Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Sharp SJSC680VWH, Frigider, 541 l, Clasa A+, Ioni Plasmacluster, H 175 cm, Alb

4
Scris decembrie 10, 2015 de in Sharp
Sharp SJSC680VWH

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Cel mai performant sistem de purificare a aerului. No Frost. Foarte spatios.
 

Negative:

Datorita dimensiunilor, nu se poate incadra in bucatariile mai putin spatioase.
 
Mai mult

Sharp SJSC680VWH este unul dintre cele mai performante frigidere de pe piata, motivul principal fiind o tehnologie proprie de purificare a aerului. Detaliem aceasta afirmatie spunandu-va ca tehnologia Ioni Plasmacluster este inovatia cunoscutului producator japonez, care prin emiterea de ioni pozitivi si negativi reuseste sa impiedice 100% aparitia mucegaiului, bacteriilor, alergenilor si a prafului. O racire intensa nu […]

Sharp SJSC680VWH este unul dintre cele mai performante frigidere de pe piata, motivul principal fiind o tehnologie proprie de purificare a aerului. Detaliem aceasta afirmatie spunandu-va ca tehnologia Ioni Plasmacluster este inovatia cunoscutului producator japonez, care prin emiterea de ioni pozitivi si negativi reuseste sa impiedice 100% aparitia mucegaiului, bacteriilor, alergenilor si a prafului. O racire intensa nu ar fi putut rezolva toate aceste probleme. Aici puteti afla mai multe informatii despre Ioni Plasmacluster Technology. Nicio urma de gheata nu va aparea pe peretii interiori, atat in congelator, cat si in frigider. Sistemul de racire de tip No Frost rezolva aceasta problema care ne streseaza pe fiecare dintre noi.

Sharp SJSC680VWH este un frigider foarte incapator. Cu un volum net de 541 litri poate fi comparabil cu un aparat frigorific de tip side by side. Dimensiunile exterioare pe care le detine sunt 175 x 80 x 72.4 cm (IxLxA cm). Din exterior, Sharp SJSC680VWH pare un frigider modern, cu aspecte minimaliste – margini drepte, manere metalice sub forma unor tije cilindrice amplasate pe verticala.

Interiorul este cel care impresioneaza cel mai mult. Cand deschideti usa frigiderului veti observa multe orificii si accesorii care au legatura cu sistemul de purificare a aerului, despre care v-am povestit la inceput. Prin acele orificii este emis si aerul rece care asigura temperatura si umiditatea optima, la fiecare nivel. Frigiderul detine o capacitate neta de 391 litri, restul revenind congelatorului. Fiind atat de spatios, cele doua compartimente pentru vegetale, sunt pe masura. Deasupra acestor compartimente exista 3 rafturi din sticla securizata cu margini de protectie.

Interesant este ca in partea de sus, in frigider exista un compartiment cu o usita pliabila, care se inchide automat. In acest compartiment, temperatura se mentine in jurul a ºC si formeaza un mediu potrivit pentru carnea nesarata pe care urmeaza sa o gatiti a doua zi. Evitati clasicele probleme cu decongelarea si apoi congelarea carnii pentru ca nu aveti timp sa o preparati rapid. Usa, fiind de dimensiuni mai mari decat la majoritatea frigiderelor, a putut fi dotata cu 4 randuri de rafturi. Acestea sunt spatioase si va permit sa depozitati mai multe sticle.

Congelatorul pune la dispozitie un volum de 150 litri si este mult mai incapator decat majoritatea congelatoarelor incorporate intr-o combina frigorifica, acelea avand intre 75-100 litri. Structura acestui congelator este una simpla. Interiorul este impartit pe jumatate cu un raft similar cu cele din frigider. Sub acest raft este montat un aparat de gheata cu doua tavite. Aparatul respectiv este usor de utilizat si anume… Cand cuburile au inghetat, rotiti de un buton din plastic si acestea pica intr-o cutie din plastic atasata aparatului de gheata. Nu exista riscul sa scapati cuburile prin bucatarie, deoarece cutia este prinsa de aparatul propriuzis.

Concluzia noastra este ca un frigider Sharp SJSC680VWH reprezinta un aparat frigorific foarte performant, foarte spatios, care poate suplini cu brio eficienta unui frigider si a unei lazi frigorifice. Pretul de vanzare este mediu, dar in aceasta perioada Sharp SJSC680VWH beneficiaza de o reducere pe care o puteti lua in calcul.

electrok pret bun

Manual de utilizare Sharp SJSC680VWH


4 Comentarii


  1.  
    Adrian

    Usile se pot deschide si invers sau doar catre dreapta ?
  2.  
    stoian romeo

    la frigiderul cu 2 usi SHARP SJ-SC680VWH, 541 l, se pot demonta usile? nu intra pe usa de latime de 68 cm.

Lasa un raspuns

(necesar)