Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Zanussi ZFC14400WA – Review, Pret si Pareri lada frigorifica de dimensiuni reduse.

0
Scris noiembrie 26, 2018 de in Zanussi
Zanussi ZFC14400WA pret review pareri lada frigorifica

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Poate fi amplasata si in spatiile reduse, congeleaza eficient si rapid.
 

Negative:

La un anumit intervat trebuie sa o decongelati.
 
Mai mult

Zanussi ZFC14400WA, Lada frigorifica, 140 l, Clasa A+, Alb Zanussi ZFC14400WA este o lada frigorifica de dimensiuni mai mici, care ar avea loc si in apartamente. In acest review vom detalia toate aspectele pe care trebuie sa le cunoasteti, inainte de a face o investitie. Zanussi este un brand de electrocasnice, de origine italiana. Este […]

Zanussi ZFC14400WA, Lada frigorifica, 140 l, Clasa A+, Alb

Zanussi ZFC14400WA este o lada frigorifica de dimensiuni mai mici, care ar avea loc si in apartamente. In acest review vom detalia toate aspectele pe care trebuie sa le cunoasteti, inainte de a face o investitie.

Zanussi este un brand de electrocasnice, de origine italiana. Este cunoscut pentru realizarea aparaturii de calitate, fiind comparabil cu Whirlpool sau LG.

Congeleaza bine si rapid, siguranta alimentelor fiind garantata.

Insa, la fel ca in cazul a 98% dintre lazile frigorifice si aceasta va forma depuneri de gheata la interior. Este un fenomen normal, bazat pe legile naturii. Se formeaza condens de la alimentele cu temperatura mai ridicata, iar acest condens se aseaza pe pereti, unde va ingheta.

Exista si lazi frigorifice care au rolul de stopare a depunerilor de gheata, utilizand curenti de aer rece, care circula in interior. Un astfel de model este Liebherr Premium GTP 4656.

Zanussi ZFC14400WA este o lada frigorifica de dimensiuni reduse. Dispune de un volum total net de 140 litri. Ar fi cam jumatate dintr-o combina frigorifica.

Dimensiunile exterioare sunt 60.6 x 86.8 x 66.5 cm (latime x inaltime x adancime).

Cantareste 36.35 kg, astfel ca va este usor sa o transportati.

Interiorul lazii este complet liber, astfel ca tot spatiul este pregatit pentru depozitarea alimentelor. Spre deosebire de congelatoare, lazile frigorifice nu au rafturi. Trebuie sa organizati alimentele cu grija, pentru a nu fi nevoiti sa le rascoliti atunci cand va trebuie ceva.

Zanussi ZFC14400WA review, pret, pareri

Motivul pentru care eu am cumparat o lada frigorifica, il puteti citi aici.

Zanussi ZFC14400WA este incadrata in clasa energetica A+. Asta inseamna ca are un consum cu 24% mai mic decat un aparat din clasa A. Ce-i drept, nu am mai intalnit electrocasnice in clasa A, de mult timp. In orice caz, suntem constienti ca pentru a mentine alimentele congelate in permanenta, aparatul trebuie sa depuna putin efort.

Nu detine yala, astfel ca nu poate fi incuiata.

Modificarea temperaturii se realizeaza prin rotirea termostatului din partea de jos. Sunt 7 trepte de temperatura si in caz ca inauntru e prea cald pentru alimente, se va aprinde un led rosu. Veti sti ce aveti de facut.

Lazile frigorifice sunt aparate simple, fara super tehnologii, astfel ca sunt slabe sansele ca ceva sa se defectioneze.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti urmatoarele aspecte. Zanussi ZFC14400WA este o lada frigorifica de dimensiuni reduse, astfel ca incape si in apartamente sau locuintele aglomerate. Este o lada frigorifica ce congeleaza eficient si rapid. Pare destul de inchegata, ceea ce de un plus de incredere pe termen lung.

Se vinde cu un pret redus in aceasta perioada, moment oportun pentru a face o investitie rentabila.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

Mai multe detalii care v-ar putea interesa, gasiti in acest manual de utilizare.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)