Heinner HC-V268F+, Combina frigorifica, 268 l, Iluminare LED, Control mecanic, Termostat ajustabil, Clasa F, H 170 cm, Alb

Heinner HC-V268F+, Combina frigorifica, 268 l, Iluminare LED, Control mecanic, Termostat ajustabil, Clasa F, H 170 cm, Alb

Heinner HC-V268F+ este una dintre cele mai ieftine combine frigorifice, motiv pentru care este preferata de clientii romani. Desi pare o combina frigorifica modesta, ceea ce pentru unii inseamna dezavantaje, pentru altii sunt avantaje. Aici ma refer la volum. Sunt situatii in care nu ai loc sa pui o combina frigorifica mai spatioasa.

In acest review voi detalia toate particularitatile frigiderului si voi indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, poti adresa intrebari si vei afla pareri ale altor clienti. 

Caracteristici si functii – Heinner HC-V268F+

Heinner HC-V268F+ este o combina frigorifica la un pret mic pentru ca nu detine tehnologii super avansate. Setarea temperaturii se face prin rotirea termostatului.

Sistemul de racire este unul static (clasic as spune), cu acele conducte prin care circula agent termic. Pana mai acum cativa ani, cu totii am avut astfel de aparate frigorifice. Nu existau NeoFrosturile si nu semnalam vreo problema.

Ideea e ca la sistemele acestea, nefiind curenti de aer care sa circule in interior, mai apar depuneri de gheata sau picaturi de apa de la condens. Aceste picaturi sunt colectate automat si reintroduse in sistemul de racire. Daca te deranjeaza acest fenomen, pentru cateva sute de lei in plus, combina Arctic AK60366M40NF e putin mai incapatoare si detine tehnologie Full No Frost.

Opinii despre compartimentare si accesorii – Heinner HC-V268F+

Heinner HC-V268F+ are un volum de numai 268 litri, ceea ce o face sa incapa si in locuintele cu putin spatiu. Volumul se imparte astfel: frigider – 184 litri, congelator – 84 litri.

Combina masoara la exterior: 54 cm x 59,5 cm x 170 cm (latime x adancime x inaltime).

Heinner HC-V268F+ combina frigorifica

Frigiderul se afla in partea de sus. Asa e la toate combinele frigorifice. Din imaginea anterioara se poate observa cum este compartimentat. La baza e prezent un compartiment inchis in care e bine sa stea fructele si legumele pentru ca au un grad de apa mai ridicat.

Spatiul liber este impartit prin 4 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact.

Pe usa gasesti cele 4 suporturi unde vor incapea suficiente sticle, borcane, recipiente sau alimente.

Congelatorul aflat in partea de jos, consider ca este de mare ajutor gratie celor 3 compartimente inchise. Mereu am ales combinele frigorifice in detrimentul frigiderelor. Imi place ideea ca in congelator, totul sa fie grupat pe compartimente.

Acesta te ajuta sa nu tii pestele congelat peste foile de placinta.

Designul este foarte simplu, iar de aici as mai vedea 2 avantaje. Design simplu = pret mic si nu are ce sa se defecteze. Manerele sunt incorporate in usi, astfel ca nu se pot rupe. Cele aparente se mai rup. Am intalnit multe cazuri.

Pareri generale

La final de review, as vrea sa tragem niste concluzii. Heinner HC-V268F+ este o combina frigorifica potrivita si pentru locuinte nu foarte spatioase. Este combina de care ai nevoie, in caz ca nu vrei sa cheltui prea mult. Isi face treaba bine si pe racire si pe congelare.

Fiind perioada de reduceri, gasesti combina frigorifica la un pret foarte mic, in jurul a 1000 lei.

electrok pret bun

Vezi pret redus si la Evomag.

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip incastrare Standard
Deschidere usa Usi reversibile
Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE Clasa F
Nivel zgomot 40 dB
Volum net total 268 l
Compartimente speciale Compartiment legume & fructe
Accesorii incluse Suport pentru oua Tava pentru gheata
Culoare Alb

SPECIFICATII TEHNICE

Sistem racire Static
Consum anual energie 277 kWh
Tensiune alimentare 220 V 240 V

FRIGIDER

Volum net frigider 184 l
Numar rafturi frigider 3
Numar rafturi usi 4
Material rafturi Sticla

CONGELATOR

Volum net congelator 84 l
Numar compartimente 3
Capacitate de inghet / 24h 4 Kg

FUNCTII & SIGURANTA

Functii Lumina interioara LED Control mecanic cu termostat reglabil

DIMENSIUNI

Latime 54 cm
Adancime 59.5 cm
Inaltime 170 cm
Greutate 51 Kg

Electrok.ro
Logo