 

Functionare inteligenta si economisire de energie

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU detine un invertor digital care poate pastra temperatura dorita fara a fi supra solicitat. Nu e nevoie sa porneasca, opreasca, porneasca si iar sa se opreasca. Detecteaza cat si cum trebuie sa functioneze, pentru a atinge o anumita temperatura, in timp ce consuma un minim de energie.

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU digital inverter

 

Construit pentru a fi eficient si rezistent pe termen lung

Aparatul de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU nu permite unitatii externe si celei interne sa se supraincarce cu energie si sa fie afectate. Practic, nu exista varianta ca aparatul sa se defecteze.

In plus unitatea exterioare este acoperita cu un material protector anticoroziv, care blocheaza ruginirea carcasei si erodarea condensatorului.

Aparatul poate fi amplasat atat in zone cu umiditate ridicata, cum ar fi in apropierea plajelor, dar si in zone aride cu temperturi de pana la 58 °C.

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU pareri, pret, review

 

 

Filtru performant, usor de curatat

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU detine un filtru care poate retine praful, alergenii si bacterii. Acest filtru poate fi demontat usor si curatat sub jet de apa.

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU filtru aer conditionat

 

Smart Control WI-FI va ajuta sa setati temperatura direct de pe smart phone. Cand plecati de la birou, ca sa nu va izbeasca o mare caldura la sosirea acasa, porniti de la distanta un program de racire.

 

Inverter digital cu 8 poli

Acest tip de inverter reduce vibratiile, este mai silentios si contribuie la o racire mai rapida decat in cazul altor modele.

 

Auto Restart este o functie ce permite reluarea programului care se desfasura inainte sa intervina o pana de curent. Mai exact, daca in cartier se taie curentul, atunci cand defectiunrea s-a remediat, aparatul isi reia programul la care ramasese.

 

Auto-curatare este un mod de functionare foarte silentios al ventilatorului, care mai continua cateva minute dupa ce racirea a fost oprita. Scopul este de a elimina umiditatea de pe instalatii. Astfel nu vor fi dezvoltate bacterii sau mucegai.

 

Indicatorul de curatare a filtrului ce poate face? Evident, va anunta cand e bine sa curatati filtrul, pentru ca aerul din incapere sa fie mentinut la cea mai buna calitate.

 

Good sleep este programul perfect pentru cei care au un somn cu probleme. Modul de racire este foarte silentios si atinge temperatura dorita in decursul a cateva ore. Sufla foarte incet pentru a nu va deranja in timp ce dormiti.

 

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU – Functii de climatizare

Aparatul de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU detine urmatoarele functii de climatizare:

– racire,

– incalzire,

– ventilatie,

– dezumidificare.

 

Racirea stiti ce poate face. Raceste aerul din casa si este folosita in Romania incepand din primavara si pana in toamna.

Incalzirea este utila primavara si toamna, atunci cand centrala nu porneste. In birouri va puteti baza numai pe acest aparat. Nu e nevoie de vreo centrala suplimentara sau vreun calorifer.

Ventilatia ofera o racorire usoara doar prin suflarea aerului din interior. Nu furnizeaza aer conditionat.

Dezumidificarea este absolut necesara in cazurile in care umiditatea este prea ridicata in casa. Am vazut multe situatii unde la geam, langa cheder si poate chiar mai mult, era adunata multa apa. Aceea se poate transforma in mucegai, daca nu o stergeti in permanenta sau daca nu folositi un program de dezumidificare.

 

Concluzia noastra este ca aparatul de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU ar fi una dintre cele mai eficiente aparate si in situatiile unor camere mai generoase. Face fata pentru garsoniere in intregime, living-uri mari, birouri, magazine si incaperi vaste. Detine tehnologii avansate, care duc la un randament maxim, cu un consum minim de energie. Este un aparat care va rezista in timp, pentru ca este conceput in aceasta directie.

 

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Alt model de aer conditionat putin mai ieftin, dar nu la fel de eficient, este modelul Samsung Maldives AR12NXFPEWQNEU.

 

Design si componente ale aparatului de aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU.

Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU pareri, review, pret aer conditionat Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU partea superioar Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU telecomanda Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU unitate externa spate Samsung Triangle AR12NXWSAURNEU unitate externa

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Casa

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 35 m²
Capacitate generala 12000 BTU
Capacitate de racire 12000 BTU
Capacitate de incalzire 12000 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A
Temperatura minima de operare racire (-°C) -10
Temperatura maxima de operare racire (°+C) 46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C) -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C) 24
Tip filtru Antibacterian Anti-alergic Auto-curatare Easy Filter Plus
Tip compresor Digital Inverter 8-POLE
Numar trepte ventilator 5
Inverter Da
Kit instalare inclus Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h) 1.5
Debit de aer unitate interna 648 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 40 dB 19 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 826 mm
Latime unitate interna 261 mm
Inaltime unitate interna 261 mm
Greutate unitate interna 9.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 3.8
Coeficient randament la racire EER 2.87
Coeficient randament la incalzire COP 3.68

FUNCTII

Functii climatizare Racire Incalzire Ventilatie Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi Da
Functii speciale Auto Restart Fast Cool Auto-curatare Telecomanda 2 Step Cooling Good Sleep Comfort Cool Quiet Indicator curatare filtru Display temperatura interior

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 220 V 240 V
Consum nominal la racire 1220 W
Consum nominal la incalzire 950 W
Capacitate nominala la racire 3500 W
Capacitate nominala la incalzire 3500 W
Agent de racire R32

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa 46 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 660 mm
Latime unitate externa 242 mm
Inaltime unitate externa 475 mm
Greutate unitate externa 22.5 Kg

 

Electrok.ro
Logo