Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Sistem de bauturi NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1108, 0.8l, 15 bar, Negru

0
Scris iunie 3, 2015 de in Nescafe Dolce Gusto
NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1108

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Usor de utilizat, nivel avansat de igiena
 

Negative:

Puteti utiliza numai capsule de cafea aferente aparatului
 
Pe scurt

NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1108 este un sistem de bauturi, care functioneaza pe baza de capsule. Aceste capsule contin dozajul perfect pentru a prepara mai multe tipuri de bauturi. Retetele disponibile pe care le puteti prepara sunt espresso macchiato, espresso barista, espresso intenso, cappuccino, chococino, latte macchiato vanilla, ceai si multe alte bauturi pe care […]

NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1108 este un sistem de bauturi, care functioneaza pe baza de capsule. Aceste capsule contin dozajul perfect pentru a prepara mai multe tipuri de bauturi. Retetele disponibile pe care le puteti prepara sunt espresso macchiato, espresso barista, espresso intenso, cappuccino, chococino, latte macchiato vanilla, ceai si multe alte bauturi pe care le gasiti aici.

Este un aparat pentru bauturi, destul de util si usor de folosit. In partea superioara, espressorul este prevazut cu o maneta comutatoare, cu ajutorul careia puteti alege prepararea bauturilor calde sau reci. Pompa din dotare este de 15 bari, ca la majoritatea espressoarelor. Rezervorul de apa este transparent si are o capacitate de 0.8 l. Fiind detasabil, poate fi curatat amanuntit sub jet de apa.

NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1108 este prevazut cu o tavita reglabila pe 4 niveluri si acest lucru va poate ajuta sa folositi cesti de diferite dimensiuni. Suportul pentru capsule este magnetic si asigura o buna fixare a capsulelor pe tot parcursul dozajului.

In concluzie, NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1108 este destinat persoanelor comode si reprezinta tipul de aparat cu un nivel avansat la capitolul igiena. Avand un aspect modern, isi poate gasi locul in orice bucatarie. In plus, datorita dimensiunilor reduse si a tipului de ingrediente, il puteti transporta foarte usor chiar si in deplasarile de acasa. 

electrok pret bun

Specificatii

Specificatii generale
  • Tip aparat: Manual
  • Tip bautura: Espresso, cappuccino, latte macchiato, ceai
  • Capacitate rezervor apa: 0.8 l
  • Presiune: 15 bar
  • Alimentare: Capsule
Functii si programe
  • Altele: Oprire automata
Specificatii tehnice
  • Culoare: Negru
  • Rezervor detasabil apa: Da

NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1108 review, pareri, comentarii, pret


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)