TESLA TA35LLIL-1232IA – aer conditionat – Pareri, Review si Pret redus

Aparat de aer conditionat TESLA Wi-Fi, 12000 BTU, Clasa A++, filtru antibacterian, I Feel, functie Turbo, TA35LLIL-1232IA, R32

 

TESLA TA35LLIL-1232IA este un aparat de aer conditionat foarte rentabil. Spun asta pentru ca beneficiaza de multe functii + tehnologie Wi-Fi. Pe acest aparat l-am inclus si in top 5 aparate de aer conditionat 2020. Motivele vor fi expuse in acest articol.

In acest review voi detalia toate informatiile care va sunt necesare pentru a va face o parere completa. Voi recomanda si cea mai buna sursa de pret la acest moment. In sectiunea de comentarii, puteti citi pareri ale clientilor. 

 

 

 

Aparatul de aer conditionat TESLA TA35LLIL-1232IA este conceput sa exercite o capacitate de racire 12000 BTU. Asta inseamna ca da randament maxim in camere de pana la 35 m². Ne referim aici la majoritatea garsonierelor, living-uri mari, dormitoare spatioase si birouri.

A nu se intelege ca nu poate fi amplasat si intr-o camera mica.

 

Eficienta energetica in cazul racirii este A++, iar pentru incalzire este A+. Nimic surprinzator. Cam asa se pozitioneaza toate aparatele de aer conditionat din noile generatii.

 

Agentul frigorific pe care il utilizeaza aparatul de aer conditionat este R32. Nu afecteaza mediul inconjurator, fiind de ultima generatie.

 

 

Functii de climatizare

TESLA TA35LLIL-1232IA este inzestrat cu toate functiile de climatizare posibile.

 

Racire – functia pentru care majoritatea oamenilor apeleaza la un aparat de aer conditionat. Este programul absolut necesar pe timpul unei veri caniculare. La cum e situatia cu incalzirea globala, sunt situatii in care pornim aerul conditionat atat la finalul primaverii, cat si toamna.

Mai exista cazul mansardelor in care pur si simplu nu se poate trai pe timpul verii, fara a avea un aparat de aer conditionat.

 

Incalzire – acest program este eficient la inceputul primaverii, sau la finalul toamnei. Mai exact, in zilele racoroase in care trebuie sa stam doar intr-o camera, nu e cazul sa pornim centrala pentru a incalzi toata casa/cladirea. E suficient sa lasam aerul conditionat pe modul incalzire, pentru cateva minute.

 

Ventilatia – programul care iti ofera o adiere racoroasa, dar care nu scade temperatura semnificativ. Poate ca bunica nu are nevoie de aer conditionat, desi i se pare putin cam cald in dormitorul sau.

 

Dezumidificarea – aceasta functie importanta care ii scapa pe multi de la probleme respiratorii, sau alergii. Daca aveti probleme cu umiditatea ridicata in locuinta, aceasta functie va poate salva. Un aer umed poate duce la dezvoltarea bacteriilor si aparitia mucegaiului.

 

 

Functii speciale

Functia anti-fungica – dupa finalizarea racirii sau dezumidificarii, aparatul mai continua sa functioneze pentru a elimina umiditatea din circuitul aparatului. Scopul este sa nu ramana umezeala si sa previna aparitia ciupercilor si bacteriilor nocive.

 

Auto Diagnoza – in caz ca aparatul detecteaza un mod de functionare anormal, va afisa pe display un cod de eroare, astfel, mententanta va deveni facila. Acel cod de eroare il puteti trimite catre service, sau producator.

 

Functia turbo – asigura o racire sau incalzire in cel mai scurt timp. Acest program este utilizat cand nu aveti timp de asteptat.

 

Sleep – un mod de functionare delicat, potrivit pentru cei cu un somn pretentios. Atinge temperatura selectata intr-un timp mai mare. Schimbul de temperatura se face lent, pentru a nu deranja atat prin zgomot, cat si prin debitul de aer.

 

Wi-Fi – prin utilizarea unui smartphone, puteti seta aparatul de aer conditionat de la distanta, chiar si din afara locuintei. Cand plecati de la serviciu, puteti da comanda ca aparatul sa inceapa racirea. E ideal pentru zilele caniculare.

 

TESLA TA35LLIL-1232IA control wi-fi

 

Filtrul lavabil – retine praful si mirosurile neplacute, purificand aerul. Pentru un plus la capitolul igiena, filtrul este usor demontabil si poate fi spalat fara nicio grija.

 

Design Super Quiet – aparatul a fost conceput pentru a da un randament mai bun cu un mare plus la capitolul silentiozitate.

 

Poti alege unde sa-l instalezi – lateralele sale sunt concepute sa poti trage conductele fie prin stanga, fie prin dreapta.

TESLA TA35LLIL-1232IA instalare

 

 

 

Pret si Pareri generale despre TESLA TA35LLIL-1232IA

In finalul acestui review, as vrea sa notam cateva pareri generale. TESLA TA35LLIL-1232IA este un aparat performant, dotat cu foarte multe functii si tehnologii de ultima generatie. Toate duc la un confort sporit.

Se vinde la un pret foarte mic in aceasta perioada, beneficiind si de o reducere semnificativa.

electrok pret bun

 

 

Imagini cu elementele aparatului de aer conditionat.

TESLA TA35LLIL-1232IA laterala unitate interioara TESLA TA35LLIL-1232IA review pareri pret aparat de aer conditionat TESLA TA35LLIL-1232IA telecomanda aer conditionat TESLA TA35LLIL-1232IA telecomanda

 

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizat pentru  Casa

 

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare  Rezidential
Tip produs  Standard
Suprafata de montare  Perete
Capacitate generala  12000 BTU
Eficienta energetica racire  A++
Eficienta energetica incalzire  A+
Temperatura minima de operare racire (-°C)  14
Temperatura maxima de operare racire (°+C)  43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C)  -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)  30
Tip filtru  Antibacterian Lavabil
Tip compresor  Inverter
Inverter  Da
Kit instalare inclus  Nu

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER  6.12
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP  4.07

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare  220 V 240 V
Consum nominal la racire  1100 W
Consum nominal la incalzire  980 W
Capacitate nominala la racire  3500 W
Capacitate nominala la incalzire  3500 W
Agent de racire  R-32

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h)  1.2
Debit de aer unitate interna  580 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna  27 dB
Culoare unitate interna  Alb
Lungime unitate interna  80 cm
Latime unitate interna  30 cm
Inaltime unitate interna  19.9 cm
Greutate unitate interna  8.5 Kg

 

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa  61 dB
Culoare unitate externa  Alb
Lungime unitate externa  73 cm
Latime unitate externa  54.5 cm
Inaltime unitate externa  28.5 cm
Greutate unitate externa  25 Kg

 

FUNCTII

Functii climatizare  Racire Incalzire Ventilatie Dezumidificare
Tehnologie Wi-Fi  Da
Functii speciale  Auto Restart Functie Turbo Telecomanda Auto curatare Temporizator iFeel Wi-FI Auto Diagnoza Functie Sleep Functie anti-fungica Carcasa anti-rugina Indicator Erori Filtru lavabil Design Super Quiet

 

Electrok.ro
Logo