Daewoo DSB-H1202JLH-VKW – aer conditionat – Pareri, Review si Pret redus

Aparat de aer conditionat Daewoo 12000 BTU Wi-Fi, Clasa ++, kit instalare inclus, 4 directii de ventilare, DSB-H1202JLH-VKW, Alb

 

Daewoo DSB-H1202JLH-VKW este un aparat de aer conditionat pentru incaperi medii, potrivit unui buget scazut. In materie de tehnologii, detine strictul necesar si ceva mai mult de atat.

 

In acest review voi detalia toate informatiile care va sunt necesare pentru a va face o parere completa. Voi recomanda si cea mai buna sursa de pret la acest moment. In sectiunea de comentarii, puteti citi pareri ale clientilor. 

 

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-H1202JLH-VKW este definit de o capacitate generala (racire/incalzire) – 12000 BTU. Mai exact, este recomandat pentru incaperi de pana la 30 m².

Fiecare dintre voi stiti ce suprafara are incaperea in care va fi amplasat aparatul. In functie de asta stii si ce aparat de aer conditionat ar fi potrivit.

Daca ai nevoie de un aparat mai puternic, potrivit pentru incaperi de pana la 65 m² este modelul de 24000 BTU.

Functia Wi-Fi – iti permite sa dai comanda aparatului de aer conditionat, direct de pe un telefon smart. Asta te ajuta foarte mult cand vrei sa pornesti aparatul direct de la serviciu. Intr-o zi caniculara e tot ce-ti doresti.

Daewoo DSB-H1202JLH-VKW wi-fi

 

Filtru lavabil – Daewoo DSB-H1202JLH-VKW este unul dintre aparatele de aer conditionat la care poti demonta filtrul sa-l speli. Acest filtru este dens si retine mare parte din praf si polen. Odata la ceva timp e bine sa-l mai cureti.

Daewoo DSB-H1202JLH-VKW filtru lavabil

 

Kit de instalare inclus – Kit-ul de instalare cuprinde: doua conducte de conectare de 3 metri lungime, un liant de instalare, o bucsa izolanta, un mastic de etansare, 6 suruburi, o teava de scurgere de 3 metri lungime si un cablu de conectare de 3 metri lungime.

Eficienta energetica pentru racire este A++, iar pentru incalzire este A+. Cu alte cuvinte, aparatul unul dintre cele economice. La acelasi nivel se pozitioneaza majoritatea aparatelor de aer conditionat. Pana acum, nu am intalnit unul mai economic.

Compresorul cu inverter ECO actioneaza in consecinta in functie de nevoile permanente. Astfel va crea un mediu ambiant confortabil, consumand un minim de energie.

Wide range – este optiunea eficienta de la Daewoo, care permite ca aerul sa ajunga la o distanta de 18 m fata de locul in care este amplasata unitatea din interior.

Agentul de racire este R32, acelasi ca la toate aparatele de aer conditionat din noua generatie. Este versiunea cea mai prietenoasa cu mediul inconjurator.

 

 

Functii de climatizare si functii speciale din dotarea Daewoo DSB-H1202JLH-VKW

Daewoo DSB-H1202JLH-VKW detine toate cele 4 functii de climatizare.

Racirea – dupa cum va imaginati, este functia pentru care 99% dintre clienti aleg sa cumpere un aer conditionat. Este functia fara de care nu se poate trai in anumite situatii. Aici as mentiona mansardele pe timpul unei veri caniculare si apartamentele de la etajele superioare. De asemenea, in magazine sau in farmacii, e imposibil sa nu aiba aer conditionat.

Incalzirea – utila in zilele racoroase, in care nu e cazul sa pornesti centrala. De asemenea, poate fi singura varianta de incalzire in anumite situatii.

Vin cu un exemplu pentru a ma face inteles. Am fost la munte pe la inceputul primaverii. La cabanuta aveau si un foisor foarte misto, dar racoros. Singura varianta de incalzire a foisorului era un aparat de aer conditionat.

