Tehnologie NoFrost.

Ce este NoFrost?

NoFrost = Fara gheata. 

Deoarece noi recomandam oamenilor ca atunci cand investesc intr-un aparat frigorific, sa fie atenti la detalii si mai ales la functiile din dotare, am fost intrebati:

De ce NoFrost? Cum functioneaza NoFrost? Isi merita banii? Care este diferenta dintre NoFrost si sistemul clasic, cu pereti reci?

Vezi toate aparatele dotate cu sistem de racire NoFrost

 

Ce inseamna si cum functioneaza sistemul NoFrost?

Sistemul de racire NoFrost, functioneaza pe baza de aer. Combinele frigorifice sunt concepute cu anumite orificii, amplasate prin mai multe locuri, astfel ca fluxul de aer mentine temperatura optima si scade umiditatea. Nu se va depune nici macar un strop de apa (provenita din condens) pe pereti, care mai apoi sa se transforme in gheata.

Interesant este ca disparitia ghetii se poate remarca atat in frigider, cat si in congelator. La modelele mai vechi de frigidere, mai ales vara, problema cu gheata era des intalnita. Trebuia sa dezghetati ritmic aparatul frigorific, deoarece gheata aceea prindea si miros. In vederea unui confort si a unei igiene de inalta calitate, producatorii au decis implementarea acestui sistem NoFrost.

Diferenta intre sistemul de racire NoFrost si cel clasic este ca primul functioneaza pe baza aerului rece, care este suflat prin toate compartimentele, iar cel vechi se baza pe inghetarea unor conducte in peretii laterali.

 

NoFrost = Full No Frost?

Evident ca nu este acelasi lucru. Un aparat frigorific No Frost este acela care, ori in frigider, ori in congelator detine un sistem de racire pe baza curentilor de aer. Aparatele frigorifice Full No Frost sunt cele compuse din frigider si congelator, in ambele compartimente efectuandu-se o racire pe baza curentilor de aer rece.

 

Sfatul nostru este sa investiti cu incredere intr-un aparat frigorific care detine un sistem de racire No Frost, sau, preferabil Full No Frost, deoarece va asigura confor si pastrarea alimentelor in conditii de maxima siguranta. In plus, cand cumparati un frigider, investitia este pentru cel putin 10 ani.

 

Ce aparate frigorifice detin sistemul de racire NoFrost?

Aici puteti vedea care sunt cele mai noi aparate frigorifice NoFrost, la preturi destul de mici.

Functia de racire NoFrost isi merita banii, dar trebuie sa stiti ca in zilele noastre, foarte multi producatori se axeaza pe acest mod de racire si diferenta financiara aproape ca nu se mai simte. In general, functia NoFrost este prezenta in cazul aparatelor frigorifice voluminoase, peste 280 litri.

 

Care este parerea voastra? Ati testat un astfel de aparat? Aveti vreo nemultumire?

Va rugam sa va spuneti parerile in sectiunea comentarii, doar in cazul in care va aflati in cunostinta de cauza. Nu dorim sa dezinformam utilizatorii in cautare de pareri sincere.

  1. […] sistemul de racire (preferabil sa fie No Frost, dar cazurile sunt rare). Daca racirea nu este asigurata de un sistem tip No Frost, garantat vor […]

Electrok.ro
Logo