Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Philips HD8834/19, Espressor super-automat – Review, Pret si Pareri

0
Scris octombrie 23, 2017 de in Philips
Philips HD883419 review pret pareri expresor cafea

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Utilizare simpla, acesorii eficiente, aspect modern.
 

Negative:

Nu curata automat circuitul de cafea.
 
Pe scurt

Philips HD8834/19 (Espressor super-automat, 1850W, Dispozitiv spumare, 15 Bar, Argintiu) Philips HD8834/19 este un espressor super-automat, adica doar apasati un buton si va produce bautura dorita, implicand si dozarea cantitatii necesare de lapte. Excluzand espressoarele manuale, multe dintre cele automate, nu dozeaza lapte automat. In cazul acestui model, nu trebuie sa va implicati mai deloc. In acest […]

Philips HD8834/19

(Espressor super-automat, 1850W, Dispozitiv spumare, 15 Bar, Argintiu)

Philips HD8834/19 este un espressor super-automat, adica doar apasati un buton si va produce bautura dorita, implicand si dozarea cantitatii necesare de lapte. Excluzand espressoarele manuale, multe dintre cele automate, nu dozeaza lapte automat. In cazul acestui model, nu trebuie sa va implicati mai deloc.

In acest review vom prezenta performantele espressorului, pentru a intelege care sunt avantajele si dezavantajele sale. Vom indruma catre un pret bun de cumparare, pentru a face alegerea potrivita. 

Caracteristici, functii si tehnologii

Personalizare cafea

Producatorul spune ca acest espressor poate produce 8 tipuri de bauturi. Cu siguranta se refera la espresso, espresso lungo si cappucinno, la diferite intensitati.

Avand la dispozitie cafea si lapte, puteti obtine multe variante de bauturi, folosind aceste ingrediente. In plus, aparatul ofera posibilitatea sa produceti o bautura mai intensa, sau mai slaba, prin reglarea gradului de macinare a boabelor de cafea. O granulatie mai mica a cafelei, duce la o bautura mai tare si invers.

Philips HD883419 tipuri de bauturi

Cu acest espressor veti putea prepara si ceai, pentru ca are capacitatea de a oferi doar apa fierbinte.

Fiind un espressor performant, este posibil sa reglati si temperatura de preparare, dar si sa selectati concentratia aromei.

Dupa ce testati toate tipurile de cafea, puteti sa memorati varianta favorita, iar data viitoare va fi produsa, fara setari suplimentare.

Philips HD8834/19 este prevazut cu rasnite ceramice, care ofera doua mari avantaje; nu incalzeste boabele la macinare si astfel isi vor pastra proprietatile; diminueaza zgomotul.

Managementul laptelui

Philips HD8834/19 este un expresor de cafea, ce are integrata in propriul design, o carafa de lapte externa.

Principalul sau avantaj este ca poate programa automat cantitatea de lapte pe care o va furniza in fiecare ceasca.

Detine un boiler care incalzeste laptele pentru a obtine cele mai bune bauturi. Un lapte rece, ar fi afectat calitatea bauturilor.

Daca tot am ajuns aici, iata cum puteti prepara un cappuccino.

Date tehnice

Capacitatea recipientului in care veti pune boabele de cafea, este de 250 grame. Destul de incapatoare, tinand cont ca sunt recipiente si de 280 grame.

Si rezervorul de apa este incapator, avand o capacitate de 1.8 litri.

La aproximativ 15 cafele preparate, trebuie sa goliti recipientul in care se strange zatul.

Philips HD8834/19 este un expresor care se misca rapid, gratie unei puteri de 1850 W.

Aparatul cantareste 7.2 kg, dar acest detaliu conteaza mai putin. Dupa ce l-ati amplasat, nu cred ca ii veti schimba locul non-stop.

Tot aici as vrea sa subliniez faptul ca Philips HD8834/19 este dotat cu un filtru de apa, iar circuitul de lapte se curata automat. In schimb, circuitul de cafea nu se curata automat, caz pe care il intalnim la alte espressoare.

Design

Philips HD8834/19 este unul dintre expresoarele automate de cafea ce detin un design modern, remarcabil. Este prevazut cu un display intuitiv si cateva butoane, care faciliteaza utilizarea. Mi se pare un expresor de actualitate, pe care il poate folosi oricine. Exteriorul argintiu, ofera o tenta de modernism.

 

Concluzie

In finalul acestui review, trebuie sa retineti cateva lucruri importante. Philips HD8834/19 este un espressor super-automat, adica nu trebuie sa faceti prea multe pentru a obtine o bautura. Va puteti baza pe el atunci cand aveti multi invitati. Umpleti un rezervor cu apa, un recipient cu lapte si inca un recipient cu cafea, dupa care doar apasati un buton. Este eficienta maxima la un pret accesibil. Ganditi-va ca exista un espressor fara multe alte avantaje, care se vinde la un pret de aproximativ 4 ori mai mare. Vorbesc despre Saeco Xelsis Evo HD8954/09.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

SPECIFICATII GENERALE

Putere   1850 W
Tip aparat   Automat
Tip bautura   Espresso Cappuccino
Capacitate rezervor apa   1.8 l
Capacitate cesti   2
Capacitate compartiment cafea   250 g
Rezervor lapte   Da
Presiune   15 bar
Alimentare   Cafea boabe

FUNCTII SI PROGRAME

Functii   Rasnita, Sistem Cappuccino
Sistem apa fierbinte (ceai)   Da
Setare grad macinare   Da

SPECIFICATII TEHNICE

Dimensiuni (W x D x H)   215 x 429 x 330 mm
Greutate   7.2 kg
Culoare   Argintiu
Rezervor detasabil apa   Da

expresor Philips HD8834/19 review, pret, pareri, opinii 


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)