Samsung VCC43Q0V3B, Aspirator fara sac, 1.3 l, 850 W, Air Track, Tub telescopic, Albastru

Samsung VCC43Q0V3B

(Aspirator fara sac, 1.3 l, 850 W, Air Track, Tub telescopic, Albastru)

 

Samsung VCC43Q0V3B este un aspirator ieftin, fara sac, care curata eficient si rapid. Se vinde cu un pret accesibil, comparabil cu al altor aspiratoare „no name”.

In acest review vom detalia toate performantele aspiratorului, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea, vom indruma catre o sursa buna de pret, cu transport inclus. Daca aveti intrebari, va rugam sa le lasati in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii. 

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Recipientul in care sunt atrase praful si mizeriile, este impartit in doua camere, fapt ce ajunge la o curatare eficienta. Aerul este separat de particulele de praf. Nu va veti mai confrunta cu vechea neplacere, atunci cand o data cu aspirarea mizeriilor era eliminat inapoi tot praful.

Nefiind un aspirator cu sac, curatarea rezervorului se va realiza foarte simplu. Apasati un buton, se deschide capacul, varsati mizeriile si din cand puteti spala acel filtru in care sunt retinute praful si microparticule.

Un alt avantaj al acestui aspirator este si faptul ca nu va trebui sa cumparati in permanenta saci. Personal, acesta ar fi primul motiv pentru care nu-mi place sa folosesc aspirator cu saci. Dupa fiecare curatare, acel sac ar fi trebuit aruncat si pus altul in loc.

Samsung VCC43Q0V3B aspirator fara sac

Pentru un mediu sanatos si curat, Samsung foloseste filtre HEPA. Mucegaiul, praful si alte microparticule vor fi absorbite, in schimb fiind redat un aer curat.

Samsung VCC43Q0V3B detine un tub telescopic, care va permite sa aspirati in locurile greu accesibile. Talpa sa este potrivita pentru a aspira multe suprafete. Curata foarte bine covoarele, dar si suprafetele netede.

Mai multe imagini si specificatii, gasiti aici.

 

Concluzie

In finalul acestui review este important sa retineti cateva aspecte. Samsung VCC43Q0V3B este un aspirator compact, fara sac. Curata bine si este foarte usor de golit. Nu va obliga la investitii suplimentare, caz intalnit la aspiratoarele cu saci. Ii puteti regla intensitatea de aspirare. Se vinde cu un pret accesibil tuturor, in jurul a 200 lei. 

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs   Aspirator fara sac
Tip aspirare   Uscata
Tip alimentare   La retea
Derulator automat cablu   Da
Variator de putere   Da
Tip suprafata   Multi-suprafete
Tip tub   Telescopic
Eficienta energetica   Clasa B
Performanta curatarii covoarelor   Clasa D
Performanta curatarii suprafetelor dure   Clasa A
Emisii de praf   Clasa E
Latime   280 mm
Inaltime   238 mm
Adancime   395 mm
Greutate   4.2 Kg
Culoare   Albastru

FILTRARE & ACCESORII

Accesorii   Accesoriu pentru spatii inguste, Perie pentru praf

SPECIFICATII TEHNICE

Capacitate colectare   1.3 l
Putere   850 W
Putere de aspirare   210 W
Lungime cablu   6 m
Raza de operare   9.2 m
Nivel zgomot   80

Electrok.ro
Logo