Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Star-Light CF-86AP, Congelator, 86 l, 3 Sertare, Clasa A+, H 85 cm, Alb

3
Scris decembrie 8, 2015 de in Star-Light
Star-Light CF-86AP

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Poate fi transportat usor, este ieftin
 

Negative:

Lipsa functie No Frost
 
Mai mult

Star-Light CF-86AP este un congelator de dimensiuni reduse, care se vinde la un pret foarte mic. Producatorul Star-Light este recunoscut pentru fabricarea unei game de produse foarte ieftine. Trebuie luat in calcul si faptul ca la putin peste 1000 lei, puteti gasi o combina frigorifica cu tot cu congelator incorporat. Rolul unui congelator Star-Light CF-86AP este de a fi […]

Star-Light CF-86AP este un congelator de dimensiuni reduse, care se vinde la un pret foarte mic.

Producatorul Star-Light este recunoscut pentru fabricarea unei game de produse foarte ieftine. Trebuie luat in calcul si faptul ca la putin peste 1000 lei, puteti gasi o combina frigorifica cu tot cu congelator incorporat. Rolul unui congelator Star-Light CF-86AP este de a fi la indemana, in cazul in care aveti mai multe alimente si nu au loc in combina frigorifica din bucatarie.

Nu prezinta o utilitate nemaipomenita, tinand cont ca lazile frigorifice cu un volum triplu, se vand la un pret de aproximativ 1000 lei. Congelatorul Star-Light CF-86AP pune la dispozitie un volum net interior de 86 litri. Structura este realizata cu ajutorul celor 3 compartimente inchise, iar acest lucru prezinta mai multe avantaje. In primul rand, daca alimentele nu stau la comun, isi vor pastra proprietatile mai bine. Puteti evita depozitarea pachetelor cu peste congelat, in apropierea pachetelor cu legume sau chiar fructele pentru prajituri. La un congelator clasic, nu existau aceste ladite inchise. Erau numai niste suporturi metalice, pe care alimentele se asezau la comun.

Dimensiunile exterioare ale unui congelator Star-Light CF-86AP sunt 85 x 55.3 x 57.4 cm (IxLxA). Usa este reversibila, astfel ca sensul de deschidere se poate modifica. Temperatura poate fi setata cu ajutorul unui termostat reglabil amplasat in partea superioara. Consumul anual de energie este 175 kWh/an, la jumatate fata de o combina frigorifica performanta. Desi este un aparat frigorific de mici dimensiuni, nivelul de zgomot de 42 dB este comparabil cu cel al combinelor frigorifice. Acest lucru nu este un aspect foarte important, dar am dorit sa facem precizarea.

Concluzia noastra este ca Star-Light CF-86AP poate fi considerat un congelator de voiaj, date fiind dimensiunile redus si masa proprie de 29,25 kg. Pe timpul verii este mult mai cautat, scopul principal fiind depozitarea inghetatelor si a cuburilor de gheata pentru bauturi. Spuneam si la inceput ca este un congelator ieftin, iar in aceasta perioada beneficiaza si de o reducere considerabila.

 

electrok pret bun

Star-Light CF-86AP review, pareri, comentarii si pret redus


3 Comentarii


  1.  
    Marius

    Laditele se scot complet sau sunt pe sina ca la hotpoint?
  2.  
    Petru

    E un frigider ieftin, care ofera strictul necesar . Eu sunt incantat de produs, chiar daca e romanesc .

Lasa un raspuns

(necesar)