Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Espressor manual Philips Saeco Estrosa HD8525/09, Dispozitiv spumare, 15 Bar, Negru/Argintiu

0
Scris mai 2, 2015 de in Philips Saeco
Espressor manual Philips Saeco Estrosa HD8525/09, Dispozitiv spumare, 15 Bar, Negru/Argintiu

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare: ,
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Putere 1900 W, dispozitiv de spumare, display cu led, poate prepara si ceai, plita mentinere cald
 

Negative:

Avand o putere mare, poate consuma mai multa energie electrica.
 
Pe scurt

Philips Saeco Estrosa HD8525/09 este un espressor manual care dezvolta o putere de 1900 W, ceea ce il incadreaza in categoria celor mai puternice si performante aparate de cafea. Pentru prepararea cafelei puteti opta pentru cafea macinata si Easy Serving Espresso (espresso usor de servit) (E.S.E.) – care este un pad de cafea la o cantitate […]

Philips Saeco Estrosa HD8525/09 este un espressor manual care dezvolta o putere de 1900 W, ceea ce il incadreaza in categoria celor mai puternice si performante aparate de cafea.

Pentru prepararea cafelei puteti opta pentru cafea macinata si Easy Serving Espresso (espresso usor de servit) (E.S.E.) – care este un pad de cafea la o cantitate optima. Pentru cei ce consuma si alte bauturi, cu ajutorul sistemului de apa fierbinte, pot prepara ceaiuri dupa bunul plac. Gratie sistemului dublu de dozare, se pot umple doua cesti cu cafea, in acelasi timp. Astfel veti economisi munca si timp.

Sistemul de prefierbere constinuie un mare avantaj, care situeaza Philips Saeco Estrosa HD8525/09 in randul espressoarelor performante. Cum functioneaza acest sistem? Cafeaua va fi inmuiata un timp, inainte de fierberea propriuzisa, ceea ce garanteaza o aroma puternica in fiecare ceasca de cafea. Pentru ca bautura sa isi pastreze temperatura optima, atunci cand este dozata in cana, Estrosa HD8525/09 a fost conceput cu un ciclu de pre-incalzire.

Proiectantii brandului Philips nu au neglijat igiena, astfel ca atunci cand este necesara o dedurizare, se aprinde un led care va avertizeaza. Acest lucru face ca bauturile sa prezinte gustul original, nefiind influentate de factori nedoriti. Afisajul cu led este un element care va ajuta sa intelegeti si sa apelati la toate functiile prestate de espressorul Philips Saeco Estrosa HD8525/09. Dispozitivul de spumare este flexibil si va ajuta in prepararea bauturilor la care aveti nevoie de lapte. Cestile vor fi pregatite pentru bautura voastra, gratie plitei de mentinere cald.

In concluzie Philips Saeco Estrosa HD8525/09 este un espressor manual performant, potrivit persoanelor care prefera sa foloseasca mai multe tipuri de cafea. In cazul espressoarelor automate, se umple compartimentul de cafea boabe si se obtine bautura pana la golirea compartimentului. Cu un espressor manual, ingredientul se poate schimba de la o bautura la alta. Pretul pentru acest aparat este pe masura calitatii si performantelor de care da dovada.  

electrok pret bun

Specificatii

Specificatii generale
 • Putere: 1900 W
 • Tip aparat: Manual
 • Tip bautura: Ceai, Espresso
 • Capacitate cesti: 2
 • Presiune: 15 bar
 • Alimentare: Cafea macinata
 • Display: Da
 • Plita mentinere cald: Da
Functii si programe
 • Sistem apa fierbinte (ceai): Da
 • Dispozitiv de spumare: Da
Specificatii tehnice
 • Lungime cablu alimentare (m): 1.2
 • Culoare: Negru/Argintiu

Manual de utilizare

Vezi manual de utilizare 

Philips Saeco Estrosa HD8525/09 review, comentarii, pareri si pret


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)