Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Zanussi ZFC21400WA, Lada frigorifica, 210 l, Clasa A+, Alb

0
Scris septembrie 15, 2016 de in Zanussi
zanussi-zfc21400wa-review-pret-pareri-opinii-lada-frigorifica

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Nu ocupa mult spatiu.
 

Negative:

Lipsa yala incuiat.
 
Mai mult

Zanussi ZFC21400WA Lada frigorifica, 210 l, Clasa A+, Alb Zanussi ZFC21400WA este o lada frigorifica destul de incapatoare, desi este clasata la nivelul mediu al gamei. Comparativ cu volumele congelatoarelor incapatoare, incorporate in lazile frigorifice, Zanussi ZFC21400WA este de doua ori mai generoasa. In acest review, vom prezenta detaliat toate aspectele lazii frigorifice si vom indruma catre cel […]

Zanussi ZFC21400WA Lada frigorifica, 210 l, Clasa A+, Alb

Zanussi ZFC21400WA este o lada frigorifica destul de incapatoare, desi este clasata la nivelul mediu al gamei. Comparativ cu volumele congelatoarelor incapatoare, incorporate in lazile frigorifice, Zanussi ZFC21400WA este de doua ori mai generoasa. In acest review, vom prezenta detaliat toate aspectele lazii frigorifice si vom indruma catre cel mai mic pret. Daca ati testat produsul, asteptam sa ne expuneti o parere, in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Zanussi ZFC21400WA este o lada frigorifica ce poate oferi o capacitate utila de 210 litri. Cum spuneam mai devreme, este de doua ori mai incapatoare, decat congelatoarele generoase incadrate in combinele frigorifice. De obicei, investitia intr-o lada frigorifica este facuta de persoanele care cumpara alimente intr-un mod eficient. De asemenea, cei ce prefera sa nu piarda timp prin super market-uri, se duc o data la un crescator cunoscut, dintr-un mediu natural, si cumpara un animal, sau o jumatate. Nu vreau sa incurajez consumul de carne, dar cu totii o consumam, sau am consumat-o.

Asadar, decat sa cumparati din piata/magazin, cate 1, 2 sau 5 kg de carne, mai bine va duceti la un om care creste animale la tara, intr-un mediu bio. Doar asa stiti ca puteti consuma carne de calitate, iar in acelasi timp sa scutiti bani importanti.

Compartimentarea lazii frigorifice se rezuma la un interior gol, dar in partea de sus exista si un cos metalic, pe care se pot aseza recipiente si alimente de mici dimensiuni. Daca nu le puneti pe acest cos, riscati sa se piarda printre pachetele voluminoase.

Temperatura o puteti modifica prin setarea termostatului, amplasat in partea dreapta, jos. Langa acest termostat exista un led rosu, care, daca se va aprinde, inseamna ca temperatura din interior este prea ridicata si alimentele nu sunt in siguranta. Atunci, va trebui sa urcati o treapta de congelare, care inseamna scaderea temperaturii.

Concluzia este ca Zanussi ZFC21400WA reprezinta o lada frigorifica de capacitate medie, dar suficient de incapatoare. Nu este cea mai ieftina, in cazul in care nu beneficiaza de o reducere. Spre exemplu, in momentul in care am scris acest review, se vinde la acelasi pret cu lada frigorifica Zanussi ZFC31400WA, mai voluminoasa cu 90 litri. Conteaza mult de cat spatiu aveti nevoie.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Lada frigorifica
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   210
Consum energetic (kWh/an)   227

CONGELATOR

Sistem dezghetare congelator   Manual
Capacitate de congelare (kg/24 h)   14

DESIGN

Culoare   Alb
Deschidere standard   Vertical
Maner   Orizontal
Dimensiuni (IxLxA cm)   86.8 x 79.5 x 66.5
Iluminare interioara   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Semnal avertizare temperatura ridicata   Da
Altele   Lungime cablu: 1.6 m

ACCESORII

Altele   1 x cos metalic

DETALII TEHNICE

Clasa climatica   SN-N-ST-T
Nivel de zgomot (dB)   42

Zanussi ZFC21400WA review, pret, pareri, opinii 


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)