Trisa Frescolino, mini frigider de voiaj

Un mini frigider Trisa Frescolino este cea mai buna varianta pentru racirea alimentelor in calatorii. Este un frigider cu posibilitate de alimentare la 220 V si in cazul automobilelor, la 12 V. Datorita acestei performante, tot mai multi oameni se orienteaza spre un mini frigider si uita de lazile frigorifice de voiaj, care nu fac fata pe distante mai lungi.

Trisa Frescolino este un frigider de mici dimensiuni, ocupand numai 30 x 47 x 35 (IxLxA cm). Poate fi transportat lejer de o singura persoana, deoarece cantareste 6,3 kg. Cea mai mica temperatura pe care o poate garanta un astfel de mini frigider este de 5 ºC. Pe timpul verii, intr-o excursie de cateva sute de kilometri, este mare lucru sa puteti pastra caserole cu mancare si cateva sticle de apa la temperatura de 5 ºC, nu? Fata de o lada frigorifica de voiaj, care asigura o racire cat timp se mentin reci bateriile congelate, mini frigiderele Trisa Frescolino pastreaza in permanenta temperatura de 5 ºC. Daca va faceti griji ca acest frigider ar fi neincapator, sa stiti ca volumul pe care vi-l pune la dispozitie este de 17 litri. Pentru a va face o imagine asupra capacitatii, imaginati-va 3 bidoane de apa a cate 5 litri. In acel spatiu puteti pastra in siguranta alimente si bauturi pentru 5 persoane pe durata oricarei calatorii.

Am tot insistat pe ideea ca mini frigiderele Trisa Frescolino sunt pentru voiaj. Sa nu uitam ca si in camerele de hotel se folosesc astfel de mini frigidere. Asadar, produsele despre care noi discutam se potrivesc si in dormitoarele de acasa, dar si in camerele pensiunilor sau ale hotelurilor. Nu ocupa mult spatiu si pot pastra la rece strictul necesar de provizii.

Mini frigiderele Trisa Frescolino prezinta un design interesant, cu o tenta retro, datorita nuantelor si manerului vintage. Acestea se gasesc in 3 nuante: rosu, argintiu si albastru cu argintiu. Au un aspect lucios si toate marginile sunt rotunjite. Interiorul este separat la jumatate cu un raft din plastic. Usa frigiderului detine doua suporturi tot din plastic.

In concluzie un frigider Trisa Frescolino este un mini frigider special, cu un design placut si cu o utilitate aparte. In propriile case isi gaseste locul in dormitoare, nu in bucatarie. Cand doriti, din dormitor il puneti in masina si puteti pleca linistiti in vacanta. Pretul de vanzare este acceptabil, astfel ca nu reprezinta o investitie inutila.

Recomandari

Aici puteti gasi un pret bun, cu transport gratuit si 24 luni garantie de baza

Electrok.ro
Logo