Black Friday 2017 – Sugestii pentru cumparaturi eficiente.

Black Friday 2017

Maine este cea mai asteptata zi din an, de catre cumparatorii infocati. In aceasta „Vineri Neagra” ia nastere o competitie acerba intre principalele magazine online, dar chiar si intre cele fizice.

Ca sa va faceti o idee despre puterea de cumparare a evenimentului, Emag a vandut de Black Friday 2016 de 4 ori mai mult decat in 2015. Pur si simplu nu se asteptau la un asemenea val de cumparaturi.

Tinand cont ca in Romania, doar 2/8 persoane cumpara de pe internet si anul acesta e loc mult de crestere. In Marea Britanie, statistica este ca 8/10 persoane fac cumparaturi online. Trendul este unul crescator si la noi in tara. Pare un lucru bun si logic, cat timp oamenii nu vor sa mai piarda timp in trafic sau in magazine.

Dupa aceasta introducere, as vrea sa va recomand cateva sugestii pentru a cumpara eficient maine.

Am vazut ca Emag recomanda sa puneti produsele in cosul de cumparaturi incepand de astazi, joi, 16.11.2017. Este o metoda buna pentru a nu va aglomera maine si pentru a fi sigur ca prindeti articolele dorite.

 

De Black Friday, pe site-ul Emag veti putea gasi o gama larga de produse printre care 150.000 de electrocasnice mici, 150.000 de jocuri și jucării, 60.000 de smartphone-uri, 150.000 de parfumuri și produse cosmetice și 25.000 de anvelope.

 

Pentru anul acesta, Emag a anutat o investitie majora in servere si masuri pentru ca experienta de Black Friday sa fie una placuta, fara probleme. Au declarat ca in primele 5 zile dupa Black Friday, vor livra 67% dintre comenzi, restul urmand sa ajunga pana pe 29.11.2017.

Succes la cumparaturi si asteptam pareri despre experienta voastra de Black Friday.

Electrok.ro
Logo