Ventilatia – ofera o racorire delicata, fara a scadea temperatura. Doar produce o adiere placuta. Sunt si persoane care nu accepta aerul conditionat, dar nu le place nici caldura. Pentru aceste situatii a fost prevazut programul de ventilatie.

Dezumidificarea – elimina excesul de umiditate din locuinta. Sunt unele case in care umiditatea crescuta duce la aparitia mucegaiului si asta se poate vedea pe la ferestre. In aceste situatii, un program de dezumidificare e singura solutie.

Persoanele cu alergii respiratorii aleg aparatele de aer conditionat cu program de dezumidificare. 

 

Functiile speciale completeaza functiile de climatizare pentru a oferit cele mai bune conditii de mediu in orice locuinta.

Timer – Stii clar ca te intorci acasa pe la ora 17 in timpul verii? Poti seta un program de racire care sa porneasca la ora 18:30. E foarte simplu, nu?

Auto Restart – aparatul porneste de unde a ramas, in caz ca intervine o pana de curent in timp ce aparatul functiona. Dupa remedierea penei, aerul conditionat isi reia activitatea pe baza ultimelor setari.

Turbo – cel mai rapid mod de racire/incalzire. Este fix ce-ti doresti intr-o zi caniculara.

Sleep/Night mode – un program perfect pentru cei cu probleme in timpul somnului. Va atinge temperatura dorita intr-un timp mai indelungat, fara a te deranja cu debitul de aer sau cu zgomotul.

 

 

Pret si Pareri generale despre Daewoo DSB-H1202JLH-VKW

La final de review, vreau sa subliniez cateva pareri generale. Daewoo DSB-H1202JLH-VKW este aparatul de aer conditionat potrivit pentru incaperi mici si medii; depinde fiecare la ce se raporteaza.

Detine toate functiile de climatizare plus cateva functii speciale de baza. Tehnologia Wi-Fi il pozitioneaza in liga aparatelor performante.

Se vinde la un pret foarte mic, mai ales in aceasta perioada de reduceri.

electrok pret bun

 

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Casa

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 30 m²
Capacitate generala 12000 BTU
Capacitate de racire 12000 BTU
Capacitate de incalzire 12000 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Temperatura minima de operare racire (-°C) 0
Temperatura maxima de operare racire (°+C) 30
Temperatura minima de operare incalzire (°-C) 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C) 53
Tip filtru Lavabil
Tip compresor Inverter
Numar trepte ventilator 4
Inverter Da
Kit instalare inclus Da

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4
Coeficient randament la racire EER 6.1
Coeficient randament la incalzire COP 4

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 220 V 240 V
Consum nominal la racire 1001 W
Consum nominal la incalzire 1006 W
Capacitate nominala la racire 3330 W
Capacitate nominala la incalzire 3380 W
Agent de racire R-32

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h) 1.1
Debit de aer unitate interna 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 29 dB 36 dB 44 dB 50 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 777 mm
Latime unitate interna 205 mm
Inaltime unitate interna 250 μm
Greutate unitate interna 8.5 Kg

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa 60 dB
Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 700 mm
Latime unitate externa 256 mm
Inaltime unitate externa 552 mm
Greutate unitate externa 26 Kg

 

FUNCTII

Functii climatizare Racire Incalzire Ventilatie Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi Da
Caracteristici speciale Timer Auto Restart Functie Turbo Telecomanda Sleep/Night mode Dry Hidden Display

 

  1. Daewoo DSB-H1202JLH-VKW e bun ca programe, plus ca are toate functiile de climatizare. E ok la pret in comparatie cu un Samsung sau un Whirlpool.

  2. Tudor Breazu mai 8, 2020 at 9:14 am

    Se asigura si instalare sau stiti vreun instalator?

Electrok.ro
Logo