Heinner HF-M207DGWD+, Frigider cu doua usi, 198L , Dozator de apa, LED, Clasa A+, 146cm, Antracit

Heinner HF-M207DGWD+, Frigider cu doua usi, 198L, Dozator de apa, LED, Clasa A+, 146cm, Antracit

Heinner HF-M207DGWD+ este un frigider cel putin interesant. Spun asta pentru ca desi e definit prin simplitate si un pret foarte mic, vine cu un element surpriza. Acel dozator de apa amplasat pe usa, nu e intalnit la multe aparate frigorifice

In acest review voi detalia toate particularitatile frigiderului si voi indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, poti adresa intrebari si vei afla pareri ale altor clienti. 

Caracteristici si functii

Heinner HF-M207DGWD+ e un frigider cu sistem de racire static. Racirea este realizata de niste conducte prin care circula agent termic. Acestea racesc peretii si astfel se ajunge la temperatura dorita.

Nefiind disponibil un sistem NoFrost sau NeoFrost, e normal sa apara gheata in congelator si picaturi de condens in frigider. Asta nu ne surprinde. E un fenomen cu care am fost obisnuiti.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Heinner HF-M207DGWD+ este un frigider cu doua usi, de capacitate medie. Volumul total pe care il pune la dispozitie este de 198 litri. Astfel, frigiderul detine 158 litri, iar congelatorul 40 litri.

Dimensiunile exterioare sunt 146.2 cm x 58.5 cm x 58.5 cm (inaltime x latime x adancime).

Din punct de vedere al dimensiunilor, as zice ca frigiderul este avantajos pentru bucatariile aglomerate, fara prea mult spatiu. E suficient pentru o casa cu 2-3 persoane.

Heinner HF-M207DGWD+ pret review pareri frigider ieftin

Frigiderul se afla in partea de jos. (La combinele frigorifice, e invers; frigiderul sus si congelatorul jos.) Dupa cum se vede si-n imaginea anterioara, e spatiu pentru orice. La baza are o ladita transparenta in care vei tine legumele si fructele. Faptul ca sunt inchise/izolate, ajuta la mentinerea umiditatii optime in zona vegetalelor. Altfel, umiditatea ar fi urcat si s-ar fi depus pe peretii interiori sub forma de picaturi de apa.

Pentru restul spatiului, ai la dispozitie 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie din plastic. Nu exista niciun risc sa le ciocnesti cu vreun vas si sa se sparga.

Heinner HF-M207DGWD+ rezervor dozator apa

Pe usa frigiderului, in interior sunt 2 suporturi si un rezervor de apa. Pe suporturi asezi sticle si ce recipiente mai doresti. In rezervor vei pune apa proaspata care se va mentine rece. Apa iti va fi furnizata direct in pahar, prin apasarea unei clapete din exterior. Vezi imaginea de mai jos.

Heinner HF-M207DGWD+ dozator apa

Congelatorul prezent in partea de sus, iti ofera loc pentru cateva pachete cu mancare. Din propria experienta iti zic ca incap 1-2 caserole de inghetata, 5-6 pachete cu carne si mai ramane loc daca vrei sa racesti rapid sticla de gin.

Designul este unul modern, care impresioneaza atat prin culoarea antracit, dar si prin prezenta dozatorului de apa. Are un aspect premium, care te duce cu gandul la un aparat frigorific de peste 2-3 mii lei, dar nici pe departe.

Pret redus si Pareri despre Heinner HF-M207DGWD+

In final de review, propun sa notam cateva pareri de baza.

Heinner HF-M207DGWD+ este un frigider de capacitate medie, potrivit pentru case cu 2-3 oameni. Ii poti face loc usor in bucatarii nespatioase.

Detine tehnologii normale, de baza, iar elementul surpriza ar fi dozatorul de apa.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Bucatarie

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Volum net total 198 l
Deschidere usa Usi reversibile
Culoare Antracit

DETALII FRIGIDER

Volum net frigider 158 l
Numar rafturi frigider 3
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe, Tava pentru gheata
Accesorii incluse Suport pentru oua
Material rafturi Sticla
Tip panou de comanda Mecanic
Dozator apa Da

DETALII CONGELATOR

Volum net congelator 40 l

CARACTERISTICI CHEIE

Functii Lumina LED

ENERGIE & PERFORMANTA

Nivel zgomot 40 dB
Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D

DIMENSIUNI

Inaltime 146.2 cm
Latime 58.5 cm
Adancime 58.5 cm

  1. Nu pot sa cred ca e atat de ieftin. Pai e mai bun decat orice frigider Arctic.

Electrok.ro
Logo