Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Star-Light CFM-99AP, Lada frigorifica, 102 l, Clasa A+, Alb

9
Scris iunie 6, 2016 de in Star-Light
Star-Light CFM-99AP

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mai mic decat in cazul congelatoarelor.
 

Negative:

Lipsa yala incuiat.
 
Mai mult

Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica de mici dimensiuni, simpla in structura si limitata in tehnologie. Va ofera strictul necesar, dar sa nu aveti pretentii la cine stie ce sisteme. Pretul cu care se vinde, este similar cu al unui frigider minibar, in jurul a 500 lei, iar acest lucru poate fi considerat un avantaj principal. […]

Star-Light CFM-99AP este o lada frigorifica de mici dimensiuni, simpla in structura si limitata in tehnologie. Va ofera strictul necesar, dar sa nu aveti pretentii la cine stie ce sisteme. Pretul cu care se vinde, este similar cu al unui frigider minibar, in jurul a 500 lei, iar acest lucru poate fi considerat un avantaj principal. Diferenta intre acest model si cel de 146 litri este de maxim 100 lei.

In acest review, voi prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, voi propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in sectiunea de comentarii, invit utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

Capacitatea utila pe care Star-Light CFM-99AP o pune la dispozitie este de 102 litri, iar dimensiunile exterioare masoara 85 x 56.5 x 52.3 (IxLxA cm). Este una dintre cele mai mici lazi frigorifice, dar nu cea mai mica.

Compartimentarea interioara nu se iroseste prin pereti despartitori, pentru ca nici dimensiunile aparatului nu permit acest lucru. Exista o singura incapere in care veti aseza alimentele suprapuse. In comparatie cu un congelator, alimentele depozitate in lazile frigorifice trebuiesc organizate inteligent, daca se poate, pe baza unui istoric.

Avantajul lazii frigorifice Star-Light CFM-99AP, in comparatie cu un congelator de dimensiuni similare, este ca interiorul poate fi exploatat 100%. Congelatoarele mai pierd din spatiul util prin detinerea unor sertare. Singurul inconvenient al unei lazi frigorifice este faptul ca alimentele trebuiesc rascolite, uneori, pentru a gasi pachetul dorit.

Clasa energetica din care face parte Star-Light CFM-99AP este A+. Aceasta incadrare, poate nu va spune multe, dar ideea este ca aparatul nu consuma mult curent. Mai exact, consumul se rezuma la 168 kWh/an.

Designul prezentat de Star-Light CFM-99AP este unul simplu. Nu detine yala pentru incuiere, dar prezinta role transportoare, ceea ce este mai confortabil pentru transport. Temperatura o puteti modifica cu ajutorul termostatului amplasat la exterior din partea din dreapta-jos.

Concluzia este ca Star-Light CFM-99AP reprezinta o lada frigorifica de mici dimensiuni, dar foarte  ieftina. Este un aparat care va asigura strictul necesar si care poate fi amplasata in spatiile restranse, in camara, garaj, pe holuri sau in rulote.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat Lada frigorifica
Sistem de racire frigider NO FROST Nu
Sistem de racire congelator NO FROST Nu
Volum net total (l) 102
Clasa de eficienta energetica A+
Volum net congelator (l) 102
Consum energetic (kWh/an) 168
Consum energetic (kWh/24 h) 0.46
Dispenser apa Nu
Dispenser gheata Nu

FRIGIDER

Sistem minibar push-pull Nu

CONGELATOR

Numar compartimente congelator 1
Sistem dezghetare congelator Manual
Capacitate de congelare (kg/24 h) 4.5
Compatiment mare (Big Box) Nu

DESIGN

Culoare Alb
Deschidere standard Vertical
Maner Orizontal integrat
Dimensiuni (IxLxA cm) 85 x 56.5 x 52.3
Termostat reglabil Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie super-congelare Da
Altele Roti pentru deplasare usoara
Condensator integrat

ACCESORII

Altele 1 cos interior

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare 1
Clasa climatica ST
Agent racire R600a
Autonomie (fara curent) 30 ore
Nivel de zgomot (dB) 41
Greutate (Kg) 24

9 Comentarii


 1.  
  Florin

  Mai ieftina n am prins o niciodata .
 2.  
  Rodica

  Eram reticenta cand am auzit de firma asta, dar sunt chiar multumita. N am nicio treaba cu lada. Oricum emagul da garantie 3 ani si daca e sa apara vreo problema apare de la inceput .
 3.  
  Marian Dima

  E singura lada pe care am putut s o pun in balcon
 4.  
  Paul

  Sa fim seriosi, costa cat tigarile pe o luna. E senzatie lada asta.
 5.  
  popa dorel marinica

  Este obiect electrocasnic minunat.Am o nelamurire pe care va rog sa ma lamuriti:unde este amplasat butonul de congelare rapida ?
 6.  
  Ioana

  Buna ziua, stiti cumva la ce temperatura congeleaza? Carei temperaturi corespunde fiecare numar indicat pe butonul rotativ?
 7.  
  Georgeta Pop

  Singura lada frigorifica pe care ai loc sa o pui si undeva in apartament. Mai exact pe balcon, dar tot e bine. Restul sunt prea mari.
 8.  
  Lucian Costea

  O investitie foarte buna pe care o amortizezi rapid. Nu mai stai prin magazine pentru a cumparat cate un kg de carne la suprapret. Cumpara mai mult, direct de la producator si vei avea provizii tot anul.
 9.  
  Robert 02

  Am cumparat-o initial pentru perioada sarbatorilor si apoi i-am gasit utilitate tot anul.

Lasa un raspuns

(necesar)