Bosch KIS87AF30, Combina frigorifica incorporabila, 272 l, Clasa A++, H 177 cm

Bosch KIS87AF30, Combina frigorifica incorporabila, 272 l, Clasa A++, H 177 cm

Bosch KIS87AF30 este o combina frigorifica incorporabila, foarte economica, bine structurata la interior si destul de spatioasa.

In acest review voi detalia toate particularitatile frigiderului si voi indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, poti adresa intrebari si vei afla pareri ale altor clienti. 

Caracteristici si functii

Faptul ca nu detine functia de racire No Frost, consideram ca este cea mai mare problema. Nicio alta functie nu poate impiedica depunerile de gheata pe peretii interiori.

Bosch KIS87AF30 este o combina frigorifica incadrata in clasa de eficienta energetica A++. Acest lucru subliniaza faptul ca aparatul frigorific economiseste cu pana la 40% mai multa energie, fata de un aparat similar din clasa A.

O alta functie care priveste strict reducerea consumului de energie, este Holiday. Cum functioneaza? Atunci cand plecati de acasa pentru o perioada mai indelungata, nu veti putea scoate din priza frigiderul. E normal. Altfel, toate alimentele s-ar strica. In acest sens, s-a descoperit un mod de functionare mai economic, dand randament maxim, in urma unui consum redus al energiei.

Tot in scopul economiei a fost instalat si semnalul sonor care avertizeaza atunci cand o usa ramane deschisa. Nu este un sunet deranjant, dar nici atat de slab incat sa nu-l auziti. Cu siguranta veti sti ca trebuie sa inchideti usa.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Bosch KIS87AF30 este o combina frigorifica ce detine un volum total net de 272 litri, iar aceasta capacitate se imparte in frigider si congelator.

Frigiderul combinei frigorifice Bosch KIS87AF30 pune la dispozitie un volum de 211 litri, care pentru un aparat incorporabil este foarte spatios.

In partea de jos a frigiderului este prezent un compartiment inchis, tip ladita, in care se depoziteaza fructele si legumele la comun. Nu uitati sa le scoateti din pungi inainte sa le depozitati, pentru ca altfel se creeaza condens si se vor degrada mai repede. Altfel, nu veti avea nicio problema. Isi vor pastra proprietatile si consistenta pentru o durata mai indelungata de timp.

Deasupra compartimentului cu vegetale, sunt disponibile 3 rafturi din sticla, cu margine de inox, pentru a proteja in caz de atingere. De altfel, toate accesoriile detin aceasta margine de inox si este un aspect rar intalnit.

Usa frigiderului este prevazuta cu 5 suporturi din plastic si cu margine de protectie. Suportul de sus este acoperit, destinat depozitarii oualor sau a recipientelor fragile.

Congelatorul combinei frigorifice Bosch KIS87AF30 ofera o capacitate neta de 61 litri si tot interiorul este impartit in 2 compartimente. Cel de sus este BigBox, foarte spatios si low frost, adica impiedica pe cat posibil depunerea de gheata pe peretii interiori. Nefiind No Frost gheata tot va fi prezenta. Si in congelator, compartimentele sunt prevazute cu margine de protectie din inox.

Panoul electronic cu ajutorul caruia puteti seta temperatura dorita, atat pentru frigider, cat si pentru congelator se afla in partea de sus a frigiderului. Gratie lui puteti activa/dezactiva anumite functii.

Concluzia noastra este ca Bosch KIS87AF30 reprezinta o combina frigorifica incorporabila, destul de incapatoare si bine organizata in interior. Una dintre cele mai importante calitati constituie economisirea energiei. Pretul este unul ridicat, dar, in general, combinele frigorifice incorporabile sunt mai scumpe. In aceasta perioada Bosch KIS87AF30 se afla si la un pret redus.

electrok pret bun

Bosch KIS87AF30 schema de instalare

Bosch KIS87AF30 schema de instalare

  1. Nu cumva producatorul ofera o garantie mai mare ?

  2. cat mai tin reducerile ?

  3. Una dintre cele mai ieftine combine frigorifice Bosch.

  4. Marius Sandulescu noiembrie 29, 2020 at 11:22 am

    As alege o combina cu tehnologie NeoFrost, sincer.

Electrok.ro
Logo