Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Espressor DeLonghi EC5, 800 W, Cappucino System, Negru

2
Scris mai 3, 2015 de in Delonghi
Espressor DeLonghi EC5, 800 W, Cappucino System, Negru

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

3.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Espresso si cappuccino, pret foarte mic, dimensiuni reduse, putere 800 W
 

Negative:

Rezervor de apa mic
 
Pe scurt

DeLonghi EC5 este un espressor manual incadrat in gama aparatelor foarte ieftine, dar cu dotari peste pragul minim. Cu ajutorul sau puteti prepara atat espresso, cat si cappuccino. Aici trebuie mentionat faptul ca aparatul a fost conceput cu un sistem cappuccino, care va produce o reteta “ca la carte”, oferind o spuma de lapte perfecta. De […]

DeLonghi EC5 este un espressor manual incadrat in gama aparatelor foarte ieftine, dar cu dotari peste pragul minim. Cu ajutorul sau puteti prepara atat espresso, cat si cappuccino. Aici trebuie mentionat faptul ca aparatul a fost conceput cu un sistem cappuccino, care va produce o reteta “ca la carte”, oferind o spuma de lapte perfecta. De asemenea, emisia de abur poate fi reglata. Dezvoltand o putere de 800 W, suficient de puternica, nu va fi “lenes” in rezolvarea sarcinilor pe care le va executa.

DeLonghi EC5 detine un rezervor de apa cu o capacitate destul de mica, 0,4 litri. In acest caz va trebui sa il alimentati mai des. Partea buna este ca veti folosi, in permanenta, apa proaspata. Un lucru rar intalnit la espressoarele manuale este ca acest model detine un dublu orificiu de dozare a cafelei, ceea ce inseamna ca veti putea umple 2 cesti in acelasi timp. Tavita este detasabila si va fi usor de curatat in caz ca se intampla sa o murdariti cu cafea. Aspectul este unul modern, cu margini rotunjite, din material plastic de culoare neagra.

DeLonghi EC5 este un espressor manual care trebuie alimentat cu cafea macinata. Inainte de prepararea oricarei bauturi, va trebui sa umpleti port-filtrul cu un strat de cafea, la cantitatea pe care o considerati necesara. Acest lucru poate constitui un efort in plus, dar este modul de lucru caracteristic espressoarelor manuale.

In concluzie, DeLonghi EC5 este un aparat manual, care poate prepara doua tipuri de bauturi. Avand dimensiuni reduse si un pret mic, ar fi potrivit chiar pentru a il lua cu voi in deplasari, excursii, peste tot unde veti avea acces la curent electric. 

electrok pret bun

Specificatii

Specificatii generale
 • Putere: 800 W
 • Tip aparat: Manual
 • Tip bautura:Espresso, cappuccino
 • Capacitate rezervor apa: 0.4 l
 • Capacitate cesti: 2
 • Alimentare: Cafea macinata
Functii si programe
 • Sistem Cappuccino: Da
 • Altele: Indicator on/off
Specificatii tehnice
 • Dimensiuni (W x D x H): 305 x 255 x 300 mm
 • Greutate: 1.6 kg
 • Culoare: Negru
 • Tava detasabila: Da

DeLonghi EC5 review, comentarii, pareri, pret


2 Comentarii


 1.  
  ana

  pot pune acestui tip de espressor ..sistem pt spumare?

Lasa un raspuns

(necesar)