Resigilate eMag – Pareri si Preturi

Resigilate eMag – Pareri si Preturi

De ce sa cumperi produse resigilate eMag? Exista mai multe motive plauzibile.

In primul rand, trebuie sa stii ca un produs resigilat nu inseamna un produs defect. Este cunoscuta politica eMag de returnare a produselor in cazul in care clientii nu sunt 100% multumiti de ceea ce primesc. Din acest motiv apare si notiunea de produs resigilat.

 

Resigilatele sunt la fel de bune ca si produsele noi, dar mult mai ieftine!

Vezi o lista cu peste 5000 de produse resigilate

 

Produsele resigilate functioneaza la fel de bine ca si cele noi. Sunt clasate pe 4 categorii si anume:

1. Produse noi.

Acestea au fost scoase din ambalaj si au fost returnate fara a fi utilizate. Atat produsul, cat si ambalajul original se afla in stare perfecta, fara nicio urma de uzura. Aceste articole apar pe site-ul eMag cu denumirea de „produs in stare perfecta, cu ambalajul original deschis.”

2. Produse cu ambalajul deteriorat.

Aceste produse nu au fost folosite deloc, doar ca ambalajul lor nu se mai afla in stare perfecta.

3. Produse cu zgarieturi fine.

Si produsele din aceasta categorie functioneaza perfect, numai ca prezinta mici zgarieturi pe partile lucioase.

4. Produse bulk.

Acestea sunt produse carora le lipseste ambalajul original, sau anumite accesorii.

 

De retinut!

Si pentru produsele resigilate, eMag ofera aceleasi servicii ca si pentru produsele noi. Acestea sunt garantia, deschiderea coletului la primire, posibilitatea de a returna produsul in 30 zile si service pick up & return. Mai multe detalii despre resigilate eMag gasiti in acest material video.

 

In randul clientilor s-a lansat un gen de „vanatoare” a resigilatelor, in fiecare gama existand un numar mic de produse. Spre exemplu, pentru o reducere de cateva sute de lei, orice client si-ar dori o masina de spalat putin zgariata pe laterala. In conditiile in care masina de spalat trebuie amplasata intr-un spatiu restrans, de cele mai multe ori, o zgarietura chiar nu constituie o problema grava. Acesta este unul dintre cazurile foarte rentabile, intalnite recent.

 

Din categoria resigilatelor fac parte urmatoarele game de produse: laptop, tablete, telefoane, PC, TV, aparate frigorifice, masini de spalat, sisteme audio, aparate foto, electrocasnice, climatizare etc.

Gasesti toate aceste categorii in link-ul urmator: categorii produse resigilate.

 

resigilate emag

 

 

 

  1. Am luat un frigider resigilat si cu diferenta de 200 lei mi-am cumparat un ondulator de par. Super treaba cu resigilatele. Dar apar mereu sau cum procedati?

Electrok.ro
Logo