Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Whirlpool WH1410A+E 6th Sense, Lada frigorifica, 133 l, Clasa A+, Alb

0
Scris septembrie 7, 2016 de in Whirlpool
Whirlpool WH1410A+E review, pret, pareri, opinii lada frigorifica

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem de racire al 6-lea simt, consum redus de energie, sistem de incuiat.
 

Negative:

Nu detine roti pentru transport.
 
Mai mult

Whirlpool WH1410A+E 6th Sense Lada frigorifica, 133 l, Clasa A+, Alb Whirlpool WH1410A+E este o lada frigorifica de mici dimensiuni, pe care o puteti incadra perfect, chiar si in incaperile restranse. Este o lada frigorifica ce isi are locul intr-o casa in care nu exista o combina frigorifica foarte incapatoare, sau un side by side. Cu totii […]

Whirlpool WH1410A+E 6th Sense Lada frigorifica, 133 l, Clasa A+, Alb

Whirlpool WH1410A+E este o lada frigorifica de mici dimensiuni, pe care o puteti incadra perfect, chiar si in incaperile restranse. Este o lada frigorifica ce isi are locul intr-o casa in care nu exista o combina frigorifica foarte incapatoare, sau un side by side. Cu totii avem nevoie de un aparat frigorific in care sa depozitam pachetele cu mancare, dar, de cele mai multe ori, congelatorul incorporat in frigiderul din bucatarie, nu este foarte generos.

In acest review, vom prezenta detaliat toate aspectele aparatului si vom indruma catre cel mai bun pret. Daca ati testat aceasta lada frigorifica, ne puteti exprima o parere, in sectiunea de comentarii, din subsolul paginii.

Capacitatea utila pe care Whirlpool WH1410A+E o pune la dispozitie este de 133 litri. Chiar daca este o lada frigorifica de dimensiuni reduse, volumul sau este mai generos decat toate congelatoarele incorporate intr-o combina frigorifica. Dimensiunile exterioare ale lazii frigorifice sunt 86.5 x 57.2 x 65.8 (IxLxA cm).

Compartimentarea interioara este eficienta, pentru ca, la suprafata, exista un suport metalic pe care puteti aseza recipiente de mici dimensiuni, sau chiar si alimente care s-ar putea pierde printre pachetele voluminoase. Personal, pe acest suport asez suluri de verdeturi (patrunjel, marar si leustean), din care tai cate putin pentru orice mancare. Le gasesc rapid, le folosesc si le asez la suprafata in lada frigorifica. Sub acest suport metalic, tot spatiul este deschis si poate fi utilizat pentru depozitarea pachetelor voluminoase.

Consumul de curent este de 186,15 kWh/an. Acest lucru semnaleaza faptul ca lada frigorifica pe care o prezentam este foarte economica.

Whirlpool WH1410A+E este o lada frigorifica dotata cu tehnologie al 6-lea simt, care va detecta atunci cand temperatura este prea ridicata si este necesara o racire rapida. In consecinta, se va actiona automat.

Designul este un capitol la care putem remarca prezenta yalei de incuiat. Este o masura de precautie care restrictioneaza accesul tuturor persoanelor. Tocmai din acest motiv, Whirlpool WH1410A+E este o lada perfecta pentru magazinele alimentare. Este una dintre cele mai moderne lazi frigorifice, deoarece puteti modifica temperatura de pe un panou de comenzi, cu butoane, amplasat deasupra manerului.

Concluzia este ca Whirlpool WH1410A+E reprezinta o lada frigorifica de mici dimensiuni, perfecta pentru a fi amplasata in orice incapere. Poate juca un rol important intr-un magazin alimentar, chiar si pentru depozitarea unei cantitati generoase de inghetate. Atunci cand frigiderul din bucatarie detine un congelator foarte mic, Whirlpool WH1410A+E este un aparat care va ajuta in problema cu depozitarea pachetelor voluminoase.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Lada frigorifica
Volum net total (l)   133
Afisaj   LED
Clasa de eficienta energetica   A+
Volum net congelator (l)   133
Volum brut total (l)   136
Consum energetic (kWh/an)   186.15
Consum energetic (kWh/24 h)   0.51

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   1
Sistem dezghetare congelator   Manual
Capacitate de congelare (kg/24 h)   13

DESIGN

Culoare   Alb
Deschidere standard   Vertical
Maner   Orizontal
Dimensiuni (IxLxA cm)   86.5 x 57.2 x 65.8
Termostat reglabil   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare   Da
Semnal avertizare temperatura ridicata   Da
Reglare electronica a temperaturii   Da
Functii si optiuni   Tehnologie al 6-lea simt

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Clasa climatica   SN-ST
Agent racire   R600a
Autonomie (fara curent)   28 ore
Nivel de zgomot (dB)   41

Whirlpool WH1410A+E review, pret, pareri, opinii


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)