Samsung RT46K6630S8/EO, Frigider, 452 l, No Frost, H 1825, Clasa A+, Inox

Samsung RT46K6630S8/EO Frigider, 452 l, No Frost, H 1825, Clasa A+, Inox

Samsung RT46K6630S8/EO este cel mai incapator frigider realizat de remarcabilul producator. Este mai generos decat foarte multe combine frigorifice. Cu toate astea, este un frigider, pentru ca spatiul predominant este concentrat pe frigider si mai putin pe congelator, chiar daca ambele compartimente sunt incapatoare.

In acest review vom detalia toate particularitatile frigiderului si vom indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii, puteti adresa intrebari si puteti afla parerile altor clienti. 

Caracteristici si functii

Samsung RT46K6630S8/EO este un frigider dotat cu un sistem de racire foarte eficient, de tip NoFrost. Rolul acestui sistem este de a stabiliza temperatura si umiditatea la un nivel optim. In plus, reduce 100% sansele de aparitie a depunerilor de gheata pe peretii interiori ai frigiderului si congelatorului.

Nu se compara cu frigiderele clasice in care mancarea se strica rapid, in care peretii interiori sunt umeziti de la condens si in care congelatorul este plin de gheata.

Sistemul de racire NoFrost se bazeaza pe recircularea aerului. Pentru un plus la capitolul igiena si siguranta, producatorul a implementat si un filtru impotriva mirosurilor.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samsung RT46K6630S8/EO este un frigider cu doua usi, foarte incapator. Va ofera un spatiu pentru depozitare de 452 litri, impartiti in felul urmator: frigider – 341 litri, congelator – 111 litri. Atat frigiderul, cat si congelatorul sunt foarte incapatoare.

samsung-rt46k6630s8eo

Frigiderul este amplasat in partea de jos. Este foarte incapator si bine compartimentat. Depozitarea alimentelor se va realiza intr-un mod eficient, datorita accesoriilor moderne, foarte utile.

In partea de jos a frigiderului, exista un compartiment in care fructele si legumele vor sta la comun. Va recomand sa nu le tineti in pungi, pentru ca se va crea condens si se vor strica rapid.

In partea de sus a frigiderului, mai exista un compartiment inchis, destinat alimentelor perisabile si produselor care trebuiesc dezghetate. Includem aici, unt, lactate, carne macra ce urmeaza a fi preparata. In acest compartiment, temperatura va scadea foarte mult, apropiindu-se de 0°C.

Intre cele doua compartimente inchise, exista 4 rafturi din sticla securizata, pe care se depoziteaza alimentele. Cel de sus este Easy Slider, montat pe sina. Doriti un aliment, sau un recipient de pe acest raft? Nu trebuie sa va aplecati pentru a vedea ce se afla aici. Trageti raftul, luati produsul si impingeti raftul la loc.

Pe usa frigiderului sunt montate 4 suporturi din plastic si un rezervor. Acest rezervor este conceput pentru a va oferi in permanenta apa rece si proaspata. Trebuie sa-l umpleti manual. Apa va fi furnizata direct in pahar, cu ajutorul dozatorului amplasat pe exteriorul usii frigiderului.

Discutam astfel despre un frigider foarte performant, dotat cu accesorii inteligente.

Congelatorul este foarte incapator si interesant din punct de vedere al accesoriilor. Spatiul de depozitare este impartit cu ajutorul unui raft rezistent. Exista si un aparat mobil, care produce cuburi de gheata. Este interesant pentru ca dupa ce s-au format cuburile, tavita le va rasturna intr-un vas din plastic, special. Nu mai exista riscul sa sara cuburile prin bucatarie.

Pe usa congelatorului sunt montate doua suporturi foarte utile. Si aici puteti depozita alimente si recipiente la care trebuie sa ajungeti rapid.

Pret redus si Pareri despre Samsung RT46K6630S8/EO

La final de review, vom trage o concluzie.

Samsung RT46K6630S8/EO reprezinta un frigider foarte incapator si performant. Raceste perfect, gratie sistemului de racire pe baza de curentie de aer. Ofera variante inteligente si sigure, pentru depozitarea tuturor categoriilor de alimente. Detine accesorii moderne si utile, cum ar fi dozatorul de apa, raftul Easy Slider, compartimentul in care scade temperatura pana la pragul de 0°C si aparatul de facut gheata. Nu este un frigider ieftin, dar si performantele sunt pe masura.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Frigider cu 2 usi
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   452
Afisaj   LED
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   111
Volum net frigider (l)   341
Volum brut total (l)   466
Dispenser apa   Da

FRIGIDER

Numar de rafturi   4
Sistem dezghetare frigider   Automat
Material rafturi   Sticla securizata
Numar suporturi usa   4
Compartiment legume/fructe   Da
Altele   Rafturi Big Guard Compartiment Fresh Rafturi Easy Slide

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   1
Sistem dezghetare congelator   Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h)   6

DESIGN

Inox   Da
Culoare   Argintiu
Deschidere standard   Dreapta
Maner   Incorporat
Dimensiuni (IxLxA cm)   182.5 x 70 x 72.6
Iluminare interioara   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare   Da
Functie super-racire   Da
Filtru impotriva mirosurilor   Da
Altele   Twin Cooling Plus, Compresor invertor digital
Functii si optiuni   Power Freeze, Power Cool

ACCESORII

Suport pentru oua   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Sistem racire   No Frost
Clasa climatica   SN, N, ST, T
Agent racire   R600a
Autonomie (fara curent)   15
Nivel de zgomot (dB)   41
Greutate (Kg):   75

Samsung RT46K6630S8/EO review, pret, pareri, opinii

  1. Frigider cu functii excelente. E foarte incapator. Nu ma asteptam…

Electrok.ro
Logo