Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Zanussi ZFC26400WA, Lada frigorifica, 260 l, Clasa A+

0
Scris martie 7, 2016 de in Zanussi
Zanussi ZFC26400WA

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret accesibil, spatiul interior bine gestionat.
 

Negative:

Lipsa functie No Frost
 
Mai mult

Zanussi ZFC26400WA este o lada frigorifica destul de ieftina, cu dimensiunea putin peste media gamei. Ca si dotari detine pachetul standard, fara performante superioare. Zanussi ZFC26400WA este o lada frigorifica incadrata in clasa energetica A+. Acest lucru semnifica faptul ca aparatul garanteaza un consum de curent mai mic cu aproximativ 25 % fata de lazile frigorifice […]

Zanussi ZFC26400WA este o lada frigorifica destul de ieftina, cu dimensiunea putin peste media gamei. Ca si dotari detine pachetul standard, fara performante superioare.

Zanussi ZFC26400WA este o lada frigorifica incadrata in clasa energetica A+. Acest lucru semnifica faptul ca aparatul garanteaza un consum de curent mai mic cu aproximativ 25 % fata de lazile frigorifice din vechea generatie. Trebuie sa stiti ca exista si lazi frigorifice care fac parte din clasa A++ si A+++, dar pretul lor creste considerabil.

Lipsa functiei No Frost, va duce cu siguranta la aparitia depunerilor de gheata pe peretii interiori. Acest lucru se intampla la toate lazile frigorifice care nu detin acest sistem. Este un lucru normal, iar daca nu va deranjeaza aceasta gheata, investitia intr-un astfel de aparat este rentabila.

Interiorul lazii frigorifice Zanussi ZFC26400WA este deschis, iar la suprafata sunt disponibile doua cosuri metalice pe care este bine sa amplasati recipientele sau alimentele de mici dimensiuni. Altfel, riscati sa le pierdeti printre pachetele grele cu alimente.

Avantajul unei lazi frigorifice Zanussi ZFC26400WA, in comparatie cu un congelator, este ca in lada frigorifica nu se pierde spatiu prin rafturi sau alte compartimentari. Puteti depozita mai multe alimente. In acelasi timp, trebuie sa fiti bine organizati, daca nu vreti sa cautati mereu prin toate pachetele. In acest sens puteti realiza un istoric al pachetelor.

Zanussi ZFC26400WA este o lada frigorifica prietenoasa si aici ne referim la spatiul pe care il ocupa. Dimensiunile exterioare sunt 86 x 93 x 66 (IxLxA cm). Este si destul de silentioasa, nivelul de zgomot fiind de 45 dB. Temperatura poate fi modificata cu ajutorul termostatului din exterior.

Concluzia este ca Zanussi ZFC26400WA reprezinta o lada frigorifica de dimensiune medie, destul de incapatoare si silentioasa. Nu este plasata pe role, pentru a putea fi mutata de o singura persoana. In cazul in care gasiti produsul la un pret redus, investitia renteaza. In acest link am prezentat pareri pro si contra despre mai multe lazi frigorifice.

 

electrok pret bun

 

Specificatii

Caracteristici generale
 • Tip aparat: Lada frigorifica
 • Volum net total (l): 260
 • Clasa de eficienta energetica: A+
 • Volum brut total (l): 263
Design
 • Culoare: Alb
 • Deschidere standard: Vertical
 • Maner: Orizontal
 • Dimensiuni (IxLxA cm): 86 x 93 x 66
 • Iluminare interioara: Da
Functii si siguranta
 • Altele: 2 cosuri interioare
Detalii tehnice
 • Nivel de zgomot (dB): 45

0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)