Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Whirlpool WHM3911 – Review, pret si pareri lada frigorifica de capacitate mare

0
Scris noiembrie 1, 2018 de in Whirlpool
Whirlpool WHM3911 review, pret, pareri lada frigorifica incapatoare

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Congeleaza bine si rapid, este foarte incapatoare, poate fi incuiata, se vinde cu un pret bun.
 

Negative:

Nu detine roti transportoare.
 
Mai mult

Whirlpool WHM3911, Lada frigorifica, 390 l, Clasa A+, Alb Whirlpool WHM3911 este o lada frigorifica in care chiar incape multa mancare. Este perfecta pentru cei ce obisnuiesc sa cumpere cantitati mari, dar sa mearga rar la cumparaturi. Intelegeti ce vreau sa zic? In acest review vom prezenta toate aspectele ce o caracterizeaza, pentru a va […]

Whirlpool WHM3911, Lada frigorifica, 390 l, Clasa A+, Alb

Whirlpool WHM3911 este o lada frigorifica in care chiar incape multa mancare. Este perfecta pentru cei ce obisnuiesc sa cumpere cantitati mari, dar sa mearga rar la cumparaturi. Intelegeti ce vreau sa zic?

In acest review vom prezenta toate aspectele ce o caracterizeaza, pentru a va da seama care sunt avantajele si dezavantajele sale. De asemenea vom recomanda si o sursa buna de pret. 

 

Whirlpool WHM3911 detine o capacitate de 390 litri. Daca facem o comparatie este cam de 4 ori mai incapatoare decat majoritatea congelatoarelor incorporate in combinele frigorifice.

Whirlpool WHM3911

 

 

Dimensiunile exterioare ale lazii frigorifice sunt 140.5 x 91.6 x 69.8 cm (latime x inaltime x adancime). Cantareste 46.4 kg. Desi nu este grea, as fi preferat sa fie montata pe niste roti transportoare. Oricum, odata ce ati asezat-o, nu o mai plimbati de colo-colo.

 

Fiind una dintre lazile frigorifice incapatoare, la suprafata a fost suficient loc pentru asezarea a 3 rafturi. Acestea sunt dintr-o sarma solida. Le puteti muta usor stanga-dreapta, sau le puteti scoate, in caz ca nu vi se par utile.

Personal, pe aceste rafturi, in sezonul rece las mereu patrunjel, marar si leustean, invelite in staniol. La fiecare mancare, tai cate putin. In general, pe rafturi las produsele sau pachetele mici, care s-ar putea pierde printre pachetele voluminoase de sub ele.

 

Sub rafturi ramane spatiu suficient pentru toate tipurile de alimente. Fiind o lada frigorifica voluminoasa, va recomand sa fiti putin organizati. Asezati pachetele cu cap, pentru a nu fi nevoiti sa le rascoliti.

Motivul pentru care eu mi-am cumparat o lada frigorifica l-am detaliat aici.

 

Whirlpool WHM3911 este incadrata in clasa energetica A+. Asta spune ca ofera un consum mai mic decat cele din clasa A (nu stiu daca mai exista in acea clasa), dar mai mare decat cele din clasa A++ si A+++. Consider ca nu este cel mai important detaliu atunci cand trebuie sa cumparam o lada frigorifica.

Pentru un plus de siguranta, Whirlpool WHM3911 a fost prevazuta cu yala. O puteti incuia pentru ca nimeni sa nu aiba acces la ce ascundeti inauntru.

Temperatura se regleaza prin intermediul termostatului prezent la exterior, in partea dreapta jos.

Daca apare o pana de curent in cartier, timp de 45 h alimentele vor fi in perfecta siguranta.

As mai vrea sa precizez ca in timp se depune gheata pe peretii interiori. Este un fenomen normal pe care il intalnim la toate lazile frigorifice.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este important sa retineti cateva aspecte. Whirlpool WHM3911 este o lada frigorifica foarte incapatoare. Ofera loc suficient pentru toate tipurile de alimente. Este o lada frigorifica utila si pentru bucatariile restaurantelor. Este asigurata cu yala pentru a bloca accesul la interior. Se vinde cu un pret mai mic decat al lazilor mai putin incapatoare, ceea ce constituie un avantaj major.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Daca doriti un aparat care sa congeleze alimentele si aveti mai mult spatiu pe vertical, decat la sol, va recomand congelatorul Beko RFNA312K21X. Are un volum de 277 litri (destul de mult pentru congelatoare), dar este mai bine organizat. Va ajuta sa pastrati ordinea.


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)