Site de review pentru aparatura electrocasnica

 

Samsung RS7778FHCSR, Side by side, 543 l, Clasa A++, Full No Frost, Inox

0
Scris august 2, 2016 de in Samsung
Samsung RS7778FHCSR review, pret, pareri, opinii side by side

Rating

Raport Calitate/Pret
 
 
 
 
 


Usurinta in folosire
 
 
 
 
 


Accesorii
 
 
 
 
 


Functii
 
 
 
 
 


Total Score
 
 
 
 
 

5/ 5

Vezi pret:
 
Brand:
 
Pret:
 
Culoare:
 
Capacitate:
 

Pozitive:

Sistem de racire performant Full No Frost, volum generos, accesorii eficiente, de ultima generatie.
 

Negative:

-
 
Mai mult

Samsung RS7778FHCSR (Side by side, 543 l, Clasa A++, Full No Frost, Inox) Samsung RS7778FHCSR este un aparat frigorific de tip side by side, performant, destul de incapator, dotat cu un sistem de racire foarte eficient si accesorii care sporesc confortul in orice casa. In acest review, vom descrie toate particularitatile aparatului, vom propune cel […]

Samsung RS7778FHCSR

(Side by side, 543 l, Clasa A++, Full No Frost, Inox)

Samsung RS7778FHCSR este un aparat frigorific de tip side by side, performant, destul de incapator, dotat cu un sistem de racire foarte eficient si accesorii care sporesc confortul in orice casa. In acest review, vom descrie toate particularitatile aparatului, vom propune cel mai mic pret, iar in sectiunea de comentarii, invitam utilizatorii in cunostinta de cauza, sa-si exprime opinia.

Caracteristici si functii

Samsung RS7778FHCSR este un side by side inzestrat cu un sistem de racire de tip No Frost, foarte eficient pentru alimentele prezente in frigider, dar si in congelator. Este eficient pentru ca raceste perfect, stabilizeaza temperatura si umiditatea rapid, la un nivel optim, stopeaza formarea gheatei pe alimente si pe peretii interiori.

Samsung RS7778FHCSR detine doua sisteme de racire individuale, unul pentru frigider si unul pentru congelator. In ambele unitati, aerul este recirculat prin prisma unor orificii amplasate la fiecare nivel.

Daca una dintre usi ramane deschisa, veti fi anuntati de un semnal sonor. Acesta ar fi un alt avantaj pentru siguranta alimentelor.

Samsung RS7778FHCSR este un side by side, iar acest lucru inseamna ca este compus dintr-un frigider si un congelator, unite printr-un perete comun. Volumul util al aparatului este 543 litri, impartit in felul urmator: frigider – 359 litri, congelator – 184 litri. Un side by side mai voluminos, dar cu accesorii mai putine este modelul Beko GN163221S.

Opinii despre compartimentare si accesorii

Samsung RS7778FHCSR nu este cel mai incapator side by side, dar detine accesorii si compartimente foarte utile.

Frigiderul este incapator si inteligent compartimentat. In partea de jos sunt doua compartimente inchise, de tipul unor ladite din plastic. In acestea puteti depozita fructele separat de legume, sau vegetalele separat de lactate. Deasupra, exista 5 rafturi din sticla securizata, foarte rezistenta. Unul dintre acestea este culisant, fiind montat pe sina.

Usa frigiderului este o zona foarte interesanta. Detine 4 suporturi din plastic, iar la unul dintre ele, puteti avea acces si din exterior. Atunci cand usa frigiderului este inchisa, se poate deschide la jumatate o usita, care va ofera acces la produsele de pe al doilea suport. Cu un astfel de minibar, va este mai usor sa pastrati bautura la rece. Umpleti paharele, deschideti usita, puneti sticla la rece.

Congelatorul este incapator, util structurat si raceste perfect. Detine doua compartimente inchise in partea de jos si deasupra, 4 rafturi din sticla securizata. Cel de la baza este easy slider, adica glisant, montat pe sine.

Usa congelatorului este zona care impresioneaza. In partea de jos exista doua suporturi pe care puteti aseza diferite recipiente si alimente. Comoara se gaseste in partea de sus. unde exista un aparat automat care produce cuburi de gheata. Din exterior, prin apasarea unor clapete, puteti umple paharele cu apa rece si proaspata, sau cu gheata. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati clapeta aferenta.

Samsung RS7778FHCSR review, pret, pareri, opinii, interior side by side particularitati

 

Designul este un capitol la care Samsung RS7778FHCSR exceleaza. Exteriorul este confectionat din inox si sunt prezente cateva elemente utile, care vor fi admirate de catre toti prietenii care va viziteaza. Chiar daca sunt mari, usile se vor deschide foarte usor, gratie unei tehnologii moderne. In imaginea de mai jos, observati elementele despre care spuneam ca vor fi remarcate, dar mai ales utilizate.

Samsung RS7778FHCSR review, pret, pareri, opinii side by side panou comenzi

 

Concluzia este una pozitiva. Samsung RS7778FHCSR reprezinta un side by side incapator, dotat cu cele mai inteligente functii si accesorii. Nu este cel mai ieftin side by side, tocmai din cauza tehnologiei avansate si a dispozitivelor pe care le detine. Daca nu aveti un buget considerabil, puteti studia si modelul Beko GN163221S.

Facand click pe imaginea de mai jos, puteti afla care sunt conditiile de prelungire a garantiei.

electrok pret bun

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip aparat   Side by side
Sistem de racire frigider NO FROST   Da
Sistem de racire congelator NO FROST   Da
Volum net total (l)   543
Afisaj   LED
Clasa de eficienta energetica   A++
Volum net congelator (l)   184
Volum net frigider (l)   359
Dispenser apa   Da
Dispenser gheata   Da

FRIGIDER

Numar de rafturi   5
Sistem dezghetare frigider   Automat
Sistem minibar push-pull   Da
Material rafturi   Sticla securizata
Numar suporturi usa   4
Compartiment legume/fructe   Da

CONGELATOR

Numar compartimente congelator   2
Sistem dezghetare congelator   Automat

DESIGN

Inox   Da
Culoare   Inox
Maner   Incorporat
Dimensiuni (IxLxA cm)   178.9 x 91.2 x 71.2
Iluminare interioara   Da, cu LED

FUNCTII SI SIGURANTA

Sistem de avertizare pentru usa deschisa   Da
Reglare electronica a temperaturii   Da
Altele   Sistem Multiflow
Twin Cooling Plus

ACCESORII

Suport pentru oua   Da

DETALII TEHNICE

Numar de compresoare   1
Agent racire   R600a
Greutate (Kg)   123

Samsung RS7778FHCSR – review, pret, pareri, opinii side by side


0 ComentariiFii primul care comenteaza


Lasa un raspuns

(necesar)