Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samus LS220A+, Lada frigorifica, Clasa A+, 200 litri, Alb

1
Scris decembrie 6, 2016 de in Samus
Samus LS220A+

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

4.5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Pret mic, volum generos, congelare rapida, detine roti transportoare.
 

Negative:

Pot aparea depuneri de gheata in interior.
 
Mai mult

Samus LS220A+, Lada frigorifica, Clasa A+, 200 litri, Alb Samus LS220A+ este cea mai ieftina lada frigorifica ce are un volum de 200 litri. Samus este o fabrica, al carui sediu se afla la Satu Mare. Suedezii de la Electrolux au devenit actionari majoritari in 1997 si au investit in tehnologizare si cresterea productiei. Samus LS220A+ […]

Samus LS220A+, Lada frigorifica, Clasa A+, 200 litri, Alb

Samus LS220A+ este cea mai ieftina lada frigorifica ce are un volum de 200 litri. Samus este o fabrica, al carui sediu se afla la Satu Mare. Suedezii de la Electrolux au devenit actionari majoritari in 1997 si au investit in tehnologizare si cresterea productiei.

Samus LS220A+ este o lada frigorifica de capacitate medie, avand un volum util de 200 litri. Daca o comparam cu cele mai incapatoare congelatoare incorporate in combinele frigorifice, aceasta ar fi cam de doua ori mai spatioasa. Dimensiunile sale exterioare sunt 85 x 79 x 66 (IxLxA cm).

Avantajele unei lazi frigorifice sunt stocarea unei cantitati mari de alimente, in conditii de siguranta. In permanenta veti avea la dispozitie, produsele necesare. Nu mai pierdeti mult timp prin magazine si economisiti bani importanti. Mai multe avantaje am enumerat intr-un articol anterior.

Sistemul de racire pe care il detine lada frigorifica Samus LS220A+, este unul static. Nu utilizeaza curenti de aer rece, ci se bazeaza pe conducte prin care circula agent termic. Racirea este garantata si rapida, insa, cu siguranta vor aparea si depuneri de gheata la interiorul lazii frigorifice. Este un fenomen deranjant, dar normal. Atunci cand tineti deschisa usa lazii frigorifice, in interior patrunde aer cald. La inchiderea usii, se va forma condens, iar acel condens se va transforma in depuneri de gheata.

samus-ls220a lada frigorifica

Interiorul lazii frigorifice este liber, iar la suprafata exista un cos metalic. Pe acest cos, in lada mea, stau la loc de cinste obiectele, recipientele si alimentele de mici dimensiuni, din care folosesc cate putin, deseori. Cateva dintre acestea sunt pachetele cu verdeata – marar, patrunjel, leustean, din care tai cate putin pentru fiecare ciorba sau mancare gatita. Apoi, ar mai fi borcane in care tin icre. La fel, pentru fiecare preparare, folosesc cateva linguri din borcanul cu icre.

In comparatie cu un congelator, care detine sertare, sau rafturi, in lada frigorifica, interiorul este liber. Trebuie sa fiti putin organizati, pentru a nu rascoli toate pachetele atunci cand cautati ceva anume.

Concluzia este ca Samus LS220A+ reprezinta o lada frigorifica destul de incapatoare si foarte ieftina. Este cea mai ieftina lada frigorifica din categoria cu un volum util de 200 litri.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

Samus LS220A+ review, pret, pareri, opinii


Un comentariu


  1.  
    Cristi Prn

    Nu m-a interesat ca Samus nu e un brand sonor. Am cautat o lada frigorifica sa congeleze bine si sa coste putin. Cam asta a fost ce am vrut. Am avut noroc ca mi-au adus-o pana in casa, stand la etajul 5. Recomand.

Lasa un raspuns

(necesar)