Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

BeanZ Lattensia, Espressor, 1455W, 1.2l, 19 bari, Capsule, Decalcifiere automata, Negru

0
Scris noiembrie 21, 2017 de in
pret-review-pareri-BeanZ-Lattensia

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Utilizare simpla, prepararea a 13 tipuri de bauturi, rezervor lapte, pret mic.
 

Negative:

-
 
Pe scurt

BeanZ Lattensia (Espressor, 1455W, 1.2l, 19 bari, Capsule, Decalcifiere automata, Negru)   BeanZ Lattensia este un espressor automat eficient, recent aparut pe piata din Romania. Cu siguranta il veti vedea din ce in ce mai des, pentru ca detine anumite avantaje pe care nu le-am gasit la alte brand-uri. In acest review vom prezenta toate detaliile […]

BeanZ Lattensia

(Espressor, 1455W, 1.2l, 19 bari, Capsule, Decalcifiere automata, Negru)

 

BeanZ Lattensia este un espressor automat eficient, recent aparut pe piata din Romania. Cu siguranta il veti vedea din ce in ce mai des, pentru ca detine anumite avantaje pe care nu le-am gasit la alte brand-uri. In acest review vom prezenta toate detaliile aparatului, pentru a va face o parere de ansamblu. De asemenea, va vom indruma catre cele mai bune variante de pret.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

BeanZ Lattensia este un espressor automat care functioneaza pe baza de capsule. Spre deosebire de espressoarele automate in care puteti pune doar un singur tip de cafea si puteti crea maximum 4 tipuri de bauturi, acesta va permite sa schimbati sortimentul la fiecare cana umpluta. O capsula inseamna o cana umpluta. Urmatoarea bautura, poate fi alt tip de capsula si tot asa. Sper ca ati inteles ce vreau sa spun.

BeanZ Lattensia detine un rezervor de apa 1.2 litri, un recipient pentru lapte detasabil si un container in care vor putea sta in asteptare pana la 12 capsule.

BeanZ Lattensia espressor

 

Espressorul este prezentat in imaginea de mai sus si functioneaza super simplu. In plus, bauturile sunt excelente, iar dintre toate sortimentele, cu siguranta veti avea cateva preferate de catre fiecare membru al familiei.

Fiind un aparat performant, decalcifierea se realizeaza automat. Exercita o putere de 1455 W si o presiune de 19 bari.

Dimensiunile exterioare ale aparatului sunt 38,5 x 18,9 x 29,3 cm (Lungime x latime x inaltime). Nu ocupa mult spatiu, ceea ce reprezinta un avantaj major pentru bucatariile inguste.

 

Tipuri de bauturi

Capsulele se gasesc in 13 sortimente, iar o cutie cu 16 capsule costa intre 26 si 33 lei. Gasiti aici gama intreaga de capsule Beanz.

Capsulele arata precum in imaginea de mai jos. Sunt usor de utilizat, iar bautura se va prepara super rapid.

Capsule Cafea BeanZ Bliss, 16 buc

Veti vedea ca toate sortimentele difera in functie de tarie, gust si consistenta. Pe fiecare cutie sunt prezentate detaliile bauturii. Va fi usor sa alegeti varianta potrivita, in caz ca nu doriti sa le testati pe toate.

detalii cafea 2 detalii cafea

 

 

Concluzie

BeanZ Lattensia este cel mai performant espressor din seria aparatelor cu precizie elvetiana marca BeanZ. Este foarte simplu de utilizat. Doar puneti capsulele si apasati un buton. Poate prepara 13 tipuri de bauturi.

Se vinde cu un pret in jurul a 1000 lei si il gasiti aici -> BeanZ, drept retur 30 zile daca nu sunteti 100% multumiti.

Celelalte modele de espressoare se gasesc aici.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Trebuie sa fii logat pentru a comenta