Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Zanussi ZBB28441SA, Combina frigorifica incorporabila, 277 l, Clasa A+, H 177.2 cm, Alb

2
Scris noiembrie 24, 2015 de in Zanussi
Zanussi ZBB28441SA

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Buna organizare interioara
 

Negative:

Lipsa functie No Frost si alte functii eficiente
 
Mai mult

Zanussi ZBB28441SA este o combina frigorifica incorporabila, a carei principala calitate este buna organizare din interior. Este spatioasa si va permite sa gestionati alimentele intr-un mod util si confortabil. La capitolul functii performante, nu exceleaza. Lipseste din dotare si functia Full No Frost, ceea ce inseamna ca sistemul de racire nu este pe baza curentilor de […]

Zanussi ZBB28441SA este o combina frigorifica incorporabila, a carei principala calitate este buna organizare din interior. Este spatioasa si va permite sa gestionati alimentele intr-un mod util si confortabil. La capitolul functii performante, nu exceleaza. Lipseste din dotare si functia Full No Frost, ceea ce inseamna ca sistemul de racire nu este pe baza curentilor de aer ci tipul clasic, cu pereti prin care circula conducte inghetate. In acest sens, trebuie sa va asteptati ca pe suprafata peretilor interiori sa se mai depuna gheata, sau sa se umezeasca. Singurul remediu impotriva acestor factori neplacuti este sistemul de racire Full No Frost, amintit mai sus.

Zanussi ZBB28441SA este o combina frigorifica incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Acest lucru garanteaza un consum de curent redus cu pana la 24% fata de o alta combina frigorifica din clasa A. Mai exact, consumul anual este de 297 kWh/an. O calitate a combinei frigorifice Zanussi ZBB28441SA este silentiozitatea. Este una dintre cele mai “tacute” combina frigorifice, fiind ele incorporabile sau normale. Nivelul de zgomot atins este de 36 dB. Ca orice combina frigorifica, Zanussi ZBB28441SA este compusa din frigider si congelator, care impreuna ofera un volum net de 277 litri.

Frigiderul combinei frigorifice Zanussi ZBB28441SA, detine un volum net de 202 litri, iar interiorul sau este compartimentat foarte util. In partea de jos, exista doua compartimente inchise, alaturate pentru a nu va obliga sa tineti fructele la comun cu legumele. Acest lucru ajuta la pastrarea prospetimii vegetalelor, pe o durata de timp mai indelungata. Aveti grija sa scoateti vegetalele din pungi, inainte sa le asezati in frigider, pentru ca, altfel, se vor degrada rapid. Continuam cu prezentarea acestui frigider si spunem ca detine 4 rafturi din sticla securizata, protejate la exterior cu o margine de plastic. Pentru aceste rafturi aveti la dispozitie 8 trepte de nivel, care va permit sa gestionati spatiul interior, dupa cum doriti. Usa detine 4 suporturi din plastic.

Congelatorul combinei frigorifice Zanussi ZBB28441SA pune la dispozitie un volum de 75 litri. Pentru o combina frigorifica incorporabila, aceasta capacitate a congelatorului este remarcabila. Organizarea interioara este simpla si utila. Detine 3 compartimente inchise, transparente, prin care puteti vedea fiecare aliment sau pachet aflat interior. Avand 3 compartimente, va permite sa depozitati alimentele separat, in functie de originea fiecaruia. Astfel isi vor pastra proprietatile mai bine si nu vor imprumuta arome unele de la celelalte.

Combina frigorifica Zanussi ZBB28441SA are ca dimensiuni exterioare 177.2 x 54 x 54.7 cm. Usile se deschid catre dreapta, dar fiind reversibile, sensul poate fi schimbat. Este un avantaj de luat in calcul mai ales de catre proprietarii apartamentelor cu bucatarii mici.

Concluzia noastra este ca Zanussi ZBB28441SA rerpezinta o combina frigorifica incorporabila, bine compartimentata, dar fara functii performante. Pretul de vanzare nu este ridicat, tinand cont ca discutam despre o combina frigorifica incorporabila, dar exista alte modele si mai ieftine.

 

electrok pret bun

Zanussi ZBB28441SA schema

Zanussi ZBB28441SA schema

Manual de utilizare combina frigorifica Zanussi ZBB28441SA

 


2 Comentarii


  1.  
    tibi

    I se va reduce pretul sau ?
  2.  
    Madalina

    Stau la bloc si as vrea sa stiu daca firma care il livreaza il aduce pana in casa . Multumesc.

Lasa un raspuns

(necesar)