Beko HSA29540N, Lada frigorifica, 284 l, Clasa E, Fast Freezing, Alb

Beko HSA29540N, Lada frigorifica, 284 l, Clasa E, Fast Freezing, Alb

Beko HSA29540N este o lada frigorifica generatie noua, cu o capacitate medie. Vine cu niste imbunatatiri fata de modelul anterior, ramanand la acelasi pret.

In acest review voi prezenta toate informatiile de care ai nevoie. Voi recomanda cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, poti citi pareri ale clientilor.

Beko HSA29540N se bucura de un volum net total 284 litri. As zice ca e usor peste media gamei, tinand cont ca cele mai incapatoare lazi au 400-450 litri. Vedem o lada pe care o poti amplasa cu usurinta intr-o casa spatioasa, dar ii gasesti loc si in balcon la bloc.

Dimensiunile exterioare ale produsului sunt 129 cm x 86 cm x 67.5 cm (latime x inaltime x adancime).

La fel ca majoritatea lazilor frigorifice, sistemul de racire utilizat este cel static. Sunt conducte prin care circula agent termic. Acestea racesc peretii interiori pana se atinge temperatura pe care o stabilesti. Dupa cum stii, apare si gheata in interior. E un fenomen normal, care ia nastere cand usa lazii este deschisa des si patrunde aer cald la interior. Asa se formeaza condensul care se transforma in pojghite de gheata.

O data la un an, e bine sa decongelezi lada frigorifica, strict pentru igienizare.

Interiorul lazii este liber, iar la suprafata se afla 3 suporturi din sarma, usoare si mobile. Acestea iti permit sa organizezi mai bine alimentele.

Personal, pe aceste suporturi pastrez verdeata pe care o folosesc la mancaruri, sau diferite borcane si caserole. Vreau sa le am la indemana si sa nu le caut printre pachetele mari cu mancare.

Cateva avantaje care diferentiaza Beko HSA29540N de alte lazi frigorifice sunt urmatoarele.

– Lada se poate incuia, pentru ca are yala. Astfel, e utila si pentru magazinele alimentare. Are acces la ea doar cine detine cheia.

– E amplasata pe rotite si o poti muta o singura persoana.

– Are iluminare pe usa, pentru a vedea mai bine ce e in interior.

– Se bucura de o izolatie densa si asta face ca temperatura din interior sa se pastreze mult timp, cand lada se afla in standby.

Termostatul pentru reglarea temperaturii se afla la exterior, pe latura frontala. Este o rotita pe care o invarti catre temperatura dorita.

Concluzie

La final de review, propun sa tragem o concluzie. Beko HSA29540N este o lada frigorifica de capacitate peste medie. Congeleaza rapid si pastreaza bine temperatura. Detine cateva elemente care o pun deasupra altor modele.

Se vinde la un pret bun, iar in campanie de reduceri o poti gasi chiar ieftina.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Poate fi o lada frigorifica pentru inghetata, pe care magazinele alimentare sa o detina pentru sezonul calduros.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Numar cosuri 3
Numar usi 1
Tip panou de comanda Mecanic
Capacitate de inghet / 24h 13 Kg
Volum net total 284 l
Autonomie fara curent 45 h
Culoare Alb

CARACTERISTICI TEHNICE

Nivel zgomot 38 dB
Tensiune alimentare 220 V 240 V

FUNCTII

Functii Iluminare interioara Panou de control cu LED-uri Securizare cu yala Certificare TUV Materiale neinflamabile Congelare rapida

PERFORMANTE ENERGETICE

Eficienta energetica Clasa energetica A++ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa E
Consum anual energie 227 kWh

DIMENSIUNI

Latime 129 cm
Inaltime 86 cm
Adancime 67.5 cm

  1. O lada cu mai multe avantaje decat majoritatea lazilor frigorifice. Nu are nici pret mare. Recomand pentru ca mi-a fost adusa pana in bucatarie.

Electrok.ro
Logo