Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU – aer conditionat – Pareri, Review si Pret redus

Aparat de aer conditionat Samsung Maldives 12000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, Filtru 3 Care‎ Auto Clean, 2-Step Cooling, AR12RXFPEWQNEU, R32, Alb

 

Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU este un aparat de aer conditionat foarte eficient, atat pentru incaperi mici, cat si pentru incaperi generoase.

In acest review vom detalia toate aspectele si veti vedea ce avantaje si ce minusuri prezinta aparatul. Vom recomanda cea mai buna sursa de pret, iar in sectiunea de comentarii, puteti afla pareri ale clientilor. 

 

 

 

 

Aparatul de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU exercita o capacitate de racire 12000 BTU. Aceleasi valori sunt valabile si pentru incalzire. Ce va intereseaza este faptul ca aparatul da randament maxim in incaperi de pana la 35 m². Asta inseamna dormitoare si living-uri spatioase, birouri sau chiar majoritatea garsonierelor.

 

Eficienta energetica este A++ pentru racire si A+ pentru incalzire. Majoritatea aparatelor de aer conditionat moderne, se situeaza la aceste valori.

 

Digital Inverter 8-POLE este un compresor performant, mai eficient si mai silentios fata de modelel anterioare. Fara prea multe cuvinte, va invit sa urmariti acest clip si veti intelege exact care sunt avantajele compresorului.

https://www.youtube.com/watch?v=9Hlb7q-sZCg

 

3 Care Filter ofera 3 tipuri de protectie: antibacterian, anti-alergic, auto-curatare. Retine praful, poluarea, dar si alergenii care v-ar putea afecta sanatatea. Sunteti acoperiti si din acest punct de vedere.

 

Atasez mai jos un clip care iti arata cum poti curata filtrul aparatului de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU.

https://www.youtube.com/watch?v=2NUKY2rPYt8&t=200s

 

Functiile de climatizare prezente la Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU sunt: racire, incalzire, ventilatie, dezumidificare.

 

Racirea este programul pentru care majoritatea oamenilor decid sa cumpere un aparat de aer conditionat. Aceasta functie este de folos din primavara pana la finalul toamnei, tinand cont de incalzirea globala. Sunt situatii in care fara o racire oferita de aerul conditionat, nu se poate trai. Cel mai concret exemplu ar fi mansardele pe timp de vara caniculara. Indiferent cat de buna ar fi izolatia, tot nu se poate mentine o temperatura acceptabila in interior, fara interventia unui aer conditionat.

 

Incalzirea este un program la care poti apela cand nu e nevoie sa porneasca centrala. Inceputul primaverii, sau finalul toamnei sunt cele doua situatii in care apelam la programul de incalzire. Daca lucrezi intr-un birou, chiar nu renteaza sa incalzesti toata cladirea, asa cum faci iarna.

 

Ventilatia este programul care iti ofera o adiere racoroasa, dar care nu scade temperatura din incapere. Evident, tot ofera un grad ridicat de confort.

 

Dezumidificarea este o functie ce nu tine de mofturi ci de protejarea sanatatii. Sunt situatii in care umiditatea este crescuta intr-o locuinta, din diverse motive. Umiditatea crescuta poate dezvolta mucegai. Rolul dezumidificarii e sa creeze un mediu sanatos in locuinta.

 

Pe langa functiile de baza, aparatul de aer conditionat mai detine si functii speciale, cum ar fi:

 

Auto Restart – aparatul porneste automat dupa o eventuala pana de curent. Memoreaza setarile si reincepe functionarea de unde a ramas. Tehnologia este foarte eficienta in caz ca pana de curent intervine intr-o zi de vara caniculara.

 

Fast Cool – programul raceste rapid, atunci cand in locuinta ta este foarte cald si aerul a devenit irespirabil.

 

Comfort Cool – este un mod delicat de a raci, eficient pentru persoanele care nu suporta aerul conditionat, dar nici caldura din incapere.

