Philips Sonicare DiamondClean – Cea mai buna solutie pentru curatarea dintilor!

Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04, Periuta de dinti electrica, 31000 miscari de curatare/minut, 5 moduri, 2 capete, Ametist

Philips Sonicare DiamondClean este cea mai buna periuta de dinti pe care orice om s-ar bucura sa o foloseasca. In acest review, va voi explica detaliat de ce este atat de buna, voi arata imagini si clipuri realizate de mine.

Periuta pe care o descriu in articolul de fata se numeste Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 (codul aferent pentru modelul cu nuanta ametist/mov).

Sa incepem cu un clip din care veti intelege exact cum functioneaza.

Periuta de dinti Philips Sonicare DiamondClean genereaza 31000 miscari pe minut. Este mult mai rapida decat o periuta Oral-B. Va spun din proprie experienta pentru ca le am pe ambele.

Philips Sonicare DiamondClean functioneaza in 5 moduri:

– Clean (Curatare), 

– White (Albire), 

– Polish (Polisare), 

– Gum Care (Ingrijire gingii), 

– Sensitive (Spalare delicata).

 

In functie de fiecare mod, capul periutei se misca diferit. Interesant este ca fiecare program functioneaza dupa un timer. Daca programul se opreste si mai doriti sa va spalati, apasati inca o data butonul de pornire. Tehnologia ajuta si la economisirea energiei, dar va sugereaza si cat ar trebui sa va spalati.

 

Continutul pachetului si modurile de incarcare a periutei.

Cutia in care vine periuta de dinti Philips Sonicare. (Scuzati faptul ca am trantit cutia, dupa ce am scos totul din ea.)

cutie Philips Sonicare DiamondClean

 

Continutul pachetului arata in felul urmator.

Philips Sonicare DiamondClean

 

1 suport pentru periuta si cele doua capete (atasez mai jos poza cu el deschis),

corpul periutei,

2 capete,

1 pahar din sticla ce se aseaza pe un suport conectat la priza. Pentru a incarca periuta, trebuie doar sa o asezati in pahar. E super comod. (Oral-B trebuia fixata bine pe un suport foarte mic, pentru a incepe incarcarea).

1 incarcator USB care se conecteaza la suportul periutei. Mai exact, atunci cand periuta este in tocul acela negru, poate fi incarcata.

A se retine ca sunt 2 modalitati foarte elegante pentru incarcarea periutei!

 

Suportul care permite transportul in siguranta si reprezinta una dintre cele doua variante moderne pentru incarcarea periutei.

Philips Sonicare DiamondClean in suport suport Philips Sonicare DiamondClean Philips Sonicare DiamondClean suport incarcare

 

Al doilea tip de incarcare

Philips Sonicare DiamondClean pahar Philips Sonicare DiamondClean in suportul din sticla

 

Concluzie

Sincer va spun, daca aveam periuta asta de cand m-am nascut, nu cred ca treceam pe la dentist. Este foarte eficienta, curata mai bine decat v-ati putea imagina. Rezultatul dupa spalare este ca cel dupa un detartraj. Pe langa eficienta, are un design remarcabil atat periuta, cat si celelalte accesorii.

Acumulatorul m-a tinut si mai mult de o saptamana. La cea Oral-B, nu ma mai tinea 3 spalari.

 

De unde o puteti cumpara

Emag – a fost redusa cu 400 lei.

PC Garage, au si variante de periute si capete de rezerva.

 

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Electrok.ro
Logo