Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Espressor Krups Falcon EA850B30, 1.7 l, 15 bari, Rasnita, Cappuccino, Negru

0
Scris mai 26, 2015 de in Krups
Espressor Krups Falcon EA850B30, 1.7 l, 15 bari, Rasnita, Cappuccino, Negru

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Tehnologie avansata, touch screen, dispozitiv de spumare, setare grad macinare
 

Negative:

Nu detine sistem de detartrare
 
Pe scurt

Krups Falcon EA850B30 este unul dintre cele mai performante espressoare automate, care exact cum suntem obisnuiti de brandul Krups, exceleaza la capitolele functii, accesorii si tehnologie. Este foarte complex, desi reprezinta numai un aparat pentru preparat cafea si alte bauturi. Acest lucru denota faptul ca la fabricarea lui au fost luate in calcul aspecte foarte importante, […]

Krups Falcon EA850B30 este unul dintre cele mai performante espressoare automate, care exact cum suntem obisnuiti de brandul Krups, exceleaza la capitolele functii, accesorii si tehnologie. Este foarte complex, desi reprezinta numai un aparat pentru preparat cafea si alte bauturi. Acest lucru denota faptul ca la fabricarea lui au fost luate in calcul aspecte foarte importante, precum igiena, timpul de preparare, posibilitatea de a produce mai multe retete personalizare, precum si memorarea acestora. Datorita dispozitivului dublu de dozare, puteti umple doua cesti cu cafea, in acelasi timp.

Krups Falcon EA850B30 este capabil sa produca bauturi precum espresso, cappuccino, cafea si caffe latte. Pentru aceste bauturi se pot face setari precum alegerea gradului de macinare a cafelei. Rasnita fiind incorporata, nu va trebui sa pierdeti timp pentru o macinare separat a boabelor de cafea. Daca macinarea este mai fina, bautura are o aroma mai intensa si invers. Nu toata lumea prefera o cafea puternica. In acest caz, nu veti avea probleme, pentru ca toti consumatorii vor fi multumiti. Alta optiune pe care o puteti alege este cantitatea de cafea pe care sa o consumati. Mai sus puteti vedea un clip care prezinta foarte clar cum se poate prepara orice bautura, cu ajutorul acestui espressor automat.

In acest video veti observa cum se poate prepara un cappuccino si va rog sa remarcati nivelul de spuma redat cu ajutorul dispozitivului de spumare. Apoi sunt prezentate si modurile manuale si automate, de curatare a sistemului.

Krups Falcon EA850B30 detine un display color pe sistemul touch screen, care este foarte intuitiv, raspunde rapid comenzilor si nici nu se murdareste. Accesoriile acestui aparat sun rezistente, usor demontabile pentru a fi curatate si foarte practice. Rezervorul de apa are capacitate de 1.7 l, suficienta pentru a nu trebui sa alimentati continuu. In compartimentul de cafea puteti pune maxim 250 grame de cafea boabe.

In concluzie Krups Falcon EA850B30 este unul dintre cele mai performante espresoare Krups, care isi merita investitia datorita sistemelor si accesoriilor de inalta calitate. Se adreseaza persoanelor care isi doresc mai mult decat un espressor automat, un espressor de tehnologie avansata. Aspectul acestui expresor este unul modern, care impresioneaza placut la vedere, iar acest lucru ii perminte sa-si gaseasca locul in orice bucatarie. Se vinde cu un pret pe masura calitatilor.

electrok pret bun

Specificatii

Specificatii generale

Tip aparat: Automat

 • Tip bautura:
 • Espresso
 • Cappuccino
 • Cafea
 • Caffe Latte
 • Capacitate rezervor apa: 1.7 l
 • Capacitate compartiment cafea: 250 g
 • Presiune: 15 bar
 • Display: LCD
Functii si programe
 • Functii:
 • Rasnita
 • Cappuccino
Specificatii tehnice
 • Lungime cablu alimentare (m): 1
 • Culoare: Negru

expresor Krups Falcon EA850B30 review, pret, pareri


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)