Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Espressor Retro Ariete 1388, 900 W, 15 bar, 0.9 l, Dispozitiv pentru cappuccino, Rosu

1
Scris mai 5, 2015 de in Ariete 1388
Espressor Retro Ariete 1388, 900 W, 15 bar, 0.9 l, Dispozitiv pentru cappuccino, Rosu

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Aspect impresionant stil retro, Sistem cappuccino
 

Negative:

La capitolul "functii" nu exceleaza
 
Pe scurt

Ariete 1388 este un espressor manual apreciat pentru designul retro, acesta fiind principalul detaliu pe care trebuie sa il luati in calcul, daca doriti sa-l cumparati. Fiind un espressor manual, functioneaza cu cafea macinata sau pad de cafea.  Decizia va aparatine, cu privire la cantitatea de cafea pe care o folositi in prepararea unei bauturi. Puterea […]

Ariete 1388 este un espressor manual apreciat pentru designul retro, acesta fiind principalul detaliu pe care trebuie sa il luati in calcul, daca doriti sa-l cumparati. Fiind un espressor manual, functioneaza cu cafea macinata sau pad de cafea.  Decizia va aparatine, cu privire la cantitatea de cafea pe care o folositi in prepararea unei bauturi. Puterea de 900 W pe care o dezvolta, nu este cea mai mare, dar tinand cont ca nu are rasnita si nu va macina cafeaua, precum un espressor automat, nu trebuie sa va faceti griji. Se va misca destul de rapid.

Ariete 1388 este prevazut cu sistem cappuccino, pentru a prepara si acest tip de bautura, nu numai cafea. Dispozitivul de spumare nu este cel mai eficient, dar nu pentru acest criteriu ati dori sa cumparati espressorul. Rezervorul de apa are o capacitate de 0,9 litri. Nu ar fi fost necesar un rezervor mai mare; important este ca apa sa fie proaspata in permanenta. Pentru o igiena sporita, tava si rezervorul de apa sunt detasabile, astfel ca le puteti curata sub jet de apa la chiuveta.

In concluzie, noi recomandam Ariete 1388 pentru persoanele care sunt in pas cu moda si isi doresc o bucatarie pe stil retro. Trendul acesta a fost aplicat si la alte electrocasnice precum frigidere retro si cuptoare retro. S-ar putea incadra bine si intr-o bucatarie simpla, neincarcata din punct de vedere vizual, acest espressor putand sa reprezinte ajutorul si pata de culoare de care aveti nevoie. Pretul fiind destul de mic, nu considera o piedica in decizia dumneavoastra.

electrok pret bun

Specificatii

Specificatii generale
  • Putere: 900 W
  • Tip aparat: Manual
  • Tip bautura: Espresso, cappuccino
  • Capacitate rezervor apa: 0.9 l
  • Capacitate cesti: 1
  • Presiune: 15 bar
  • Alimentare: Cafea macinata, pad cafea
Functii si programe
  • Sistem Cappuccino: Da
Specificatii tehnice
  • Culoare: Rosu
  • Tava detasabila: Da

Un comentariuLasa un raspuns

(necesar)