Aparate frigorifice pentru bucatarie

Pe timpul verii, lumea se axeaza pe cumparaturi. La un moment dat, tuturor ne vine randul sa investim in aparate frigorifice pentru bucatarie. Aceasta amenajare necesita o informare amanuntita. Anumite statistici ne arata ca in sezonul cald, oamenii cumpara aparate frigorifice, frigidere, combine frigorifice, vitrine frigorifice si aparate de aer conditionat. In aceasta perioada este in derulare o noua campanie de reduceri la Emag. Noi am analizat oferta existenta si am descoperit reduceri cu pana la 50%.

Catalog aparate frigorifice pentru bucatarie – in link-ul anterior veti putea studia preturile cu reducerea aferenta, pentru toata gama de frigidere, lazi frigorifice, combine frigorifice, vitrine frigorifice si congelatoare.

Cum sa pozitionezi frigiderul?

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice si nu stiti cum sa o amplasati in spatiul disponibil, am selectat pentru dumneavoastra cateva variante de asortare a mobilierului cu aparatura frigorifica. Spatiul din bucatarie este foarte important. In permanenta ne dorim mai mult loc pentru a ne desfasura activitatea gastronomica. Dupa cum observati in imaginile de mai sus, designerii au optat pentru un frigider incastrat in mobilier. Principalul castig ar fi ca puteti utiliza si spatiul de deasupra frigiderului.

Cum sa pozitionezi vitrina frigorifica? 

Ne-a impresionat foarte mult prezenta unei mini vitrine frigorifice in bucatarie. In special, in casele unde consumul de lichide este venerat, eficienta unui astfel de aparat este incontestabila. Avand dimensiuni reduse ii puteti gasi locul in orice colt al bucatariei, sau chiar in structura mobilierului. O vitrina frigorifica este remarcabila si din punct de vedere al designului, usa putand fi din sticla. Vitrina frigorifica de dimensiuni reduse este recunoscuta, in special, ca si racitor de vinuri. Puteti studia mai multe modele in link-ul – racitoare de vinuri.

Frigidere retro

Frigider retro Smeg

Frigiderele retro marca Smeg, au luat amploare pe piata in ultimii ani. Aspectul, dar si dotarile acestor aparate frigorifice, se fac remarcabile pentru potentialii clienti. Puteti vedea toate nuantele si alte informatii la link-ul – frigidere SMEG.

Electrok.ro
Logo