Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Star-Light CFM-249AP, Lada frigorifica, 249 l, Clasa A+, Alb

6
Scris mai 31, 2020 de in Star-Light
Star-Light CFM-249AP

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum suficient, congelare eficienta, pret accesibil.
 

Negative:

Nu detine yala pentru a fi incuiata.
 
Mai mult

Star-Light CFM-249AP, Lada frigorifica, 249 l, Clasa A+, Alb Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica de volum mediu, care se vinde cu un pret accesibil. Este mai ieftina decat modele similare ca si performante, dar fabricate de brand-uri cu renume pe piata electrocasnicelor. Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica de capacitate medie, cu un volum net […]

Star-Light CFM-249AP, Lada frigorifica, 249 l, Clasa A+, Alb

Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica de volum mediu, care se vinde cu un pret accesibil. Este mai ieftina decat modele similare ca si performante, dar fabricate de brand-uri cu renume pe piata electrocasnicelor.

Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica de capacitate medie, cu un volum net de 249 litri. Este de doua ori mai incapatoare decat cele mai spatioase congelatoare incorporate in combinele frigorifice.

Dimensiunile sale exterioare sunt 85 x 98.5 x 60 (Inaltime x Latime x Adancime cm). Se incadreaza foarte bine in incaperile restranse.

 

Sistemul de racire pe care il utilizeaza lada frigorifica este unul static, bazat pe conducte prin care circula agent termic. Este sistemul clasic intalnit la majoritatea aparatelor frigorifice ieftine. Nefiind un sistem de racire tip NoFrost, in timp se vor forma depuneri de gheata pe peretii interiori. Acest lucru este normal, nu trebuie sa ne sperie si oricum suntem obisnuiti. O data la un an, ar fi recomandata o decongelare si o curatare a interiorului lazii frigorifice.

In lada frigorifica, interiorul este gol, astfel ca pachetele de alimente vor sta unele peste celelalte. Spre deosebire de congelatoare, unde exista sertare, intr-o lada frigorifica, toate pachetele stau la comun. Avantajul in acest caz este ca pe aceleasi dimensiuni la exterior, exista mai mult spatiu util in interior.

La suprafata, in lada frigorifica exista si un cos usor din sarma, pe care il puteti muta de la stanga la dreapta, cum va este comod.

In caz ca nu vi se pare util, il puteti scoate, dar va pot da exemplu cazul meu. Pe acest cos tin pachetele cu leustean, patrunjel, marar si alte verdeturi din care tai cate putin pentru fiecare mancare gatita. Pe langa acestea mai tin niste borcane cu icre si alimente de mici dimensiuni, pe care nu as vrea sa le pierd printre pachetele voluminoase de la baza.

Star-Light CFM-249AP este amplasata pe roti, astfel ca se poate muta usor prin interiorul camerei.

Temperatura o veti seta cu ajutorul termostatului amplasat in exterior. In jurul acestuia se va aprinde un led care va informeaza atunci cand temperatura este ridicata. Daca acest led este aprins, trebuie sa coborati termostatul cu o treapta.

 

Concluzie

Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica de capacitate medie, foarte accesibila ca pret. Este de doua ori mai incapatoare decat un congelator spatios incorporat intr-o combina frigorifica. Congeleaza destul de repede si pastreaza alimentele in conditii de siguranta. In campanie de promotii, poate fi redusa cu un pret intre 200 si 300 lei.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

 

 

Ca pret este cu aproximativ 30 lei mai scumpa decat modelul Star-Light CFM-203AP la 203 litri. Parerea mea e ca renteaza diferenta mica de pret. Practic, pentru 30 lei in plus, castigi o capacitate de 46 litri in care poti depozita multe alimente.

Star-Light CFM-249AP review, pret, pareri, opinii, promotii.


6 Comentarii


 1.  

  Congeleaza excelent si nu formeaza gheata precum ma asteptam.
 2.  
  Sorin Petrescu

  Desi costa putin, adica un pret pe care si-l permite multa lume, te scapa de multe probleme. Eu am luat o ca eram satul sa merg continuu in magazine. Asa, am mancare in ea cat pentru 1 luna.
 3.  
  Oana Patrascu

  Are o capacitate potrivita pentru multe case. Ca daca era mai mare, ar fi fost mare problema cu spatiul disponibil intr-o locuinta inghesuita. Congeleaza super!
 4.  
  Dan Tudor

  Am luat lada frigorifica de sarbatorile de iarna, ca tot romanul gospodar. Am prins-o la reducere si ma ajuta ca pot sa am mancarea pe care o cultiv eu. Nu mai cumpar de la supermaketuri.
 5.  
  Claudiu Popa

  Cea mai buna varianta pentru categoria sa de volum. Nu exista ceva mai rentabil. Am studiat luni de zile oferta
 6.  
  Mirela Retegan

  Merita investitia pentru ca doar asa poti avea mancare de calitate in loc sa cotrobai prin supermarket zi de zi.

Lasa un raspuns

(necesar)