Whirlpool SPIW 309L – aer conditionat – Pareri, Review si Pret redus

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 309L, 9000 BTU, Clasa A++, Functie incalzire, 6Th Sense, Filtru HD + Active Carbon, R32

 

Whirlpool SPIW 309L este un aparat de aer conditionat prevazut cu tehnologii si sisteme avansate. A fost conceput pentru dormitoare si spatii de capacitate mica si medie. Se vinde la un pret foarte bun.

In acest review voi detalia toate informatiile care va sunt necesare pentru a va face o parere completa. Voi recomanda si cea mai buna sursa de pret la acest moment. In sectiunea de comentarii, puteti citi pareri ale clientilor. 

 

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 309L este recomandat pentru incaperi de pana la 18 m², avand o capacitate generala de 9000 BTU.

Asadar 18 m² inseamna dormitoare spatioase, sufragerii, birouri si poate chiar unele cabinete.

 

Eficienta energetica pentru racire este A++ si A+ pentru incalzire. Din acest punct de vedere, nu vorbim de nicio surpriza. Majoritatea aparatelor de aer conditionat se pozitioneaza la acest nivel.

 

Agentul de racire utilizat este R32 – versiunea cea mai prietenoasa cu mediul inconjurator, la acest moment.

 

 

Functii de climatizare si functii speciale din dotarea Whirlpool SPIW 309L

Functiile de climatizare pe care acest aparat de aer conditionat le exercita sunt in numar de 4. Mai exact, sunt toate functiile de climatizare posibile.

Racirea – functia cea mai importanta. Majoritatea clientilor cumpara un aparat de aer conditionat pentru programul de racire. Vara este absolut necesar. Nu toate locuintele au nevoie, dar stiu situatii in care pur si simplu nu se poate respira. Mansardele si etajele superioare ale blocurilor sunt cazurile vizate.

Incalzirea – poate fi foarte utila in zilele racoroase de primavara si toamna. Cazul concret este in momentul in care scriu acest review. E final de martie si afara sunt max 13 grade. Nu are sens sa incalzesc toata casa pentru a fi mai cald doar in biroul meu.

Ventilatia – programul care iti ofera o adiere delicata. Nu scade temperatura, dar iti asigura o atmosfera placuta.

Dezumidificarea – un program exceptional pentru locuintele in care umiditatea este crescuta. De obicei sunt vizate camerele de la parter sau cele in care bate soarele si se face efect de sera. O umiditate peste masura duce la aparitia mucegaiului si asta poate produce alergii sau afectiuni respiratorii.

 

Functiile speciale sunt numeroase si contribuie la un confort sporit in locuinta ta.

Timer – stabilesti ora la care vrei sa inceapa un program de racire.  Exemplu: vara, daca stii ca ajungi acasa la ora 18, seteaza aparatul sa inceapa o racire de la ora 17.

 

Sleep/night mode – cel mai silentios program. Sufla incet, fara sa deranjeze cu debitul de aer sau cu zgomotul. Atinge temperatura selectata intr-un interval de timp mai indelungat si astfel va ajuta sa dormiti linistiti.

 

Auto Restart – reporneste aparatul de aer conditionat de la ultimele setari, in caz ca intervine o pana de curent in cartier. Dupa remediere, aparatul porneste de unde a ramas.

 

Functia jet – sufla puternic, reusind sa raceasca rapid. Este absolut necesara in zilele caniculare.

 

Power save – detecteaza temperatura din incapere si actioneaza in consecinta. Astfel duce la o ecomisire de energie de 20%.

 

Auto-curatare – dupa oprirea unui program, aparatul mai functioneaza cateva minute, foarte silentios pentru a usca circuitele prin care a fost extrasa umezeala din locuinta. Scopul este sa nu dea sansa dezvoltarii bacteriilor.

 

Auto-diagnoza – in caz ca aparatul sufera de vreo problema, va afisa un cod de eroare. Cauti acel cod in manualul de utilizare si iti dai seama care este problema. Nu e nevoie de vreun instalator pentru a face o verificare.

 

Whirlpool SPIW 309L detine doua filtre care retin pana la 90% dintre particulele de praf, precum si mirosurile neplacute.

 

Aparatul nu detine control wi-fi. Daca iti doresti un model prevazut cu aceasta tehnologie, recomand la pret mic Star-Light ACT-09WIFI.

 

Pret si Pareri generale despre Whirlpool SPIW 309L

In finalul acestui review, cred ca e important sa facem un rezumat al parerilor. Whirlpool SPIW 309L este un aparat de aer conditionat conceput pentru incaperi mici si medii. Detine toate functiile de climatizare si multe functii speciale care ofera confort casei tale. Nu detine tehnologie wi-fi, in caz ca esti fan.

Se vinde la un pret mic, pe masura performantelor.

electrok pret bun

 

Exista si 2 modele pentru incaperi mari mari, cel de 12000 BTU si de 18000 BTU.

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru Casa

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 18 m²
Capacitate generala 9000 BTU
Capacitate de racire 8871 BTU
Capacitate de incalzire 9212 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Temperatura minima de operare racire (-°C) 15
Temperatura minima de operare incalzire (°-C) 10
Tip filtru HD Filtru Active Carbon
Tip compresor Inverter Rotary
Numar trepte ventilator 3
Inverter Da
Kit instalare inclus Nu

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4
Coeficient randament la racire EER 4.73
Coeficient randament la incalzire COP 4.2

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 230 V
Consum nominal la racire 107 kW
Consum nominal la incalzire 730 kW
Capacitate nominala la racire 905 W
Capacitate nominala la incalzire 740 W
Agent de racire R32

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h) 0.9
Debit de aer unitate interna 2000 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 19 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 818 mm
Latime unitate interna 217 mm
Inaltime unitate interna 270 mm
Greutate unitate interna 8 Kg

 

UNITATE EXTERNA

Culoare unitate externa Alb
Lungime unitate externa 660 mm
Latime unitate externa 240 mm
Inaltime unitate externa 482 mm
Greutate unitate externa 22 Kg

 

FUNCTII

Functii climatizare Racire Incalzire Ventilatie Dezumidificare
Caracteristici speciale Timer Power Save Sleep / Night mode Auto Restart Functia Jet The 6th Sense Auto-curatare Telecomanda Dezghetare automata Super Silent

 

Electrok.ro
Logo