Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Sharp SJ-F1526E0I-EU, Side by side, 526 l, Display Touch Screen, H 185 cm, Clasa A+, Inox

0
Scris decembrie 15, 2016 de in Sharp
sharp-sj-f1526e0i-eu

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Volum generos, racire eficienta, compartimentare si accesorii utile.
 

Negative:

Nu detine dozator de apa.
 
Mai mult

Sharp SJ-F1526E0I-EU – Review, Pret si Pareri Sharp SJ-F1526E0I-EU este un side by side de volum mediu, dar cu o structura aparte si cu niste functii interesante, pe care nu le intalnim la multe aparate frigorifice. In acest review vom detalia toate aspectele aparatului frigorific si vom indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de […]

Sharp SJ-F1526E0I-EU – Review, Pret si Pareri

Sharp SJ-F1526E0I-EU este un side by side de volum mediu, dar cu o structura aparte si cu niste functii interesante, pe care nu le intalnim la multe aparate frigorifice.

In acest review vom detalia toate aspectele aparatului frigorific si vom indruma catre cel mai mic pret. In sectiunea de comentarii din subsolul paginii, puteti adresa intrebari si puteti vedea opinii ale utilizatorilor.

Caracteristici, functii si tehnologii

Sharp SJ-F1526E0I-EU este un aparat frigorific cu un sistem de racire care va recircula aerul rece din interior. Este eficient pentru ca nu se vor forma depuneri de gheata pe alimente si pe peretii interiori. In acelasi timp, temperatura si umiditatea vor fi reglate rapid, la un nivel benefic pentru siguranta alimentelor.

racire-sharp-sj-f1526e0i-eu

In aceasta imagine sunt prezentate schemele de racire pe care le poate asigura aparatul frigorific.

Sharp SJ-F1526E0I-EU este compus din 3 zone separate. In principiu, frigiderul este in partea de sus, iar in partea de jos, sunt doua congelatoare separate. Frigiderul are doua usi, iar congelatoarele are fiecare usa proprie.

Foarte important de stiut este faptul ca fiecare compartiment functioneaza individual, astfel ca aveti posibilitatea sa setati 3 temperaturi diferite, in functie de compartimente. Un alt lucru interesant este posibilitatea de a alege ca doar un compartiment sa raceasca, iar celelalte sa fie oprite. Spre exemplu… nu aveti alimente pe care sa le congelati, opriti functionarea congelatoarelor. Acelasi lucru este valabil si pentru frigider.

sharp-sj-f1526e0i-eu-setarea-temperaturii

 

Imaginea de mai sus reprezinta panoul electronic care va ajuta sa modificati temperatura in fiecare compartiment.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Sharp SJ-F1526E0I-EU este un side by side compus dintr-un frigider si doua congelatoare. Impreuna pun la dispozitie un volum util de 526 litri. Dimensiunile exterioare sunt 185 x 91 x 75 (IxLxA cm).

sharp-sj-f1526e0i-eu-side-by-side

Frigiderul este amplasat in partea de sus si se bucura de un volum net de 362 litri. Este mai incapator decat multe combine frigorifice in totalitate. Structura sa este foarte interesanta pentru ca are doua usi. Pe aceste doua usi puteti aseza multe alimente si recipiende de diferite dimensiuni.

In interior, spatiul este gestionat cu ajutorul a 3 compartimente inchise si 3 suporturi din sticla securizata. Cele doua compartimente de la baza, sunt destinate fructelor si legumelor. Compartimentul de deasupra lor este foarte util pentru carnea macra ce urmeaza a fi gatita, sau pentru alimentele perisabile, scoase din ambalaj.

Toate aceste accesorii sunt utile pentru a pastra prospetimea, dar si textura alimentelor si mancarurilor.

Congelatorul este amplasat in partea de jos. Am putea spune ca este vorba despre doua congelatoare, pentru ca sunt independente si separate unul de celalalt. Impreuna, ofera un volum net de 164 litri. Fiecare dintre cele doua congelatoare, detine cate doua compartimente inchise, si un spatiu deschis.

Sunt suficient de incapatoare, incat sa puteti depozita o cantitate considerabila de alimente. Structura lor si setarea unei temperaturi independente pe fiecare sector, reprezinta un mare avantaj pentru proprietatile alimentelor.

Design

La acest capitol, Sharp SJ-F1526E0I-EU se diferentiaza de majoritatea side by side-urilor prin structura sa. Faptul ca detine 4 usi, ce deschid calea catre 3 compartimente, este un lucru remarcabil. Display-ul LED pentru setarea temperaturilor, este foarte util. Invelisul exterior confectionat din inox, ofera o rezistenta sporita, dar si un aspect favorabil.

Concluzie

Sharp SJ-F1526E0I-EU reprezinta un side by side compartimentat foarte eficient. Chiar daca nu este cel mai incapator aparat frigorific, utilitatea lui este exprimata prin compartimentare si accesorizare. Raceste perfect si protejeaza calitatea alimentelor. Datorita performantelor sale, nu se vinde cu un pret mic.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Side by side
Volum net total (l)   526
Afisaj   Da
Clasa de eficienta energetica   A +
Volum net congelator (l)   164
Volum net frigider (l)   362
Volum brut total (l)   620
Consum energetic (kWh/an)   459

FRIGIDER

Numar de rafturi   3
Sistem dezghetare frigider   Automat
Numar suporturi usa   8
Compartiment legume/fructe   Da

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   6
Sistem dezghetare congelator   Automat
Capacitate de congelare (kg/24 h)   18

DESIGN

Inox   Da
Culoare   Argintiu
Dimensiuni (IxLxA cm)   185 x 91 x 75
Iluminare interioara   Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functie vacanta (Holiday)   Da
Sistem de avertizare pentru usa deschisa   Da

ACCESORII

Tava pentru gheata   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   2
Sistem racire   Advanced Cooling System
Clasa climatica   GT/N
Agent racire   R-600a
Nivel de zgomot (dB)   45
Greutate (Kg)   147.5

Sharp SJ-F1526E0I-EU review, pret, pareri, opinii

 


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)