Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Star-Light CFM-146AP, Lada frigorifica, 146 l, Clasa A+, Alb

0
Scris mai 26, 2016 de in Star-Light
Star-Light CFM-146AP

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, mai incapatoare decat multe congelatoare mai scumpe.
 

Negative:

Lipsa yala incuiat.
 
Mai mult

Star-Light CFM-146AP este o lada frigorifica foarte ieftina. Ma uimeste pretul atat de scazut din aceasta perioada. Se poate compara cu pretul unui minibar de maxim 50 litri, ceea ce este foarte convenabil. In momentul in care am facut acest review, pretul de vanzare era de 779 lei, dar redus ajungea la 584 lei. Intelegeti de […]

Star-Light CFM-146AP este o lada frigorifica foarte ieftina. Ma uimeste pretul atat de scazut din aceasta perioada. Se poate compara cu pretul unui minibar de maxim 50 litri, ceea ce este foarte convenabil. In momentul in care am facut acest review, pretul de vanzare era de 779 lei, dar redus ajungea la 584 lei. Intelegeti de ce spun ca este foarte ieftina.

In acest articol, voi prezenta avantaje si dezavantaje ale aparatului, voi propune cel mai mic pret, iar pentru o imagine de ansambul, in sectiunea de comentarii, invit utilizatorii sa-si exprime opinia despre produs.

Capacitatea utila a lazii frigorifice Star-Light CFM-146AP este de 146 litri. Nici vorba sa se incadreze in categoria celor mai voluminoase lazi frigorifice, dar nu toate trebuie sa fie incapatoare. Dimensiunile exterioare sunt 85 x 73 x 52.3 (IxLxA cm). Luand in calcul aceste aspecte, ne dam seama ca lada poate fi amplasata chiar si in incaperile foarte inguste.

Compartimentarea interioara este decenta. Nu se pierde spatiu prin prezenta unor pereti despartitori. Singurul accesoriu disponibil este un cos metalic pe care il puteti aseza la suprafata. Pe acesta recomand sa depozitati micile alimente sau recipiente, care s-ar putea pierde printre pachetele mari si inghetate. Un exemplu ar fi, pachetele mici cu patrunjel, leustea, sau borcanele cu icre pe care le folositi intr-un timp mai indelungat.

Designul este unul simplu. Singurul detaliu pe care l-am remarcat au fost rolele transportoare.

Functii performante nu detine si nici yala pentru a o incuia. Temperatura va fi modificata cu ajutorul unui termostat amplasat in partea dreapta jos.

Concluzia este ca Star-Light CFM-146AP reprezinta o lada frigorifica potrivita pentru cazurile in care este necesar un spatiu de congelare, dar de dimensiuni reduse. Este neasteptat de ieftina, mai ales in perioada de reduceri. Este mai ieftina decat multe congelatoare mai mici.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)