Heinner HF-205A+, Frigider cu doua usi, 205 l, Clasa A+, Iluminare LED, H 143.4 cm, Alb

Heinner HF-205A+, Frigider cu doua usi, 205 l, Clasa A+, Iluminare LED, H 143.4 cm, Alb

Heinner HF-205A+ e un frigider de capacitate medie, fara excelente in ale tehnologiei. Se vinde la un pret foarte mic, pe care si-l poate permite tot romanul.

In acest review voi detalia toate particularitatile frigiderului si voi indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, poti adresa intrebari si vei afla pareri ale altor clienti. 

Caracteristici si functii

Heinner HF-205A+ detine un sistem de racire static, prevazut cu conducte prin care circula agent termic. Acestea racesc peretii frigiderului pana cand se atinge temperatura pe care ai selectat-o.

Reglarea temperaturii se face clasic, prin rotirea unui termostat amplasat in interiorul frigiderului.

Fiind un frigider cu racire statica, stii ca raceste si congeleaza bine, dar apare si un inconvenient. Gheata se depune din cauza condensului. Fenomenul e unul normal cu care am fost obisnuiti.

Interiorul frigiderului este iluminat cu bec LED, fiind eficient, durabil si economic.

E bine sa stii ca usile se deschid catre dreapta, dar sensul poate fi inversat in caz ca te-ar avantaja invers. Doar muti balamalele pe partea stanga si ai rezolvat problema.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Heinner HF-205A+ e un frigider de capacitate medie. Exista si mai mici, cum ar fi minibarurile, dar si mai mari, cele de 300-400 litri.

Modelul pe care il prezentam are un volum total net de 205 litri, impartit astfel: frigider – 164 litri, congelator 41 litri.

Dimensiunile exterioare ale aparatului frigorific sunt: 143.4 cm x 55 cm x 54.2 cm (inaltime x latime x adancime). Reprezinta un mare avantaj pentru bucatariile care nu beneficiaza de mult spatiu. Acesta ar fi si unul dintre criteriile pentru care ai ajuns sa citesti acest review.

Heinner HF-205A+ pareri, review, pret frigider

Frigiderul se afla in partea de jos si dupa cum observi in imaginea anterioara, ofera loc pentru toate tipurile de vase si alimente.

La baza sa este un compartiment inchis, in care se depoziteaza fructele si legumele. Deasupra, spatiul liber se imparte cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata. Rafturile au o protectie din plastic, la zona de contact, acolo unde se pot lovi.

Pe usa sunt prezente 3 suporturi pe care poti aseza diverse produse. Sticle, borcane, conserve, alimente mici, toate au loc pe aceste suporturi.

Congelatorul e prezent in partea de sus. Avand un volum de 41 litri, e loc sa depozitezi cateva caserole de inghetata, pachete cu carne si alte alimente. Spatiul disponibil se poate separa printr-un raft metalic.

Designul este simplu, fara elemente costisitoare. Apreciez ca manerele sunt incorporate in usi. Nu exista riscul de a se rupe vreodata. Un design simplu duce la costuri reduse, respectiv la un pret mic.

Pret redus si Pareri despre Heinner HF-205A+

Ajunsi la final de review, hai sa vedem care ar fi parerile importante despre frigider.

Heinner HF-205A+ este un frigider mediu, modest ca tehnologii, dar care iti ofera strictul necesar. Este perfect pentru bucatariile nespatioase. Se vinde la un pret foarte mic, mult sub 1000 lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Daca vrei un frigider mai incapator cu 100 litri si nu cu mult mai scump, recomand Arctic AD6310++.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Bucatarie

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Numar usi 2
Volum net total 205 l
Deschidere usa Dreapta Usi reversibile
Culoare Alb

DETALII FRIGIDER

Volum net frigider 164 l
Sistem dezghetare frigider Automat
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 3
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe Pentru oua Pentru sticle
Material rafturi Sticla
Dozator apa Nu

DETALII CONGELATOR

Volum net congelator 41 l

CARACTERISTICI CHEIE

Functii Iluminare LED Termostat ajustabil Control mecanic
Tehnologii LED

ENERGIE & PERFORMANTA

Nivel zgomot 40 dB
Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Consum anual energie 217 kWh

DIMENSIUNI

Inaltime 143.4 cm
Latime 55 cm
Adancime 54.2 cm

Electrok.ro
Logo