Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l – aparat de aer conditionat – Review, Pareri si Pret redus

Aparat de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l Inverter 12000 BTU, Clasa A++, G10 Inverter, Buton Turbo, Auto-diagnoza

 

 

Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l este un aparat de aer conditionat conceput pentru dormitoare incapatoare, living-uri si birouri. Detine multe functii ce asigura un confort sporit pentru orice locuinta.

In acest review vom detalia toate aspectele aparatului, pentru a ramane cu o parere completa. Vom recomanda si cel mai bun pret. In sectiunea de comentarii, puteti citi pareri ale clientilor. 

 

Gree Electric Appliances Inc este cel mai mare producator din lume, de aparate de aer conditionat. Detine fabrici in diferite tari si are o capacitate de productie de pana la 27 milioane aparate de aer conditionat rezidentiale si 2 milioane de tip comercial, in fiecare an.

De aceea este un brand des intalnit chiar si in Romania.

 

Aparatul de aer conditionat Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l detine o capacitate de racire de 12000 BTU. Asta inseamna ca poate raci o incapere de pana la 35 mp. Practic, e conceput pentru dormitoare, garsoniere living-uri si unele birouri.

 

Eficienta energetica pentru racire este A++, iar pentru incalzire este A+. Cam asa se situeaza toate aparatele de aer conditionat din noua generatie. Consuma mai putin energie decat aparetele vechi.

 

Compresorul inverter ce utilizeaza freon R32, imbunatateste randamentul cu peste 68% fata de modelele cu freon R-410A, in timp ce protejeaza mediul si consuma mai putina energie.

 

 

Functii de climatizare si functii speciale din dotarea Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l

Functiile de climatizare sunt racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie.

 

Racirea este cea mai utilizata functie. Fara ea nu puteti rezista prea bine in timpul verii si poate cateva luni de primavara si toamna.

Incalzirea e utila atunci cand nu trebuie sa pornesti centrala doar pentru a incalzi o camera. Primavara devreme si toamna tarziu este foarte posibil sa ai nevoie de aceasta functie.

Dezumidificarea e perfecta cand in casa e un aer umed si exista riscul de aparitie a mucegaiului. Este functia ideala pentru cei alergici.

Ventilatia isi are rostul atunci cand doar vrei o adiere de vant, nu o racire a temperaturii.

 

 

Functiile speciale sunt urmatoarele:

 

Autodiagnoza afiseaza pe display-ul aparatului un cod de eroare, in caz ca apare vreo defectiune. Astfel, puteti comunica acel cod catre cei de la care ati cumparat aparatul, sau catre cei de la service. Nu aveti nevoie de o diagnoza a unui instalator.

 

Timerul permite setarea timpului de incepere a uni program. Pleci de acasa dimineata si te gandesti ca la intoarcere vor fi peste 30 grade in casa? Seteaza aparatul sa inceapa racirea cu 30 minute inainte sa te intorci. Simplu si confortabil, nu?

 

Auto-restart face ca aparatul sa isi reia activitatea de unde a ramas, in caz ca a intervenit o pana de curent. Dupa ce furnizorul de energie va remedia defectiunea, aparatul va incepe instant sa functioneze.

 

Sleep si Turbo sunt doua functii la polul opus. Sleep se refera la racirea lenta, foarte silentioasa, care nu va deranjeaza in timp ce dormiti. Turbo raceste rapid, atunci cand in casa nu se poate respira de caldura.

 

Filtrul Catechin retine praful, poluarea si alergenii, imbunatatind calitatea aerului din locuinta.

 

 

Pret si Pareri generale despre Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l 

In finalul acestui review, este bine sa retineti cateva concluzii. Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l este un aparat conceput pentru a fi eficient si in dormitoarele si camerele spatioase. Detine suficiente functii care asigura un confort sporit in orice locuinta. Este prietenos cu mediul si economic.

Se vinde cu un pret accesibil, chiar convenabil, tinand cont de ce ofera.

electrok pret bun

 

 

 

Daca vrei un aparat care sa raceasca o incapere mai mare de 45 mp, recomand modelul Heinner Crystal HAC-CR24WHN, cu 24000 BTU.

 

 

Gree Lomo R32 GWH12QB-K6DNB8l review pret pareri

 

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Recomandat pentru incaperi pana la 35 m²
Capacitate generala 12000 BTU
Capacitate de racire 12000 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Temperatura minima de operare racire (-°C) 15
Temperatura maxima de operare racire (°+C) 43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C) 15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C) 24
Tip filtru Anti-praf
Inverter Da
Kit instalare inclus Nu

 

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h) 1.4
Nivel de zgomot unitate interna 28 dB
Culoare unitate interna Alb
Greutate unitate interna 11 Kg

 

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4

 

FUNCTII

Tehnologie Wi-Fi Nu
Functii speciale Autodiagnoza, Dezumidificare, Purificare, Racire, Ventilatie

 

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 230 V
Agent de racire R-32

 

UNITATE EXTERNA

Greutate unitate externa 31 Kg

 

Electrok.ro
Logo