Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samus SSX-550NF+ Review, Pret si Pareri side by side foarte ieftin

0
Scris august 1, 2018 de in Samus
Samus SSX-550NF+ review, pret, pareri

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem racire/congelare excelent, aspect placut, accesorii variate si eficiente, pret mic.
 

Negative:

Nu detine dozator de apa, precum aparatele mai performante.
 
Mai mult

Samus SSX-550NF+ (Side by side, 429 l, Display LCD, Clasa A+, Full No Frost, H 177 cm, Inox) Samus SSX-550NF+ este cel mai ieftin side by side la acest moment. In acelasi timp este un side by side care poate incapea si in locuintele mai restranse. Toate detaliile vor fi prezentate in acest review, unde vom […]

Samus SSX-550NF+

(Side by side, 429 l, Display LCD, Clasa A+, Full No Frost, H 177 cm, Inox)

Samus SSX-550NF+ este cel mai ieftin side by side la acest moment. In acelasi timp este un side by side care poate incapea si in locuintele mai restranse.

Toate detaliile vor fi prezentate in acest review, unde vom discuta avantaje si dezavantaje. De asemenea vom recomanda si o sursa buna de pret, cu transport inclus.

 

Caracteristici, functii si tehnologii

Sistemul de racire din dotare este Full No Frost. Mai exact, atat in congelator, cat si in frigider, se utilizeaza aer rece care circula prin toate zonele. Astfel, temperatura si umiditatea vor fi mentinute la un nivel optim, benefic pentru alimente. Conditiile de pastrare vor fi reglate automat, in permanenta.

Un mare avantaj al acestei tehnologii este ca nu se va forma gheata nici in frigider, nici in congelator. Alimentele vor rezista mai mult timp si isi vor pastra textura si aroma.

Setarea temperaturilor se va realiza din exterior. Pe usa congelatorului se afla un display LED interactiv si cateva butoane.

Interiorul este iluminat cu bec LED, pentru o vizibilitate mai buna, in orice zona.

 

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samus SSX-550NF+ este unul dintre cele mai mici side by side-uri. La fel ca si Heinner HSBS-H430NFX+, volumul total net pe care il detine este de 429 litri. Se imparte astfel: frigider – 291 litri, congelat0r – 138 litri.

Congelatorul este mai incapator decat toate congelatoarele incorporate in combinele frigorifice.

Dimensiunile exterioare sunt 59.5 x 90. 5 x 177 cm (latime x adancime x inaltime).

Samus SSX-550NF+

 

Frigiderul se afla in partea dreapta si detine strictul necesar. In partea de jos, este prezent un compartiment inchis, in care este bine sa tineti fructele si legumele. Vegetalele contin multa apa, iar daca in contact cu aerul rece se va forma condens, este bine sa ramana doar in acest compartiment.

Spatiul liber de deasupra este impartit cu ajutorul a 5 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie la zona de contact cu vasele. Sunt foarte rezistente si sustin fara probleme oale mari cu mancare.

Pe usa frigiderului sunt prezente 4 suporturi, unde este loc suficient pentru multe sticle sau recipiente.

Congelatorul este prezent in partea stanga. Este foarte incapator si detine accesorii utile care va permit sa gestionati produsele intr-un mod eficient.

In partea de jos observati un compartiment inchis, in care e bine sa stea produsele cu o aroma mai puternica. Restul spatiului este liber si se imparte prin intermediul a 5 rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie.

Si pe usa congelatorului au fost montate 4 suporturi, ce reprezinta loc suficient pentru depozitarea alimentelor si recipientelor de dimensiuni reduse.

Designul este unul modern si prezinta elemente utile, care pot atrage si privirile vizitatorilor. Exteriorul este din inox, iar pe usa congelatorului se afla acel display pentru modificarea temperaturilor.

 

Concluzie

In finalul acestui review, este bine sa retineti cateva aspecte. Samus SSX-550NF+ este un side by side de dimensiuni reduse, caruia ii puteti gasi loc chiar si in bucatariile mai restranse. In orice caz, este mai incapator decat multe combine frigorifice. Raceste si congeleaza excelent. Este cel mai ieftin side by side la acest moment.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)