Ventilatorul functioneaza pe 5 trepte, pentru a oferi confort tuturor clientilor.

 

Good sleep – este un program la polul opus fata de cel prezentat anterior. Este cel mai silentios program. Sufla usor, fara a face zgomot si asigura o racire intr-un timp mai lung. Este programul perfect pentru cei cu un somn sensibil.

 

Auto-curatare – dupa ce aparatul a fost oprit, programul Auto-clean mai functioneaza putin pentru a usca instalatia si a preveni aparitia bacteriilor si mucegaiului.

 

Utilizand telecomanda pe post de termostat, decideti temperatura dorita si apoi o asezati intr-un loc. Aparatul va functiona fie pe racire, fie pe incalzire, pentru ca telecomanda sa sesizeze temperatura pe care ati stabilit-o.

 

Daca ceva ii lipseste acestui aparat de aer conditionat, ar fi tehnologia Wi-Fi.

Despre nivelul de zgomot e bine sa stiti ca la cel mai silentios mod de functionare se ating 21 dB, iar la cel mai zgomotos, 42 dB.

Aparatul nu are la pachet si kit e instalare (3 metri de teava si 3 metri de cablu). Costa putin si orice instalator le-ar putea achizitiona.

 

Concluzia noastra este ca aparatul de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU este eficient pentru toate preferintele clientilor. Detine toate functiile de baza, dar si functii speciale, care asigura confortul in fiecare casa. Se vinde cu un pret pe masura performantelor, reprezentand o investitie absolut justificata.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Daca va doriti acelasi aer conditionat, dar cu capacitati diferite de racire, exista la 9000 BTU si la 18000 BTU.

 

Imagini cu elementele aparatului de aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU.

Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU filtru aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU review pret pareri aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU unitate externa spate aer conditionat Samsung Maldives AR12RXFPEWQNEU unitatea externa aer conditionat

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru   Casa

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare  Rezidential
Tip produs  Standard
Suprafata de montare  Perete
Recomandat pentru incaperi pana la  35 m²
Capacitate generala  12000 BTU
Capacitate de racire  12000 BTU
Capacitate de incalzire  12000 BTU
Eficienta energetica racire  A++
Eficienta energetica incalzire  A
Temperatura minima de operare racire (-°C)  10
Temperatura maxima de operare racire (°+C)  46
Temperatura minima de operare incalzire (°-C)  15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)  24
Tip filtru  Antibacterian Anti-alergic Auto-curatare
Tip compresor  Digital Inverter 8-POLE
Numar trepte ventilator  5
Inverter  Da
Kit instalare inclus  Nu

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER  6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP  3.8
Coeficient randament la racire EER  2.87
Coeficient randament la incalzire COP  3.68

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare  220 V 240 V
Consum nominal la racire  1220 W
Consum nominal la incalzire  950 W
Capacitate nominala la racire  3500 W
Capacitate nominala la incalzire  3500 W
Agent de racire  R32

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h)  1.5
Debit de aer unitate interna  678 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna  42 dB 21 dB
Culoare unitate interna  Alb
Lungime unitate interna  820 mm
Latime unitate interna  215 mm
Inaltime unitate interna  285 mm
Greutate unitate interna  8 Kg

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa  48 dB
Culoare unitate externa  Alb
Lungime unitate externa  660 mm
Latime unitate externa  242 mm
Inaltime unitate externa  475 mm
Greutate unitate externa  22.5 Kg

 

FUNCTII

Functii climatizare  Racire Incalzire Ventilatie Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi  Nu
Functii speciale  Auto Restart Fast Cool Auto-curatare Telecomanda 2 Step Cooling Good Sleep Comfort Cool Quiet

 

  1. Adrian Ogescu mai 5, 2020 at 9:25 am

    Compresorul inverter cu 8 poli face toti banii.

Electrok.ro
Logo