Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Espressor automat Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19, Dispozitiv spumare, Functie cappuccino, Rasnita ceramica, Autocuratare, 15 Bar, 1.6 l, Carafa lapte 0.5 l, Negru/Argintiu

3
Scris mai 4, 2015 de in Philips Saeco
Espressor automat Philips Saeco Xelsis Evo HD895319

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Rasnite 100% ceramice, retete diversificate, autocuratare, sistem decalcifiere, memorare retete bauturi, filtru purificare apa
 

Negative:

Pret ridicat
 
Pe scurt

Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 este cel mai performant espressor automat, aflat pe piata de desfacere din Romania. Spunem acest lucru deoarece acest aparat este dotat cu accesorii si elemente de cea mai buna calitate, iar sistemele pe care le detine garanteaza performante remarcabile. In caz ca va doriti un aparat capabil sa produca o gama variata […]

Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 este cel mai performant espressor automat, aflat pe piata de desfacere din Romania. Spunem acest lucru deoarece acest aparat este dotat cu accesorii si elemente de cea mai buna calitate, iar sistemele pe care le detine garanteaza performante remarcabile.

In caz ca va doriti un aparat capabil sa produca o gama variata de bauturi, lista disponibila este alcatuita din espresso, cappuccino, caffe latte, latte macchiato, caffe crema, espresso macchiato, espresso lung si ceai. Toate aceste retete pot fi preparate rapid, prin selectarea unei functii particularizate pentru fiecare bautura in parte.

Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 este prevazut cu rasnite 100% ceramice, care au un merit deosebit. In timpul macinarii boabelor de cafea, acestea nu se vor supraincalzi si nu isi vor pierde aroma naturala. In plus, ceramica este un material rezistent, care diminueaza zgomotele. In caz ca nu stiati, aroma cafelei depinde foarte mult si de gradul de macinare. In acest sens, Xelsis Evo HD8953/19 poate seta granulatia de macinare pe 8 niveluri. Boabele de cafea macinate foarte fin, vor produce un espresso concentrat, iar granulatia mai mare a boabelor, va reda o cafea mai slaba.

Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 poate executa o alta functie remarcabila, memorarea a 6 profiluri de utilizator. Mai exact, preparati 6 bauturi diferite, pe care le puteti memora, iar data viitoare lansati comanda aferenta bauturii dorite, fara a mai pierde timp pentru verificarea fiecarui ingredient. Aceasta functie poate fi intalnita si la un alt espressor Philips Saeco, mai ieftin.

Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 intervine cu detalii importante in cazul bauturilor ce contin lapte. La prepararea unui cappuccino, spuma obtinuta va fi perfecta (densa, durabila si la temperatura optima), exact cum o doriti, gratie carafei de lapte cu doua compartimente. In plus, amplificarea stratului de crema se poate face prin rotirea butonului central. Aceste informatii le puteti analiza si in clipul prezentat mai sus.

Continuam prin a remarca faptul ca espressorul a fost dotat cu un boiler dublu, care, exact cum va inchipuiti, nu va pierde timp intre prepararea bauturilor. Puteti umple cana, dupa cana, fara sa mai asteptati. Igiena este o alta problema analizata si rezolvata amanuntit, printr-un sistem de dubla curatare automata.

Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 prezita sisteme automate de curatare si detartrare. La pornirea sau oprirea aparatului, circuitul va fi curatat automat, pentru a nu ramane urme de ingrediente, care sa influenteze aromele bauturilor pe care le veti prepara. Curatarea regulata prelungeste durata de viata a acestui espressor. Cand este necesara o detartrare, aparatul porneste automat si afiseaza pe ecran un mesaj, care va anunta cand trebuie sa interveniti. Pentru o igiena sporita, grupul de preparare, care reprezinta sistemul central, poate fi extras, in scopul unei curatari amanuntite.

Exteriorul espressorului este fabricat din inox, ceea ce ofera o rezistenta superioara si o usurinta la curatare. Pentru economisirea energiei, veti putea seta o functie care va permite oprirea aparatului, dupa fiecare ciclu de procesare.

Alte setari speciale care pot fi aplicate sunt: setarea nivelului de spuma a unei bauturi, setarea cantitatii de lapte care va fi adaugata la o bautura, setarea cantitatii de bautura (espresso scurt/lung), setarea temperaturii unei bauturi, incalzirea cestilor, activarea filtrului de purificare a apei, etc.

In concluzie Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 este cel mai performant espressor pe care il puteti avea in bucatarie. Nu exista un aparat competitor, cu acelasi nivel de performante. Pretul ridicat este in concordanta cu aptitudinile de care da dovada. Toate aceste afirmatii sunt confirmate in clipul de prezentare afisat la inceputul descrierii. 

electrok pret bun

Specificatii

Specificatii generale
 • Putere: 1500 W
 • Tip aparat: Automat
 • Tip bautura: Espresso, cappuccino, caffe latte, latte macchiato, caffe crema, espresso macchiato, espresso lung
 • Capacitate rezervor apa: 1.6 l
 • Capacitate cesti: 2
 • Capacitate compartiment cafea: 350 g
 • Rezervor lapte: Da
 • Presiune: 15 bar
 • Alimentare: Cafea boabe
 • Display: Da
Functii si programe
 • Rasnita incorporata: Da
 • Sistem Cappuccino: Da
 • Sistem apa fierbinte (ceai): Da
 • Sistem decalcifiere: Da
 • Functie autocuratare: Da
 • Altele: Mod economie de energie
Specificatii tehnice
 • Dimensiuni (W x D x H): 280 x 370 x 420 mm
 • Greutate: 15.8 kg
 • Lungime cablu alimentare (m): 1.2
 • Culoare: Inox
 • Rezervor detasabil apa: Da

Philips Saeco Xelsis Evo HD8953/19 review, comentarii, pareri si pret


3 Comentarii


 1.  
  Dana Matei

  Buna seara M ar interesa acest aparat . Este impresionant, dar cam scump. Aveti idee daca se poate cumpara in rate ? Va multumesc.
 2.  
  Octavian

  Buna ziua!
  Vreau sa stiu care dintre espressoare au doua boilere din inox si nicidecum aluminiu si inox si in acelasi timp sa aiba si rasita din ceramica. Preferabil cu cat mai multe variante de bauturi.
  Va multumesc!

Trebuie sa fii logat pentru a comenta