Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Star-Light CF-163AP Congelator, 163 l, Clasa A+, 6 Sertare, H 143 cm, Alb

0
Scris iulie 4, 2016 de in Star-Light
Congelator Star-Light CF-163AP, 163 l, Clasa A+, 6 Sertare, H 143 cm, Alb

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, compartimentare eficienta, pret mic
 

Negative:

Lipsa functie No Frost
 
Mai mult

Star-Light CF-163AP este un congelator destul de incapator, vandut cu un pret mic in aceasta perioada. In general, produsele acestui brand romanesc sunt foarte ieftine si acopera game precum aparate frigorifice, televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat si altele. In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale congelatorului, vom propune cel mai mic […]

Star-Light CF-163AP este un congelator destul de incapator, vandut cu un pret mic in aceasta perioada. In general, produsele acestui brand romanesc sunt foarte ieftine si acopera game precum aparate frigorifice, televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat si altele.

In acest review, vom prezenta avantaje si dezavantaje ale congelatorului, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii sa-si exprime opinia despre aparat.

 

Ce am apreciat la acest congelator?

Star-Light CF-163AP este un congelator incapator, care va permite sa depozitati in siguranta o cantitate considerabila de alimente.

Volumul util pe care vi-l ofera este de 163 litri, destul de bine, as putea spune. Evident ca exista si congelatoare mai voluminoase…

Compartimentarea interioara este un avantaj pentru care clientii aleg acest congelator. Avand la dispozitie 6 compartimente inchise, puteti aranja pachetele cu alimente foarte eficient. Eficienta consta in separarea alimentelor, in functie de originea fiecaruia. Mai exact, un astfel de congelator “va obliga” sa formati un compartiment pentru carne, un compartiment pentru peste, un compartiment pentru legume, fructe, un compartiment pentru inghetata si produse de panificatie si asa mai departe.

 

Ce nu apreciez la un astfel de congelator?

Faptul ca detine un sistem de racire clasic, automat va duce la aparitia depunerilor de gheata pe peretii interiori si pe pachetele cu mancare. Acest lucru este inevitabil, dar foarte des intalnit. Doar un congelator dotat cu sistem de racire No Frost, poate evita aceasta problema neplacuta. In orice caz, alimentele nu vor suferi, indiferent de sistemul de racire. Este vorba doar de confortul/disconfortul utilizatorilor.

 

Congelator sau lada frigorifica?

Congelatorul este mai elegant dintr-un anumit punct de vedere. Detine compartimente, ceea ce va obliga sa aranjati pachetele cu un anumit sens.

Lada frigorifica, poate fi mai incapatoare la interior, prin lipsa acelor sertare, dar poate fi haos in randul pachetelor cu mancare. Vreau sa spun ca in lazile frigorifice, pachetele vor sta gramada, unele peste celelalte si s-ar putea sa gasiti mai greu pachetul dorit.

 

Concluzie

Star-Light CF-163AP este un congelator ieftin, destul de incapator si eficient compartimentat. Lipsa sistemului de racire de tip No Frost, va duce la aparitia depunerilor de gheata in interior, dar acest fenomen este des intalnit in cazurile aparatelor frigorifice.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)