Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Espressor Tchibo Cafissimo Picco, 15 Bari, Alb

3
Scris aprilie 29, 2015 de in Tchibo Cafissimo
Espressor Tchibo Cafissimo Picco, 15 Bari, Alb

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, usor de utilizat, aspect placut
 

Negative:

Prepara un numar mic de retete
 
Pe scurt

Scurta descriere Tchibo Cafissimo Picco este un espressor automat, care functioneaza pe baza de capsule. Acest lucru nu este un dezavantaj, doar ca trebuie sa utilizati numai capsulele special create pentru Tchibo Cafissimo Picco. Tchibo Cafissimo Picco este conceput pentru a produce cafea si espresso, prin atingerea unui singur buton. Puteti obtine o cafea lunga sau […]

Scurta descriere

Tchibo Cafissimo Picco este un espressor automat, care functioneaza pe baza de capsule. Acest lucru nu este un dezavantaj, doar ca trebuie sa utilizati numai capsulele special create pentru Tchibo Cafissimo Picco.

Tchibo Cafissimo Picco este conceput pentru a produce cafea si espresso, prin atingerea unui singur buton. Puteti obtine o cafea lunga sau scurta, datorita functiei de alegere a cantitatii de cafea. Cu ajutorul sistemului de decalcifiere, acest espressor pune accent si pe conditiile de igiena in care se prepara bautura dumneavoastra. Rezervorul de apa este amplasat in spatele espressorului. Daca doriti un alt espressor automat, care functioneaza tot pe baza de capsule, puteti lua in calcul produsul Nescafe Dolce Gusto, acesta putand prepara mai multe retete de bauturi.

Designul cu margini si forme rotunjite confera un aspect placut si constituie unul dintre avantajele acestui espressor. Acest espressor este disponibil in 5 nuante.

Concluzia este ca Tchibo Cafissimo Picco este potrivit pentru persoanele care isi doresc sa faca o investitie minora, aproximativ 250 lei (Vezi pretul actual), intr-un espressor automat, de dimensiuni reduse, pe care sa-l poata transporta cu usurinta. Avand ingredientele incapsulate si perfect sigilate, il puteti lua si in concediile pe care le petreceti. 

 

Specificatii

Specificatii generale
 • Tip aparat: Automat
 • Tip bautura: Cafea
 • Espresso
 • Capacitate cesti: 1
 • Presiune: 15 bar
 • Alimentare: Capsule
Functii si programe
 • Sistem decalcifiere: Da
 • Setare cantitate cafea: Da

 

Specificatii tehnice
 • Dimensiuni (W x D x H): 295 x 175 x 317 mm
 • Greutate: 2.55 kg
 • Culoare: Alb

electrok pret bun

 

Tchibo Cafissimo Picco review, pareri, comentarii si pret


3 Comentarii


 1.  
  andrei neagu

  V-ati luat vreunu asa ceva? M-ar interesa o parere de la cineva care l-a testat. Ms
 2.  
  Marian

  Foarte bun pentru birou, cand ai invitati. Nu stai sa le faci la ibric. E foarte igienic si cafeaua e buna. Nu e scump deloc

Lasa un raspuns

(necesar)